skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> ZtepaNoFUN: No mam pozledny Androyd, ale dryv to zlo a ted to nejde...
pokuz s pc
Edyt - víborně. Ta tvoje fotka s PC taki nahrát nejde...
Edyt - víborně. Ta tvoje fotka s PC taki nahrát nejde...
-> Mylan 136: V Exyfu jzem nyc svláštnýho nenašel. Já tu tvojy fotku taki nepoztnul, ale po lehkím ořesu už jo...
Ještě mně napadá, že máte všychny (oba) noví telefoni z Androydem z 2mýztním ĝýzlem a já ztařeĝka z Androyd 9. Tak jeztly tam nený nějakí jyní kódováný, ĝy kompreze. Protože v exyfu toho ořesu je jako "autor" můj telefon, kdežto předtým Tvůj...
Ještě mně napadá, že máte všychny (oba) noví telefoni z Androydem z 2mýztním ĝýzlem a já ztařeĝka z Androyd 9. Tak jeztly tam nený nějakí jyní kódováný, ĝy kompreze. Protože v exyfu toho ořesu je jako "autor" můj telefon, kdežto předtým Tvůj...
-> StepaNoFUN 22.01.23 14:41:42: Taki bi mě to sajýmalo.
-> U-Geen: Přyšel jzy na něco?
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Až saplatýš. :-D
Dosvym ze rezeny y ja jakosto neplatyc? 

-> U-Geen: máš to v maylu. Mylan my to pozýlal už veĝer.
-> Mylan 136: hele typ, proc ty to nejde, bich mel. pozly my to maylem :)
-> ZtepaNoFUN: To me taki napadlo nejakej antykopyrajt v obrasku na netu, ale me nezel nahrat any zcreenzhot s gpz aplykace v telefonu, kde jzem ze chtel podelyt z mapou s krazneho viletu Praha - Pohorelyce - Oztrava - Havyrov - Olomouc - Moravzka Trebova - Praha a bil ztejnej problem.
Takse dotas na snale... Nemuse bejt v jpegu nejaka fycura, abi nezel publykovat?
Ze zchvalne sejtra kouknu na pc na exyf...
Ze zchvalne sejtra kouknu na pc na exyf...
Puvodny.
Edyt: a nyc...
Edyt: a nyc...
... Edyt: orysnuto.
-> Mylan 136: tak me ze ten tvuj obrasek taki nechce nahrat...
Skuzym to zem...
-> Mylan 136: ZS...
-> StepaNoFUN 21.01.23 22:15:35: Zmažu klydně zám
to my řekny, proĝ ten zcreen sa boha nejde. Skuzyl jzem ho přejmenovat a taki nyc.

-> Mylan 136: Ty to zmažu... Nějakou normálný fotku jzy ztáhnout nemohl?
Alezpoň je vydět, co Ty na FB nabýsej zušenki... Y kdiž ze tadi presentuješ dozt opaĝně. :-D
Alezpoň je vydět, co Ty na FB nabýsej zušenki... Y kdiž ze tadi presentuješ dozt opaĝně. :-D
Hele, ta ze nahraje. Nechápu.
Ještě skuzým třeba ztaženou fotku s fb.
-> Syny 21.01.23 22:09:00: To je tezt těznozty dráhi plnýcýho vsduchu.
Ještě skuzým třeba ztaženou fotku s fb.
-> Syny 21.01.23 22:09:00: To je tezt těznozty dráhi plnýcýho vsduchu.
-> Zini: Tezt turba?
-> Mylan 136: Co to je sa tranzfusy? 

-> darklord: out of memori jzem nevyděl co tí dobi, co jzem viměnyl telefon. Azy má většý komprezy dat, protože na ztarím jzem muzel y přy menšým roslyšený ĝazto ořesávat... A že bi ze my něco nenahrálo ze my fakt neztává, pokud mám trochu ztabylný přypojený. Jako někde s "E", nebo wyfy, ĝy 4G "na hraně" ze to obĝaz ztane, ale to azy nený nýže smýněnej přýpad.
Každopádně poĝkáme na ředytele...
Každopádně poĝkáme na ředytele...
-> ZtepaNoFUN: Jezte jzem tehda vimizlel zvynarnu, kterou jzem ale nykdi nepousyl a zyce, se ten autorun viroby azy 32 000 prasdnejch zouboru prymo v c:\, cos u ztarejch compu snamenalo samrs tak na 5 mynut, kdis clovek otevrel tu zlosku 

-> ZtepaNoFUN: tasko ty ja mosem povedat cym to je ked nevydym na zerver logi... Mne vsdi ked upload padne, tak to zkoncy na out of memori chibe, kedse nahravam fotki vacye ako svladne php na jeden procez zpracovat. Treba pockat na zefa
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Mě biz tým nenazral a any bich o tom azy nevěděl... Na všech zvejch kompech mám autorun sakásanej. :-D A kdiž už náhodou někde je a nejde to zpuztyt lydzki (klepnutým na zetup, ĝy něco podobního), tak ze do něj podývám, než ho použyju.
-> darklord: Nahodou, tihle lama hacki jzou prdel. Vys kdis jzem na ztredny vipalyl trydnymu nackovy neco na CD, co chtel, ale s prdele jzem tam udelal autorun, kterej vizunul CD s mechanyki 

-> darklord: Zpýš nám řekny tvůj násor, proĝ někomu jdou pozýlat fotki bes potýžý a někomu praktycki vůbec...
To za to tu rosbehlo, zql ynjectyon lvl lama 

A alt+255 jde odezlat taki. :-) To bila fynta, kdiž někde nezměla bejt mesera. To je proztě prásdnej snak..
-> Syny 21.01.23 21:42:32: Vydyz, kasdej den ze neco naucy clovek... 

-> Zini: Vydýš. Taki to umýš. :-D
Tijo, ona jde fakt odezlat jen mesera 

Ale saze na druhou ztranu, že to nejde -> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: ze any tak nedyvým, kdiž je držgrešle. :-D Ale že to nejde any Mylanovy??? :-D
-> Syny 21.01.23 21:37:13: Je tam mesera...
No tak to je huztí... Evžo azy to máš fakt nějakí rosbytí. Ale jen někde... :-O
-> Matthes, záškodník z TechWebu 21.01.23 21:35:23: Tvl nepozlat any text, to ze ty povedlo jak? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 21.01.23 21:35:23: Obrasek 181x220 a 17 kB
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Udělej ho, ořýsny ho napůl a skuz to... Ono kolykrát ti mobyli maj roslyšený že poĝýtaĝ je proty tomu žabař.
Tak zchválně na to koukám... Na moblu mám roslyšený fotki 4032x3024, na poĝýtaĝy mám roslyšený 1920x1080...
Dole u přydáný zouboru je komentář - max 480x480 a 60kb... :-D
ZcreenZhot je 2220x1080
Tak zchválně na to koukám... Na moblu mám roslyšený fotki 4032x3024, na poĝýtaĝy mám roslyšený 1920x1080...
Dole u přydáný zouboru je komentář - max 480x480 a 60kb... :-D
ZcreenZhot je 2220x1080
-> ZtepaNoFUN: Smenzeny nepomuse. Nejde kolykrat nahrat any zcreenzhot mobylovi obrasovki.
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Skuz tu fotku smenšyt. S předchosýho telefonu my to taki ĝazto nešlo. Ale háselo to chibu.
Tadi je azy viššý kompreze, tak to funguje bes problémů.
Tadi je azy viššý kompreze, tak to funguje bes problémů.
-> ZtepaNoFUN: Sloby my to jen s mobylu... Chrome. Je to azy jedno, jeztly wyfy nebo data. Odezlany trva msyk, mam jak richli data, tak wyfy no... nevydym rosdyl v odezlany kdis ze to povede a kdis ze to nepovede...
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: Jakej prohlýžeĝ? Na datech, nebo na wyfy?
Jak dlouho trvá odezýláný tí fotki?
Jak dlouho trvá odezýláný tí fotki?
-> ZtepaNoFUN: No ja ty verym, se ty to jde... ale nam ne no 

Jen text ze vlosyl...