-> Syny 03.06.11 02:11:41: Neoznačil jsem tak všechny, ale toho jedince co to tam dal. To že je ubožák, na tom se schodlo víc lidí v obludariu...
Ano zcela zbytečně jsi odemkl zamčené téma, jsem rád, žeš to přiznal a budu rád když zůstane zamčené, ale si tady lidi jako pan ondie, který si jako vždy přišel kopnout byť jinak téměř vůbec nic nepíše a nepřináší do (jak on píše) komunity žádné hodnoty...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
to moderátoři a admin
prohledat
63 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 02.06.2011 do 03.06.2011, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Myslím, že stačilo
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace
03:43:29
03.06.2011
03.06.2011
ondie
no anebo to v poklidu neproběhne a Karel ti jí foukne no...takovej už je život (opravdovej,furt lepší než ten imaginární na netu)
-> nwkt: ..tobě bod za zásah..mě (a myslim nejsem sám) tady na virtu tyhle malicherný hádky prostě obtěžujou.(přirovnal bych to,jako když na tebe furt doráží ňákej hmyz)...kazí to dojem mezi komunitou,společným nadšením,ale nic co by nešlo vygenerovat
-> nwkt: ..tobě bod za zásah..mě (a myslim nejsem sám) tady na virtu tyhle malicherný hádky prostě obtěžujou.(přirovnal bych to,jako když na tebe furt doráží ňákej hmyz)...kazí to dojem mezi komunitou,společným nadšením,ale nic co by nešlo vygenerovat
03:28:03
03.06.2011
03.06.2011
ondie
oó mein gott..zase stránky hoven...
Nemůžu jinak -> Tuner#2: ale neni to zas celý zbytečně vo tobě ?
Jestli máš až takový potíže,važ cestu do Brna,pověz do karlovi do očí a možná to proběhne více v poklidu,než co tady řešíte..
Ty se fakt asi musíš hodně nudit,že máš furt čas na takovýhle klávesnicový rozbroje...podle mě to hrozně obtěžuje lidi,který se chtěj spíš shlukovat než vyhledávat hádky...nejsi tady přece sám
Nemůžu jinak -> Tuner#2: ale neni to zas celý zbytečně vo tobě ?
Jestli máš až takový potíže,važ cestu do Brna,pověz do karlovi do očí a možná to proběhne více v poklidu,než co tady řešíte..
Ty se fakt asi musíš hodně nudit,že máš furt čas na takovýhle klávesnicový rozbroje...podle mě to hrozně obtěžuje lidi,který se chtěj spíš shlukovat než vyhledávat hádky...nejsi tady přece sám
02:11:41
03.06.2011
03.06.2011
Syny
-> Tuner#2: Vyjadreni nazoru ok, ale nejak na urovni proboha. A ne jak kdyz to pise pubertak... A ze prirovnani bylo na kazdym z nas? Ja totiz vubec nepobral, proc si to tam psal... Stacilo napsat v klidu svuj nazor proc si myslis, ze tam to auto nepatri a hotovo ne? Pohoda, klid... A ne kazdyho komu se to auto nelibi oznacit za nekoho, kdo ma velky koule (jakoze velkou odvahu na to ho tam dat) a nebo malyho ptaka...
Fotku Stikovo jsem videl a stejen tak jsem videl fotky co tam byly predtim... Ja nerikam, ze byla ta fotka krasna, vsak si precti co jsem tam odepisoval darklordovi Ale spis mi jde o to jak jsi to tam potom resil a jak jsi resil co tam kdo jakoze odepsal stikovi na podporu... Uplne zbytecny... A pokracovat tim, ze ty dalsi fotky nefotil on, ale nekdo jinej, to uz bylo vylozene zbytecny rejpani.
Edit: Ted trochu obecne. Ne kazdej je profik na fotky. A urcite by plno lidi rado prijalo kritiku, kdyby byla nejak rouzmne podana. I ja jsem rad, kdyz mi nekdo napise jeho nazor - ale podany normalne a jako nazor dotycneho a ne jako fakt, pres ktery nejede vlak, protoze co se nekomu nelibi, tak se druhemu libit muze...
Jinak tedy pace! Ted uz jen jedna vec zbyva - abych se do priste poucil ja, vykaslal se na to a sel radeji o 2,5 hodiny driv spat :)
Fotku Stikovo jsem videl a stejen tak jsem videl fotky co tam byly predtim... Ja nerikam, ze byla ta fotka krasna, vsak si precti co jsem tam odepisoval darklordovi Ale spis mi jde o to jak jsi to tam potom resil a jak jsi resil co tam kdo jakoze odepsal stikovi na podporu... Uplne zbytecny... A pokracovat tim, ze ty dalsi fotky nefotil on, ale nekdo jinej, to uz bylo vylozene zbytecny rejpani.
Edit: Ted trochu obecne. Ne kazdej je profik na fotky. A urcite by plno lidi rado prijalo kritiku, kdyby byla nejak rouzmne podana. I ja jsem rad, kdyz mi nekdo napise jeho nazor - ale podany normalne a jako nazor dotycneho a ne jako fakt, pres ktery nejede vlak, protoze co se nekomu nelibi, tak se druhemu libit muze...
Jinak tedy pace! Ted uz jen jedna vec zbyva - abych se do priste poucil ja, vykaslal se na to a sel radeji o 2,5 hodiny driv spat :)
02:04:42
03.06.2011
03.06.2011
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Syny 03.06.11 01:58:20: Ty woe to fakt nemá cenu, vyložíš si to vždy po svým... Štika měl hlavně blbou kompozici, půl fotky zabírala nějaká cedule zezadu a mě přijde že jsi tu fotku snad ani neviděl... O ten křivej horizont až tak nešlo, jako o celkovou kompozici s cedulí a pidi autíčkem někde uprostřed. Co se týče vysvětlení Radka, tak se musím jen smát tomu přispěchání... Kurva to už slyším od Tebe snad po 10. a asi vyjádření vlastního názoru se tady fakt trestá, nedej bože aby jsi dotyčného znal - hned je z toho "přispěchání na pomoc". To už mě přijde jako nemoc tohle napsat. Ještě tady dnes nepadla šlechta a je vymalováno... Napsal bych to úplně stejně i kdych ho neznal, to auto tam nemá co dělat a zmíněné přirovnání bylo na každém z Vás...
01:58:20
03.06.2011
03.06.2011
Syny
-> Tuner#2 03.06.11 01:47:00: Ano narazel. Ja vim, ze leckdy vyzni psany text uplne jinak nez to bylo mysleno - a proto je treba si na to davat velky pozor... Nemyslim si, ze te Karel naspal neco tak strasnyho co by se melo dockat takovy odvety. Mohl si to s nim vyresit uplne v klidu. To se stikou me prsilo dost zbytecny - ze tam mel o stupen nebo dva krive auto, to mi nepridje tak tragicky - jsou tam mnohem horsi fotky si myslim. A ohodnosil jsi to "uplne nahovno kompozici". A pak se do nej navazel, ze tam fotky nefotil on, ale jeho tata? I kdyby tak co? To je snad jedno ne jestli to fotil on nebo tata - tam jde snad o tu podstatu ty fotky. A uplne cizi fotka by to taky nebyla, kdyby byla od jeho taty.
Debata okolo Radkovo auta zacal tim, ze se nekomu nelibilo a dal ho do obludaria, kam by ho hodila vetsina lidi z duvodu preplacanosti - bez ohledu na to jestli to je zamer a jestli se to tak majiteli libi. Akoratze to tam Radek neunes a hned za to nadaval. Misto toho, aby to s nadhledem presel a rekl si, ze hotl ne vsem se to auto musi libit a pomyslel si treba o prdeli. A ty jako jeho patriot jsi tam vyrukoval s tim, ze na to nekdo musi mit velky koule a nebo malyho ptaka... Tyvole to je hlaska jak ze zakladky. Proste nekdo, kdo nema auto jako vy, si dovolil dat vami uznavane auto dat do obludaria, tak jste mu tam oba dali cocku a Radek to doladil tim, ze se ma starat o svuj pekac (bo jak to tam bylo receno)... Neprijde te to zbytecny?
Debata okolo Radkovo auta zacal tim, ze se nekomu nelibilo a dal ho do obludaria, kam by ho hodila vetsina lidi z duvodu preplacanosti - bez ohledu na to jestli to je zamer a jestli se to tak majiteli libi. Akoratze to tam Radek neunes a hned za to nadaval. Misto toho, aby to s nadhledem presel a rekl si, ze hotl ne vsem se to auto musi libit a pomyslel si treba o prdeli. A ty jako jeho patriot jsi tam vyrukoval s tim, ze na to nekdo musi mit velky koule a nebo malyho ptaka... Tyvole to je hlaska jak ze zakladky. Proste nekdo, kdo nema auto jako vy, si dovolil dat vami uznavane auto dat do obludaria, tak jste mu tam oba dali cocku a Radek to doladil tim, ze se ma starat o svuj pekac (bo jak to tam bylo receno)... Neprijde te to zbytecny?
01:50:12
03.06.2011
03.06.2011
-> U-Geen 03.06.11 01:39:39: Co je na tom co jsem napsal špatného? Zrovna Ty píšeš mnohem víc arogantní a pro dotyčného jak bych to nazval - "bolestivé" posty než byl tenhle můj ke konkrétní Ondrovo fotce to se na mě nezlob. Pokud z toho je znát něco jiného, tak by mě zajímalo co? Napsal bych to dnes úplně stejně...
01:47:00
03.06.2011
03.06.2011
-> Syny 03.06.11 01:37:24: Tak třeba havlík nebo u-Geen pošlou někoho do pr*ele a to doslova (mnohdy nepřímo, ale svým příspěvkem z kterého to čiší) a dál to flegmaticky neřeší a nerozvádí. Někdo jiný o problému dál debatuje a oponuje a pak přijde třetí a řekne, že to je hádka viz. včera obludárium, kde to dle mě hádka nebyla, ale byla to prostá výměna názorů mnoha lidí na Radkovo auto. Hádku za poslední dobu jsem tady měl dnes s karlem, to beru jako hádku, protože mě naštvalo falešné obvinění, ale nepamatuju si, že bych se jinak s někým hádal. Se štikou to bylo opět výměna názorů, naprosto běžná v osobní životě, v hospodě, prostě kdekoliv jenže slovně se to vždy vyjasní mnohem dřív než psaným slovem a úplně nejhorší je, když si to druhá strana vyloží jinak než to bylo psáno. Sám jsi tady na ten "problém" psané komunikace myslím párkrát narážel...
01:45:16
03.06.2011
03.06.2011
Syny
Jako jasne - pokud sem nekdo dava fotky, tak nemuze pocitat s tim, ze mu je budou chvalit vsichni. Ale stylem jakym dotycnyho odpalis... Ja nevim, ale divim se Vam, ktery treba ty znalosti mate (myslim obecne - ne je nfoceni), ze mate tohle zapotrebi, byt vite jak to dopadne... A nadavat a urazet, to vam jde na jednicku... Treba takovy Petr S. tohle nikdy neudelal, ac mel znalosti co se tykalo aut habadej a mozna vic nez celej virt dohromady. Proto to byl clovek, ktery mel mou velkou uctu - za to jak cloveka co s mnohonasobne mensima znalostma dokazal brat a nikdy ho neposlal do prdele takovymhle pohrdavym stylem. Od nej by se tu melo mnoho lidi co ucit!
01:39:39
03.06.2011
03.06.2011
U-Geen
-> Tuner#2: ono by misto Skutečně si myslíš, že to sem patří? Přitom stačil srovnat horizont a stoupnout si jinam a nebo udělat ořez aby tam nebyla ta cedule. stacilo napsat "Tohle se mi nelibi, chtelo by to srovnat horizont ..." a hned by to vyznelo normalneji a nebylo to zadnym medem mazanym kolem huby.
01:37:24
03.06.2011
03.06.2011
Syny
-> Tuner#2: Ja vim jak tady kdo pise, chodim sem taky uz nakou dobu Ovsem u jistych reakci je ocekavatelne co se pak stane... Tim spis, kdyz do toho zamerne pouzijes jako odstrasujici priklad nekoho, kdo se do tebe sam od sebe nestrefil. Nepisu abys vsem vsechno chvalil, ale aby se premyslelo u toho co se pise a jak se to pise a jestli o tu nejakou radu nebo pouceni vubec dotycny stoji... Zajimavy, ze podle tebe havlik nemaze med kolem huby, ale sporu s nim je tu minimum a ja si ted nevybavuju snad zadnej... Kde je tedy chyba?
01:28:49
03.06.2011
03.06.2011
-> Syny 03.06.11 01:24:09: Ano nemažu med kolem huby, ale to nedělá třeba ani havlík... Takový to rádoby chválení je vhodné pro slečinky a přetvářky a to není můj styl. Prostě napíšu tak jak to je. Jak vidíš v odkazech, umím pochválit i práci někomu úplně "neznámému" takže mě tady laskavě nepodsouvej, že je třeba brát výtvory jiných...
01:24:09
03.06.2011
03.06.2011
Syny
Tuner#2 03.06.11 01:15:26 napsal: Když je co tak to rozhodně pochválím, když není napíšu co udělat líp, od toho je to fórum, ale já vím tady se to trestá…A chapes, ze nekomu se muze zdat pekny to co tobe ne? Asi ne, to co se nelibi tobe, tak tam napises, ze to stoji za hovno a jak to ma udelat. Nepodas to stylem "jo to je dobry, ja bych teda jenom drobet vylepsil to a to a bylo by to bylo podle me uplne super". Je lepsi to podat "to je kurva uplne na hovno, nechapu co to dela v tomhle tematu"...
01:15:26
03.06.2011
03.06.2011
Syny 03.06.11 01:04:06 napsal:
→ Tuner#2: brat taky nazory a vytvory ostatnich.Jasný, já chválit neumím a jen a jen moje fotky a výtvory jsou nejlepší:
skoda-virt.cz/cz/.../1477 93-komu-se-libi-fotky
skoda-virt.cz/cz/.../6159 -favourite-135l
skoda-virt.cz/cz/.../2261 -radekp-uzofka
skoda-virt.cz/cz/.../2674 -mates-s120-136
skoda-virt.cz/cz/.../6780 -sedivka-od-pepana
Asi by to chtělo více sledovat cvrkot, tohle je jen za poslední týden co mě napadlo. Když je co tak to rozhodně pochválím, když není napíšu co udělat líp, od toho je to fórum, ale já vím tady se to trestá...
→ Tuner#2: brat taky nazory a vytvory ostatnich.Jasný, já chválit neumím a jen a jen moje fotky a výtvory jsou nejlepší:
skoda-virt.cz/cz/.../1477 93-komu-se-libi-fotky
skoda-virt.cz/cz/.../6159 -favourite-135l
skoda-virt.cz/cz/.../2261 -radekp-uzofka
skoda-virt.cz/cz/.../2674 -mates-s120-136
skoda-virt.cz/cz/.../6780 -sedivka-od-pepana
Asi by to chtělo více sledovat cvrkot, tohle je jen za poslední týden co mě napadlo. Když je co tak to rozhodně pochválím, když není napíšu co udělat líp, od toho je to fórum, ale já vím tady se to trestá...
01:04:06
03.06.2011
03.06.2011
Syny
-> Tuner#2: Jasny, to je nejlepsi... Kdyz nikdo neprijme tve jiste spravne nazory podavane (az vnucovane) dost nevybiravym stylem, tak sem prestanes opet psat, davat fotky atd... To je jednodussi, nez se zamyslet nad tim, jestli neni zbytecny tady sebe samotnyho prezentovat jako jedineho znalce a brat taky nazory a vytvory ostatnich... A poradit tem co o to stoji a pozadaji te o to.
01:02:42
03.06.2011
03.06.2011
m8rinek
-> U-Geen: spíš na fóru, chtělo by to pohození pozadím a s nosánkem hore se uchýlit do své karty... Případně smazané karty a články... hmm hmm to už tu dlouho nebylo :)))
01:00:13
03.06.2011
03.06.2011
A dost, nemám potřebu se tady pořád hájit, kor "před nastoupenou jednotkou, která na mě střílí"...
Končím, to co jsem chtěl napsat jsem napsal a můžete si být jisti, že o focení a fotky z mé strany tady dlouho neuvidíte. Vím budete tady zas něco psát o uražené ješitnosti, vydírání apod. ale na to aby mě tady někdo falešně obviňoval nemám žaludek ani náladu.
Končím, to co jsem chtěl napsat jsem napsal a můžete si být jisti, že o focení a fotky z mé strany tady dlouho neuvidíte. Vím budete tady zas něco psát o uražené ješitnosti, vydírání apod. ale na to aby mě tady někdo falešně obviňoval nemám žaludek ani náladu.
00:59:09
03.06.2011
03.06.2011
Syny
-> Tuner#2 03.06.11 00:54:49: Nepisu te to do SZ, ale i sem... Nejsem clovek co te do SZ pise neco jinyho a lize te tam kadacek a vylepsuje skore... Je videt jak jsi si detailne precetl me prispevky tady Mimochodem, nerozvadej co kdo komu psal pres SZ, myslim ze bys to sam nechtel a mas kliku, ze nejsem takova svine abych to sem zkopcil...
Kritizoval jsem tam fotky co tam nepatri vubec, ale nikomu tam nekritizuju techniku a nerikam jak ma na hovno fotky a ja kby je mel PODLE ME fotit - to je trochu rozdil...
Kritizoval jsem tam fotky co tam nepatri vubec, ale nikomu tam nekritizuju techniku a nerikam jak ma na hovno fotky a ja kby je mel PODLE ME fotit - to je trochu rozdil...
00:57:47
03.06.2011
03.06.2011
U-Geen
-> Tuner#2: ptam se te co prehnal Syny, odpovis co prehnal Karel... netravis poslednii dobou hodne casu na slunicku?
00:56:48
03.06.2011
03.06.2011
-> Syny: A tohle je co? "není to poprvé co tohle viím viz autohificlub"
00:55:45
03.06.2011
03.06.2011
-> U-Geen 03.06.11 00:54:00: Ne Karel, asi Tě utekla odpolední debata...
00:55:28
03.06.2011
03.06.2011
Syny
-> U-Geen: On ho tak neoznacil ani Karel... Tohle je podle nej to neskutecny narceni od "chudacka kterej si nevidi do huby", za ktery zadal omluvu:
→ Tuner#2: nechci se tě dotknout, ale tyhle řeči si nech na forum s jinou tématikou. Tady se dávají obrázky a nemusíš dokazovat jak nejlíp fotíš, není to poprvé co tohle viím viz autohificlub4
→ Tuner#2: nechci se tě dotknout, ale tyhle řeči si nech na forum s jinou tématikou. Tady se dávají obrázky a nemusíš dokazovat jak nejlíp fotíš, není to poprvé co tohle viím viz autohificlub4
00:54:49
03.06.2011
03.06.2011
-> Syny 03.06.11 00:49:08: LOL, pěkně si to zas vytrhnul citací z kontextu a nezapoměl zmínit Štiku. Hlavně že zrovna Ty jsi taky pár fotek (který byli mnohdy na vyšší úrovni než měl štika) označil jako za nevhodné do fotogalerie... Pane zameťte si před vlastním prahem. Do SZ píšeš jakou máš úctu před tím co umím, ale vzápětí čtu tohle...
00:54:00
03.06.2011
03.06.2011
U-Geen
-> Tuner#2: Syny te oznacil jako nekoho, kdo si honi triko na AHC?
00:51:16
03.06.2011
03.06.2011
Fén
-> m8rinek: Riskuješ degradaci v podobě stržení frčků před nastoupenou jednotkou. :o)
00:51:12
03.06.2011
03.06.2011
-> U-Geen 03.06.11 00:48:14: Když někoho označím, že si honí triko před ostatníma dost často na ahc a přitom to není ani za mák pravda (ku*va sám snad víš jaký respekt mám před Kamilem, Ozzym, Redbaronem, Mr. Scully a dalšíma), tak Tebe by takové falešné nařčení nenaštvalo? Já vím Tebe ne, ty seš splachovací flegmatik, ale to já teda nejsem.
00:49:08
03.06.2011
03.06.2011
Syny
Tuner#2 03.06.11 00:39:10 napsal:
→ Syny: v daném tématu jsem se slušně
zeptal, zda ta fotka je skutečně tak špatně nafocená a nebo zda jde
o ořez.
→ Lůďa 02.06.11 13:09:29: Proboha proč když někdo nachystá auto, babu pak takhle zku*ví kompozičně a světlem fotku? Nebo je to snad ořez?
K vic vecem se vyjadrovat nebudu... Co si napsal nedavno stikovi a jak tady kazdymu fotky kritizujes a poukazujes na to jak maj spatnou techniku, to tu taky vetsina vidi... Byt te o hodnoceni nikdo nezadal...
Jako sorry, ale jinak ses u me srab, pokud mas pocit, ze vyjadreni nazoru na tve chovani musi mit nejakou pricinu nekde z tvych trapnych kecu na FB pred ctvrt rokem...
Moderator (jak me oslovujes) by byl rad, kdyby tady uz konecne byl klid a nemusel nic mazat ani zamykat a ani odemykat! Ver mi ze uz mi to sere tady sledovat porad nejaky hadky zapricineny povetsinou tebou. A jak vidim na zacatku tohohle tematu, tak nejsem jedinej...
A prehnal jsem to hrozne, kdyz chci dat moznost debaty vsem tebou narcenym, kterym jsi to zamknul a nemas posledni slovo co?
Tod vse.
→ Syny: v daném tématu jsem se slušně
zeptal, zda ta fotka je skutečně tak špatně nafocená a nebo zda jde
o ořez.
→ Lůďa 02.06.11 13:09:29: Proboha proč když někdo nachystá auto, babu pak takhle zku*ví kompozičně a světlem fotku? Nebo je to snad ořez?
K vic vecem se vyjadrovat nebudu... Co si napsal nedavno stikovi a jak tady kazdymu fotky kritizujes a poukazujes na to jak maj spatnou techniku, to tu taky vetsina vidi... Byt te o hodnoceni nikdo nezadal...
Jako sorry, ale jinak ses u me srab, pokud mas pocit, ze vyjadreni nazoru na tve chovani musi mit nejakou pricinu nekde z tvych trapnych kecu na FB pred ctvrt rokem...
Moderator (jak me oslovujes) by byl rad, kdyby tady uz konecne byl klid a nemusel nic mazat ani zamykat a ani odemykat! Ver mi ze uz mi to sere tady sledovat porad nejaky hadky zapricineny povetsinou tebou. A jak vidim na zacatku tohohle tematu, tak nejsem jedinej...
A prehnal jsem to hrozne, kdyz chci dat moznost debaty vsem tebou narcenym, kterym jsi to zamknul a nemas posledni slovo co?
Tod vse.
00:48:14
03.06.2011
03.06.2011
U-Geen
-> Tuner#2 03.06.11 00:39:10: co prosimte prehnal? Pokusil se ti oponovat? Diskutovat s tebou?
00:39:49
03.06.2011
03.06.2011
m8rinek
Slyna na hrad! :D A na hlášku s mindrákama, bych opáčil říkankou z 1.st školy základní ,,Kdo nejvíc křičí, od toho to fičí,, :D
00:39:10
03.06.2011
03.06.2011
-> Syny: Teda tos přehnal, myslíš si, že jsi jako moderátor všemocný? Přijdeš si teď dost uspokojený?
Dobrá už jsem se v tom nechtěl vrtat, ale v daném tématu jsem se slušně zeptal, zda ta fotka je skutečně tak špatně nafocená a nebo zda jde o ořez.
Na to na mě vystartoval Karlík, že dost často na autohifiklubu machruju s tím jak umím fotit. Když jsem ho vyžádal, aby teda příslušná témata vyhledal, tak nedal link ani na jedno, jen slovně řekl, že šlo o Octavii RS.
Jenže Octavii RS si koupil můj dlouholetý přítel a tady si můžete celý thread přečíst: www.autohificlub.cz/forum /.../0
Přijde Vám, že tam na někoho machruju? David je můj dlouholetý přítel a fotil o den déle na tom stejném místě jako já Žlutku na nových kolech a narozdíl od Karlíka ví co jsou dvě tečky, pomlčka a závorky.
Žádné jiné téma nebyl Karlík schopen dodat a mě jeho nařknutí na webu, kde je X lepší fotografů opravdu uráží a vadí mě taková falešná špína co na mě hodil...
To je celé, nemám co dodat, snad jen to, že je smutné, když jsem se rozhodl pro klid, aby to moderátor znovu otevřel a kompenzoval si tady svoje mindráky. Venco asi Tě pořád leží ten náš pravdivý citát na FB co?...
Dobrá už jsem se v tom nechtěl vrtat, ale v daném tématu jsem se slušně zeptal, zda ta fotka je skutečně tak špatně nafocená a nebo zda jde o ořez.
Na to na mě vystartoval Karlík, že dost často na autohifiklubu machruju s tím jak umím fotit. Když jsem ho vyžádal, aby teda příslušná témata vyhledal, tak nedal link ani na jedno, jen slovně řekl, že šlo o Octavii RS.
Jenže Octavii RS si koupil můj dlouholetý přítel a tady si můžete celý thread přečíst: www.autohificlub.cz/forum /.../0
Přijde Vám, že tam na někoho machruju? David je můj dlouholetý přítel a fotil o den déle na tom stejném místě jako já Žlutku na nových kolech a narozdíl od Karlíka ví co jsou dvě tečky, pomlčka a závorky.
Žádné jiné téma nebyl Karlík schopen dodat a mě jeho nařknutí na webu, kde je X lepší fotografů opravdu uráží a vadí mě taková falešná špína co na mě hodil...
To je celé, nemám co dodat, snad jen to, že je smutné, když jsem se rozhodl pro klid, aby to moderátor znovu otevřel a kompenzoval si tady svoje mindráky. Venco asi Tě pořád leží ten náš pravdivý citát na FB co?...
00:31:11
03.06.2011
03.06.2011
Syny
"To už Syny přeháníš!!! argumenty pokud vím nedošli mě stačí se
podívat na ahc…"
Jestli mi chces neco sdelit, tak porad nezamykej to tema jako srab a argumentuj a diskutuj... Pokud mi ale hodlas sdelovat neco pres komentar zamceni, tak na to te kaslu ;) O nejaky AHC tady vubec nejde, jde o to jak tady kazdyho poucujes a kazdymu vnucujes sve nazory...
Edit: A vubec - klidne si to tady zamkni, at to kazdej vidi ;) Ale nekomu zanadavat a potom to rychle pozamykat nez nekdo odepise, to je dost smutny ;) Ja sem tu sve napsal a mysli si o me co chces... Ja te beru a tve zkusensoti a znalosti respektuju, ale ten styl jakym je podavas, to se mi dost prici. Takze se nezlob, ze jsem holt clovek, co te nikde nepomlouva a napise te to na rovinu a na rovinu o tom chce podebatovat a neresim to pres SZ ani s nekym za rohem... Je to na tobe jak si tohle preberes
podívat na ahc…"
Jestli mi chces neco sdelit, tak porad nezamykej to tema jako srab a argumentuj a diskutuj... Pokud mi ale hodlas sdelovat neco pres komentar zamceni, tak na to te kaslu ;) O nejaky AHC tady vubec nejde, jde o to jak tady kazdyho poucujes a kazdymu vnucujes sve nazory...
Edit: A vubec - klidne si to tady zamkni, at to kazdej vidi ;) Ale nekomu zanadavat a potom to rychle pozamykat nez nekdo odepise, to je dost smutny ;) Ja sem tu sve napsal a mysli si o me co chces... Ja te beru a tve zkusensoti a znalosti respektuju, ale ten styl jakym je podavas, to se mi dost prici. Takze se nezlob, ze jsem holt clovek, co te nikde nepomlouva a napise te to na rovinu a na rovinu o tom chce podebatovat a neresim to pres SZ ani s nekym za rohem... Je to na tobe jak si tohle preberes
00:17:11
03.06.2011
03.06.2011
Syny
-> Tuner#2: A ja zase nevim, proc by tohle tema nemohlo byt odemcene... Neco opet vyvolas a pak to pekne pozamykas, kdyz dojdou argumenty? Podle tebe jsou vsichni rejpalove, ale bohuzel velka vetsina virtu vidi, ze rejpal ses tady hlavne ty... Nekdo nekam (kamkoliv) da fotku a ty v prvni rade zacnes s tim jak je blbe nafocena a jak to posral a nevim co vsechno. Ale uvedoms si, ze to tady nikoho nezajima! Jestli chces poucovat jak fotit, tak si poucuj ty, ktery te o to pozadaj a nebo na foru urcenym pro foceni. Nechapu, proc masp otrebu nekomu vnucovat porad sve pohledy a nazory. Pekne jsem si precetl co Tomas smazal v tematu "pozadi" a jedinej kdo posledni dobou viri vody jsi jen a jen ty, a proc? Protoze mas pocit, ze jen ty mas pravdu, ze jen ty jsi dokonalej a jen ty vsechno znas. Ja nepochybuju o tom, ze mas znaslosti velky a ze umis udelat kus prace, ale ten zpusob jakym si to prosazujes, z toho je mi na bliti uz pekne dlouho a jsem moc rad, ze od doby, kdy jsme se tedy hadali jen my dva a vetisna se stavela na tvou stranu uz mnoho lidi prozrelo! V kazdem tematu, kde ty neco vyprovokujes z toho pak couvas a prekrucujes uplne vsechno. To uz tady vidi snad kazdej krom tebe a obcas tvych vernych kamaradu, kteri to mozna vidi taky, ale jen s tebou drzi, aby se nereklo. Vubec se nedivim Tomasovi, ze to smazal. Smazal bych to taky a abych pravdu rekl uz mi to tady zacina pekne srat a zacnu tady mazat veskery OT a veskery (byt jen drobet) rejpavy poznamky! Posledni dobou tady veskery hadky a neschody vyvolavas ty, protoze se chvoas jako pan a jak neni po tvem, nebo nekdo nebere tvuj nazor, tak je zle. Protoze prece vis vsechno nejlip - a jeste tam nekomu, kdo napise v podstate pravdu odepises, ze ches omluvu, at te nesere a ze je chudacek? Pridje te to normalni? Jako sorry, ale Karel. se tam (a i tady) s tebou bavil az moc slusne na to co jsi mu napsal. Jak jsem uz naspal, vim, ze toho dost znas, ze mas zkusensoti a znalosti, ale zpusob jakym si vynucujes svou pravdu, jak vsem okolo nadavas a pohrdas jima a tvuj nasledny zpusob boje, kdy bys poprel snad i vlastni rodnej list, to uz nechapu ani trochu... A fakt netusim, proc teda kdyz si tak myslis jak mas pravdu tedy nenechas tohle tema dal plynout a argumentuj, ne?
Jinak - docela se divim, ze zrovna ty tady nekoho narikas z toho, ze rozesila SZ...
Jinak - docela se divim, ze zrovna ty tady nekoho narikas z toho, ze rozesila SZ...
17:10:28
02.06.2011
02.06.2011
-> Karel. 02.06.11 16:34:25: A teď tu o té Karkulce. Odkaz jsem dal já s jasným vyvrácením toho z čeho jsi mě nařknul...
16:56:09
02.06.2011
02.06.2011
darklord
-> Karel.: ty hlavne nezabudni na tie drziaky
16:34:25
02.06.2011
02.06.2011
Karel.
-> Tuner#2: já tě lituju, člověk ti dá odkaz, ničím tě neurazí a ty ještě napíšeš, že jsi odkaz nedostal. Lhát se nemá to ti nikdo neříkal? se musíš šíleně nudit nebo jseš labilní
-> m8rinek: tak to sedlo, ale ty se taky do něj neser, že máš poskoka nic neznamená
-> m8rinek: tak to sedlo, ale ty se taky do něj neser, že máš poskoka nic neznamená
16:30:54
02.06.2011
02.06.2011
darklord
-> Tuner#2: netrpis nejakou poruchou osobnosti?
16:28:25
02.06.2011
02.06.2011
-> j_j 02.06.11 16:24:47: V tomhle souhlas...
-> j_j 02.06.11 16:25:55: NJ holt to není začouzená čtyřka
-> j_j 02.06.11 16:25:55: NJ holt to není začouzená čtyřka
16:26:40
02.06.2011
02.06.2011
castrol
nechcelo by to znova premazat
16:25:55
02.06.2011
02.06.2011
j_j
-> Tuner#2: mě Poterefená husa přijde předražená, přecijenom Staropramen desítka za 35 očí je dost...
16:24:48
02.06.2011
02.06.2011
-> m8rinek 02.06.11 16:18:54: Pane řediteli, měl by Vám někdo vysvětlit, kdy se dá použít termín potrefená husa... Ten se totiž používá když se z více lidí ozve ten kdo byl nepřímo označen. Tady jsem byl pouze já a Karel, takže fakt nevím kde jste přišel na husu? když je zcela jasné, že jste myslel mě... Pravděpodobně Vám špatně napovídá ten hloupý sekretář
16:24:47
02.06.2011
02.06.2011
j_j
-> Tuner#2: já do nikoho kopat nepotřebuju, ani si v podstatě nemáme co říct, když děláme úplně jiná auta a styly, tak se na mě nezlob a nehádej se se všema hned.
16:18:54
02.06.2011
02.06.2011
m8rinek
-> Tuner#2: přes tichou poštu jsi tu ty husičko...
16:17:19
02.06.2011
02.06.2011
-> VeTeV 02.06.11 16:09:26: To co jsem tam opět napsal. Můj dotaz a následné nařčení/urážka od Karlíka za kterou se neomluvil.
-> j_j 02.06.11 16:09:26: No tys tady chyběl... Ředitel vesmíru snad rozesílá SZ, aby si šli marťani kopnout?
-> j_j 02.06.11 16:09:26: No tys tady chyběl... Ředitel vesmíru snad rozesílá SZ, aby si šli marťani kopnout?
16:14:32
02.06.2011
02.06.2011
VeTeV
-> castrol: me to posledni dobou prijde jako vzpoura horkych hlav - holt slunicko palilo asi mnoholi
16:10:35
02.06.2011
02.06.2011
castrol
-> VeTeV: vzbura strojov
16:09:26
02.06.2011
02.06.2011
j_j
obdivuju moderátory za jejich pevné nervy
16:09:26
02.06.2011
02.06.2011
VeTeV
co tam bylo co tam bylo
15:56:21
02.06.2011
02.06.2011
m8rinek
Něco tady za kdákalo... asi husa potrefená :))).
15:53:38
02.06.2011
02.06.2011
-> m8rinek 02.06.11 15:46:47: Řekl ředitel vesmíru... a jeho poskok mu přikývnul...
15:52:57
02.06.2011
02.06.2011
darklord
-> m8rinek: no, asi tak
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Myslím, že stačilo
Zastavil:Tuner#2 - zrušená registrace