skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zapojení rádia Praha.....
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 02.11.2008 do 03.11.2008, založil/a Zeke-ten šestý
-> FORM: supr,jen cekamaz mi prijde to repro a zacnu,dik :)
-> Zeke: Kdyžtak si to připrav, dělej si díry pro repro, natahej kabely a pomůžu ti to zapojit.
-> Zdeněk.: ok,tak diky za inspiraci :)
-> Zeke: ne, a ani mít nebudu

v zadnim plate nemas?
...a vejšky na A sloupku a kabely od něj vedu dírkou, co má bejt ten plastový kolík co drží ten plast

a kde mas umisteny repro? :)
tak až budeš mít nakoupeno a bylo něco nejasnýho, tak se ptej
já to teďka mám zapojený tak, že ty dva napájecí vedou tušim od druhý díry v pojistkový skříňce přes pojistky a pak mám na jednom páčkový vypínač. Přes vypínač je to podle mě lepší než přes spínačku. Pak tam někam chytneš kostru. Zatím mi to hraje...

já to teďka mám zapojený tak, že ty dva napájecí vedou tušim od druhý díry v pojistkový skříňce přes pojistky a pak mám na jednom páčkový vypínač. Přes vypínač je to podle mě lepší než přes spínačku. Pak tam někam chytneš kostru. Zatím mi to hraje...

Dík,nene,jeste nemam koupeno,chystam se v utery,a cekam az mi prijde repro. :)
na tom nic není, to zvládneš, na napájení ti stačí jenom 3 kabely a pak zapojit repráky skoda.panda.cz/clanek.php
3?id=323
iso konektor máš koupenej?
iso konektor máš koupenej?
-> Zdeněk.: Přesně tak :)
v jakym autě? Rapid?
nenašel by se někdo z Prahy,kdo by mi pomohl zapojit rádio v autě?Sám si na to netroufám,klidně za práci zaplatím :) dik