-> U-Geen 27.07.11 15:56:30: Jen pro info, od tý doby co to Daryl odstranil z AHC už není problém ani tady. Asi to bylo tím, že to mám otevřené v jednom okně v záložkách a to AHC nějak brzdilo i virt.
-> U-Geen 27.07.11 14:29:10: Zatím jsem spojitost nenašel Včera to udělalo asi 2x, pokaždý když přes rolovátko kliknu na nějaký nečtený (jinak už ani forum neprohlížim) tak to vytuhlo a nic se nedělo a pořád se točilo načítání. Jednou to byl nečtený ve fóru, jednou u auta myslím. Zkusím dnes zas pozorovat. Na ahc problém zcela zmizel když ten odkaz vyhodil.
-> Péďa17 27.07.11 11:31:45: V nečtených jsou příspěvky a ne když někdo přidá novou fotku. Na to aby jsi viděl aktualizace stačí kliknout na oblíbené a tomu komu rotuje NEW něco přidal/upravil...
-> Péďa17: Podle mě je to tak, že sic mám oblíbené auto, ale pokud nemám skupinu, ve které je (Rapid, Speciály, Favorit + Felda, atd.) nastavenou k zobrazování aktualizací, tak se mi neukáže ani to oblíbené auto...
Včera se mě tohle stalo asi 5x i na virtu, ale myslel jsem, že to je už přetížením PC od neustálé obnovy stránek pomocí F5 na autohificlubu. Čím dál víc nad tím přemýšlím a myslím, že to bude ten samý problém.
Spíš by stálo za povšimnutí, že nějak nejde Mapa pomoci. Když kliknu na okres na mapě, tak se nic nestane. Zkoušel jsem i jiný prohlížeč a nejsem sám, komu to nejde.
-> 1560: Sedy je k mejm vocim nejsetrnejsi. Z cernyho me boli a modry se mi vypaluje do sitnice. Kdyz chvili cumim na modry a potom koukam jinam, furt vidim radky pred ocima