peugeot 206

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 20.10.2008 do 26.10.2008, založil/a formalin
řadit dle data
09:01:09
26.10.2008
PeterP136
mame ako sluzobaky, ono asi ako sa im ktory kus podaril, nas slusobak, budiz mu zlodejska zem lahka, isiel z ruky do ruky v ramci oddelenia aj sa vselico navozil a okrem spiny na podlahe a sedackah bol v pohode, ale dalsi sluzobak, ktory ma terajsi sef a od novoty ho jazdil len on, vrzga klepe, proste ako stara skodovka 1 . Prevodovka radi celkom v pohode, akurat spiatocka len malokedy nezaskripe, casto ochdadzaju H7 ale zato pekne svietia, a od vyroby mal pekne nasponovany zvazok do konektory cidla na prevodovke, takze obcas strajkovalo, po rozmotani zvazku a uvolneni konektoru uz neprotestovalo. Za 3 rozky odisiel tusim alternator a este posilovac riadenia, ten odchadzal na etapy. Proste strajkoval, rachotil, ale v servise slapal ako hodinky az umrel uplne a ani pritomnost servisaka ho uz nepresvedcila k fungovaniu.

A este ma hrozne nevyvzeny predok. Na espere, kde staci moja prdel na sedacke a mam pomer hmotnosti predok zadok 1:1 to nehrabe a nepiska tak ako na 206tke s 55kW 1.4. A este klima bola za 3 roky 2krat plnena :). A sedacky prilis tvrde s tvrdym bocnym vedenim, takze len do mesta a na kratke trasy. A tiez prilis trvdy podvozok, na dialnici BA-TT som si pri 130km.h skoro zuby vyrazil. Navyse nad 100km/h uz nema vyznam pridavat hlasitosti radiu, uz ten motor prilis hucal. Mozno to mali na svedomi dodrziavane 30tkm vymeny oleja, co je podla mna na mestske poskakovanie do roboty, na obed atz. privela.

Tolko skusenosti ako cisty uzivatel.

A v BA by som si to rozmyslel, servis nic moc (teda ten pri ikei), skor nic nez moc.

V BB by som si to tiez rozmyslel, servis smerom na cementaren neviem co je zac, ale poznal som tam jedneho mechanika, ani vodu do ostrekovacov by som mu nedovolil do mojho auta doplnit. Takze tam pred cca 4rokmi brali vselijakych zufalcov.
20:52:17
23.10.2008
red.bill
-> Jožynek : ona to zas tak moc velká paráda neni za ty prachy, to už je lepší si pořídit s16 pokud se jedná o 2.0

-> formalin: co k tomu říct to auto je stavěný na pěkný silnice takže brzo odcházejí kosti stabilizátoru, kuláky na spodních ramenech(vepředu jsou 2 typy náprav slabší tam se dá vyměnit samotný kulák a silnější tam se musí měnit celý rameno) zadní nápravy. u s16 praskalo sací potrubí, hdi jsou dost citlivý na naftu ale to každej common rail. Dost u toho kritizujou nepřesný a dlouhý dráhy řazení, nepřesný nevim mě to nepřijde a dlouhý dráhy to má ale to se dá jednoduše vyřešit když prodloužíš jedno táhlo na netu je hafo návodů (někde tu mam i výkres) jestli chceš klidně se ozvy na icq
19:14:30
23.10.2008
Jožynek
-> formalin: k tej 206, sme mali v rodine 206RC to bol 3dverak 2.0objem parada auto1
23:27:30
22.10.2008
formalin
a aky mate nazor a n SUZUKI SWIFT? TEN OVY MODEL 1.3 ??
21:26:23
20.10.2008
Kuladmin
Znamej resp dalo by se rict spolupracovnik to ma a naprosta pohoda. Sice nema moc najeto cca 35tis ale uz jsme musely menit na prednim stabiku ty tycky co ho drzi uz klepaly - to moc nevydrzely a zadni dil vyfuku pac upadl tesne za spojem se strednim dilem. Takze taky zadna vydrz. Ale zbytek je naprosto v pohode a to ma jen 1.2 nebo tak nejak a dokonce s klimoskou tam teda uz jendou ubyla napln. Ale jinak fakt pohoda. Mel jsme moznost to i ridit a je to fakt pekny akorad spis pro mensi osoby.
21:16:04
20.10.2008
formalin
vasne nazory? ale nezaujima ma jazdenka ale funglogka a 5 dverova vezia za 289000

cenniky.peugeot.sk/cennik y.php?id=26

popripade skusensoti konkurencia a tak
Extreme Tyres