skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> marek668112: to ma spojitost stym ze ked virt zacinal tak tu viacere vymozenosti neboli...
Prečo je vynulovany datum založenia? skoda-virt.cz/cz/.../87-t
omas-sk-rapid-120
-> kamikaze: teraz pozeram že to robi aj mne
som si to všimol len teraz

Hezký, já jsem na VIP místě hned na začátku.
Na ty gify to překrývací okno nějak neúčinkuje, no. 

Nevím proč, ale nevšiml jsem si toho :-) Díky.
-> 1560: Nemáš ukončenej tag b
-> 1560: Nemáš, máš tam neukončenej tag

Nicméně po odeslání či po ukončení editace je tam jen tohle. A říkám rovnou, že jsem to nemazal.
Pánové, při odesílání a edititaci příspěvku je tam text tak, jak má být:
pane šéf, sííím, doted mi nešli přesouvat fotky . . . né že by to teď nějak šlo ale fotka odebraná z červeného políčka si našla jiné místo pro přesun až po vyjetí do místa v pravo, kde při ruzných místech si fotka vybírá náhodné místa kam ji přesunout . když ji mám přesouvat na poli s fotkama tak to bohužel nejde :-( jako by to pole bylo nějako posunutý . . . to je dobře nebo špatně??
No hlavne nevim proc to je v buglistu...
-> Petrson 31.03.11 13:04:26: To je pomalu od nepaměti 

-> Nwkt:

-> Nwkt:
Nebo byl na operaci.
Nebo byl na operaci.
-> Petrson: Nekoupil sis novej monitor? 

kam ja se na to hrabu s neznalosti sipky nahoru

-> 1560: 

-> Petrson:
To bylo vždycky, ne?
To bylo vždycky, ne?
Teď jsem vykoukál, že nové příspěvky mají sitější bílou barvu než starší. To se mi líbí

-> Syny: tohle se mi už taky párkrát stalo...
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 28.03.11 09:22:23 napsal:
Tak jsem to zkusil... Vesmír se evidentně nezhroutil, jak dopadla čivava?
Tak jsem to zkusil... Vesmír se evidentně nezhroutil, jak dopadla čivava?

-> U-Geen: Já čivavy nerad a zhroucení vesmíru neva... odeslat! odeslat! odeslat! 

-> Syny: Posílej. Je pondělí, zhroucení vesmíru bude příjemná změna.
-> Syny: kdyz to odesles, zhrouti se vesmir. Jo a zabije to jednu malou civavu. Tak to neodesilej, prosim.
-> U-Geen: Tos ja na to klikat nebudu, ja jen jestli to neni naka tajna dira do systemu - niesu ajtak 

-> Syny: tak na to neklikej.
-> U-Geen: Hele, ted jsem editoval svuj prispevek a omylem kliknul pri editaci na citaci a koukej co mi to frklo dolu do pole pro pridani prispevku :) A dela to porad, takze zadna nahoda...
-> Hurdis: myš mám už třetí :-D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bohužel ani tim to není :-(
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : bohužel ani tim to není :-(
-> Tomaso435: Patrně nemáš dotykový monitor. Tak zkus použít myš (či jiné polohovací zařízení). 

-> Tomaso435: Málo tlačíš na myš.
pane vrchní ?
prosim vás, už sem to tu zmiňoval, ale v kartě "přesun pomocí tažením ze fotku" mi nějak stále nefunguje :-( . . . co dělám špatně?
prosim vás, už sem to tu zmiňoval, ale v kartě "přesun pomocí tažením ze fotku" mi nějak stále nefunguje :-( . . . co dělám špatně?
Nechcu nic říkat, ale když už zmizel z úvodní stránky texto o Petru s., tak oddělejte i tu černou pásku z loga, takto to vypadá trochu divně :) Nebo to je záměr?
-> dna69: jo, udělal jsem si screen, protože mi bylo jasné, že se to dlouho neudrží a přitom je to tak kvalitní materiál, při prvním čtení chybělo málo a posral jsem se
Škoda, že se nedají nějak rozumně zálohovat i komentáře fotek, příp. i diskuze pod tím

Škoda, že se nedají nějak rozumně zálohovat i komentáře fotek, příp. i diskuze pod tím

-> Jura_Favorit 21.03.11 21:00:15: Ty sis to uložil na památku? 

-> Mr_Kubas: Ale hlásit se to musí.
-> Nwkt: Já ne. Ale podle tý FUNky je mi povědomý, už nevím kvůli čemu to bylo.

-> Nwkt: Já ne. Ale podle tý FUNky je mi povědomý, už nevím kvůli čemu to bylo.
-> Mr_Kubas: jj to je on
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : éééé nekoukal jsem, stříbrná oktávka kombi, už si to mazal?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : neviem meno ale ma tu funku 

castrol 21.03.11 20:50:02 napsal:
je to normalne ?? skoda-virt.cz/cz/.../8105 -octavia-4×4Kdo to založil?
je to normalne ?? skoda-virt.cz/cz/.../8105 -octavia-4×4Kdo to založil?
-> Petrson: taky ... vdaka tomu, ze na uvodnej stranke to pridava nejaku pripomnu ...
Mam dotaz, když někdo dá příspěvek s odkazem a ono se to objeví na titulní straně veprostřed, tak mi ten odkaz napíše Not Found ale když rozkliknu celý téma tak odkaz jede. Dělá vám to taky nebo jen mě?
-> afro100: presne 

-> castrol: fkombajnu vrope na hlinach pyco ? ... fialky, velux, sesle vepř ... :D
-> Nwkt: 

-> castrol: smolík, smazáno
-> castrol: v cerne kuzi

-> Jura_Favorit: nie veru nemalo a bola tam okta 4x4