Tak narazil jsem tady na hodně blbostí...ale tahle je ze všech největší....kluci sory, ale je to kravina.
Všude jinde maj inzerci tak, že je tam inzerát, a pod ním odkaz FÓRUM..proč to není tady taky?
radekp 01.10.07 21:56:46 napsal:
-> Tuxik: -> U-Geen: ..... vyplnění nějakých tabulek/oken (jako na aukru) - např. jestli je zboží nové,na jaký typ....a tak,hodně by to usnadnilo - mohly by na to být přímo kolonky a inzeráty by mohly mít nějaký řád...co Vy na to?
-> U-Geen: Jak jsem koukal, tak sekce KOUPÍM zatím zůstala původní. Tam se to bude taky měnit, že bude moct přispívat jenom inzerent, nebo u KOUPÍM zůstane ponechaná možnost do toho inzerátu vkládat nabídky?
-> Nwkt: nojo, ale.... dám příklad...dám inzerát, někdo se na něco zeptá a já to tam doplním. Takhle se to bude řešit jen přes PM. Takže autor bude muset něco třeba desetkrát někomu vysvětlovat.....jestli chápeš jak to myslím...
-> Tuxik: -> U-Geen: Tohle pravidlo,zákaz je super! Ještě bych časem zavedl při vkládání inzerátu vyplnění nějakých tabulek/oken (jako na aukru) - např. jestli je zboží nové,na jaký typ....a tak,hodně by to usnadnilo - mohly by na to být přímo kolonky a inzeráty by mohly mít nějaký řád...co Vy na to?
-> U-Geen: stačí česky jsem to pochopil trošku jinak,než jsi myslel,pochopil jsme to tak,že budu moct přispívat jen inzerentovi,ale né ostatním..což by stejně jaksi nešlo..v poho,už to chápu
Tak, aby to pro vas nebyl sok az bude nova verze inzerce, je momentalne v inzerci zakazano prispivat jinym lidem nez inzerentum.
Do budoucna to bude vicemene stejne, nicmene forma inzerce se zmeni do formy klasicke inzerce podobne treba annonci a pod., krom placenejch konaktu, tiskovou verzi zatim taky nechystame :-D