-> Tuxik: Nevím jestli je to závada ale přečtu všechny přispěvky jdu na jinou stránku a při návratu zpět mě to zase ukáže nečtené příspěvky ale žádné nepřibyly jsou staré třeba 2 hodiny
-> Tuxik: ještě mě napdalo, možná se to tu už taky řešilo, ale když má néjaké téma více příspěvků a přepnu na "další list" tak se celej "list" označí jako nečtenej (jínej odstímn bílé+obálky)
-> Peťa Klíč: o misto na hdd nejde, jde o to ze server ma dost veliky traffic a tohle by ho jeste zvetsilo... pokud ma nekdo duvod uploadovat vic fotek, neni problem po zvazeni individualne quotu zvednout
ked pridam obrazok vo fore k niecomu tak potom ked idem tam kde su vo fore vsetky tie oné tak to nezaeviduje ze som nieco pridal...proste cas sa nezmeni
-> Rabbit: no... to už se řešílo... uvidíme... místa je však podle Tuxika dost... a kdyby došlo tak si myslím že dát pár lidí pár stovek na novej hadřík...
Nešlo by trochu zvětšit místo na fotky u aut? Chápu, že místo na serveru neni na fukovací. Taky by to nemuselo bejt o moc (třeba ze současnejch 1024kb třeby na 1500kb). U mě by to udělalo až 10 fotek navíc. Zmenšuju fotky jak můžu, ale stejně už sem se dostal na hranici komprese. Žádná moje fotka nemá víc než 50kb a fotim fakt jen to co má cenu (úpravy).
-> Tuxik: ja len ze je chyba v pravidlach tohto webu, je tam preklep
Kdo tyto pravidla poruší, bude mít zakázané prihlášení, nebo pri méne závažném porušení budou smazány príspevky porušující pravidla. Co se stane rozhodne admin, proti jeho rozhodn h utí není odvolání.
Kdo tyto pravidla poruší, bude mít zakázané prihlášení, nebo pri méne závažném porušení budou smazány príspevky porušující pravidla. Co se stane rozhodne admin, proti jeho rozhodnhutí není odvolání.
-> ps: je fakt ze ma asi rad vykricniky :-) no nechci tu delat nejakou cenzuru pokud vyslovene nejde o neco co je proti pravidlum ... ale trochen ten prispevek muzu zeditovat, to neni prob
-> Adam Radimovič: zmensuje... jenze kdyz se zmensujou hodne veliky fotky tak to zabira hodne pameti... takze proto je lepsi fotky trochu zmensit v kompu (treba na 800x600) a pak je uploadovat
-> Vojtik: trochu jsem to zvedl, ted by to melo zvladat i hodne veliky... ale pls fakt je radsi zmensujte nez je nahrajete... umi to treba malovani ve windows nebo jakykoli grafickej soft
server ma sice giga ram, ale :-) casem dokoupim vic pameti
-> Tuxik: čauvec, nechci nějak naléhat, ale jen se zeptám, jestli budeš dělat ještě něco s těma obrázkama?Jestli by šla přidat nějaká ta paměť jak jsi to dělal předtim
-> Matsoft: statistiku nepustim, teda pustim az ji opravim, je tam problem asi v nejakym sql dotazu a ve chvili kdyz na ni kliknu tak load procesory vyskoci na 100%
Takže abych to shrnul, po tý havárii mi šly jen ty nejmenší fotky-1280 x 960 , teďka jaks to poladil už mi jdou i středně kvalitní fotky s rozlišením 1600 x 1200 a kdybys to poladil ještě malinko, tak už mi určo pujdou i ty 2272 x 1704 a ty bych se ti klaněl, až bych tě někde potkal, páč já počítačum rozumim jen jako uživatel a jak mě něco zlobí, tak ztrácím nervy.Jinak zatim díky
Tak sem teď narychlo zjistil, že mi nejdou otvírat jen fotky vyšší kvality.1600 x 1200 ještě jde, ale 2272 x 1704 už ne a těch mám většinu a dřív mi šly