skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Nwkt: Adblock?
Proč v každym druhym příspěvku v novym tématu je obrovská mezera?
-> U-Geen: Vyhledavání ve foru je uplně mimo... Už to oprav nebo tam dej od google vyhledavání na stránce... kdo tu furt má hledat 
Edit. Pouze u hledáni v názvech tematu...

Edit. Pouze u hledáni v názvech tematu...
-> U-Geen: -> VeTeV: Vy volove :)
Na googlu je prekladac (to se Evza trefil)
Na centrumu mam mejla kam mi chodi defakto vsecko, novinky a idnes je pro informovanost co se u nas deje, virt je jasnej a na faceboku pisu mladej a jen tak sleduju co je novyho :) Nic vic. Redtube (jak psal Vetef jinde) tam fakt neni
To si v praci netroufam 
Na googlu je prekladac (to se Evza trefil)

-> U-Geen: 

-> VeTeV: nono :-)
1. co mi to ten kolega povida?
2. nepise mi mlada?
3. co asi dela Dzambulka?
4. co asi dela Ivetka?
5. tady mi dali funkci!
6. tady se pochlubim co prave delam
1. co mi to ten kolega povida?
2. nepise mi mlada?
3. co asi dela Dzambulka?
4. co asi dela Ivetka?
5. tady mi dali funkci!
6. tady se pochlubim co prave delam
-> VeTeV:

-> Syny: ty vole, když vidím ty záložky, tka první dejme tomu, ale pak to následuje docela divoce 

-> Syny: Tomu stejně v anglii nerozumí
řekni že to je odborný český fórum 

-> Nwkt: Musim - a i tak je to napadny 

-> Syny: U nás v práci by ti řekli "To je rukama!" 

-> Syny: Tak ho nezmenšuj 

-> U-Geen: Cau, hele kdyz mam zmenseny okno, tak to drobet kravne. Pouzivam FF, coz je tedy z obrazku videt :)
-> U-Geen: klikam jenom a založky.. tlačítko back sem nepoužil od doby co mě naučili ve škole že to fachá :D
na to IEcko mrknu (strasne rad :-), furt je to jeste 3ti nejpouzivanejsi prohlizec na virtu :-)
-> Tomaso435: a vracis se o zalozku zpet jak? prekliknutim zalozek, nebo tlacitkem z5?
-> Tomaso435: a vracis se o zalozku zpet jak? prekliknutim zalozek, nebo tlacitkem z5?
-> palinator: Přesně tak, mám W7 předělaný na vzhled téměř totožnej s W98. 

-> Tomaso435:
Na widlích novějších jak XP nic převratnýho není, pořád jdou předělat do starýho. W8 teda nevim. Jinak taky jedu IE...
V poslední verzi.
Na widlích novějších jak XP nic převratnýho není, pořád jdou předělat do starýho. W8 teda nevim. Jinak taky jedu IE...

-> Nwkt: na ten si nemužu zvyknout... od doby co sem oběvil ameriku (internety) tak používám jedině IE.... nechci vidět jak to dopadne až si budu muset koupit jinej komp kde po XPčkách to nebude mit ani památky....
-> Bobacz: mě nikde .. mám ie8
-> Tomaso435: nevím asi nějaká dočasná chyba, popřípadě u tebe, ale mě všechno funguje včetně karty Hurdise
když v jaky koliv kartě listuju fotkama a pak se vrátím o záložku zpět, tak fotky nejsou.. a nejsou ani rozkliknout :-( co vy na to pane šéf?
-> Milan 136: zmatenej prohlizec :-) to se casem srovna, nebo si smaz cache (aspon CTRL+F5)
šéfe dotaz. nahrál jsem jinej náhled karty. dlouho trvalo, než se zobrazil. a teď se střídá s tím starým. jednou je tam stará fotka, pak zas nová atd. co to?
-> U-Geen: Aha, tak to ani nevim, ze u aut to neni videt...
-> U-Geen: Zdá se, že pro pomalejší to budeš muset odůvodňovat.
-> Syny: ve foru je to videt stale, minuly T2 problemek se ale tykal jeho prispevku v autech, tam to bohuzel videt zatim neni.. Kazdopadne vetsina lidi se dovtipi, proc jsou jejich prispevky smazany.
Jeste ze jsem v tomdle sporu nevinne, jinak by zase nekteri jedinci (porad ti sami) psali, jak je tu vse pri starem. T2ce jsem sice nic nemazal, ale je pravda, ze kdyz jsem driv nekomu neco smazal, tak jsem mu taky nic nehlasil. Bud dotycny vedel proc to bylo smazano a nebo se mi primo zeptal, protoze driv (nevim jak ted) bylo videt kdo prispevek smazal. To jen tak pro info, proc dotycny moderator/admin asi mozna nepsal nic...
Nemyslim si, ze by s v tomhle pripade jednalo o nejaky osobni spor. Temer povsechne pomlouvani prace ostatnich, ktere evidentne neni ani mysleno v nadsazce, zde trpet nehodlam. Pokud to vidite jinak, nikdo vam v tom nebrani. T2 se mimochodem stava pomalu rekordmanem v poctu banu, ale jinak je to urcite fajn clovek :-)
-> palinator: To je pravda, ale nech to vlastni aj horný-dolný, je to este verejná stránka a nikto nieje povinný niekomu poklonkovat len preto ze ma pri mene moderator, admin, ing. atd.
-> škodec:
Je to júžínův píseček, takže i kdyby tady kvůli němu padaly hovna s hákama, ty si můžeš jít stěžovat tak akorát na nádraží.
Je to júžínův píseček, takže i kdyby tady kvůli němu padaly hovna s hákama, ty si můžeš jít stěžovat tak akorát na nádraží.
-> Karlos (WIO46): a co zijes v totalite, ze tu je nejaka vrchna nomenklatura?
Jaka furt zaujatost? Uvedomte si, ze jsou to jeho stranky a muze si tu delat co chce. Pokud se vam to nelibi, zalozte si treba www.skoda-virt#2.cz a zakazte tam permanentne pristup Evzenovi, me, Vetvi, Vencovi a jinym pochybnym existencim :-)
Podle me je to jeho vec. Nikdo není nucen tu byt.
-> Matsoft: Admin je vrchnost, do toho se nereje.
Ja tady vidim jeden podstatny bug a to je adminova zaujatost vuci T2. Admin by mel byt nestranny. Nevim, co zde probehlo, nicmene to, co se dochovalo je pomerne korektni az na U-GEENovu hlasku, ze nazor T2 nikoho nezajima a ze ma zalezt jinam. To rozhodne korektni neni.
E: no ona ta zaujatost asi nebude bug, ale feature :-p
E: no ona ta zaujatost asi nebude bug, ale feature :-p
-> Star LC20: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: chybí ti tam jeste 1 d, trdlo 

-> Star LC20: Jasne Fredie 

Mě ta reklama taky poslední dobou zlobila, ale říkal jsem si, že je to reklama na Běšiny, který už po víkendu budou pasé a stejně se bude reklama předělávat, tak že už nemá smysl prudit 

Matthes, záškodník z TechWebu 23.05.13 23:12:29 napsal:
→ Star LC20: Ted se nabizi otazka za co ze presne
dekujes? :-D
za to, že to p.Vedoucí tak briskně vyladil s tou flash reklamou. Co se týče proběhnuvšího sporu s T#2, to není moje starost. Neznám ani jednoho osobně, abych to mohl nějak komentovat.
→ Star LC20: Ted se nabizi otazka za co ze presne
dekujes? :-D
za to, že to p.Vedoucí tak briskně vyladil s tou flash reklamou. Co se týče proběhnuvšího sporu s T#2, to není moje starost. Neznám ani jednoho osobně, abych to mohl nějak komentovat.
-> U-Geen: no, ale ty tomu tady apson sefujes a rejzujes na tom nekrestansky prachy... ja su pouze rejpal a zavistivej kokutek, co sem leze hodne sporadicky, takze nevim jetsli si polepsil 

-> U-Geen: Tak nebul tyjo, proste uz jsi OUT a musis si najit nekoho jinyho misto me

-> VeTeV: tak polepsil si... vlejzaval do prdele me, joo, to byly casy :,-(