skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Barva na gumu
prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 08.08.2008 do 02.08.2009, založil/a Bedřich - zrušená registrace
-> disco_punk: kde se to da sehnat?
-> Luky.: šmarjápano, zastamdací.... nejsi náhodou od Berouna? to je příšernej výraz
sorry za záser tématu, ale nemoh jsem si pomoct

sorry za záser tématu, ale nemoh jsem si pomoct
ja mam totok a spokojnost..zatial na skusku na zasterkach..a mozem ich lamat hociako ale farba nepraskne:)
www.mbzponton.org/valuead ded/.../tirepaint.htm
www.mbzponton.org/valuead ded/.../tirepaint.htm
Napadá mě taková ta gumová barvička, co s ní parchantíci malujou sundavací a zastamdací obrázky na sklo. K dostání v papírnictví. Nevim teda jestli se dělá i bílá, ale myslim že jo
Ale vyzkoušený to nemam, je to jen nápad
Ale vyzkoušený to nemam, je to jen nápad
-> palinator:
ja to titlám normalne bilou syntetikou, malym steteckem...kupodivu to drží víc než ty předražené fixy na pneu, za 150káčé....
pixla 0,7 litrů za 86korun :-)
natitlal jsem v dubnu po přezutí a zatím pořád bílé...obrubníky nedřu, ale jezdím každej den.
ja to titlám normalne bilou syntetikou, malym steteckem...kupodivu to drží víc než ty předražené fixy na pneu, za 150káčé....
pixla 0,7 litrů za 86korun :-)
natitlal jsem v dubnu po přezutí a zatím pořád bílé...obrubníky nedřu, ale jezdím každej den.
Vlezu vám do tohohle tématu. Potřeboval bych vybarvičkovat nápisy na fungl novejch plácačkách. Předpokládám, že asi neexistuje barva, která by na gumě držela navěky, ale jaká by byla asi nejvhodnější? Díky.
-> Pavel P.: To by fungovat mohlo.vyskoušim díky:) jinak asi seženu jiné nepomalované.
a jemnej šmirgl?
-> Eidy: Bohužel nefunguje.
možná už jsi zkoušel, ale přesto se zeptám. Aceton nefunguje?
Mám na vás malý dotaz.
Potřeboval by jsem radu ohledně barvení gumy,existuje nějaký přípravek popřípadě barva na gumu?Potřebuju natřít nebo se spíše nějakým způsobem zbavit žlutých nápisů na hadicích které vyrábí fa. Semperit.
Děkuji za rady zatím jsem se dopátral pouze toho, že by mohla vydržet barva ve speji (to mám i odzkoušené) ale potřebuji něco co vydrží v motorovém prostoru (pokud možno dluhou dobu) auta i když jen občas ježděném.Teploty by u toho motoru potažmo hadic by neměly být nějak závratné.
Děkuji za nápady a rady.
Potřeboval by jsem radu ohledně barvení gumy,existuje nějaký přípravek popřípadě barva na gumu?Potřebuju natřít nebo se spíše nějakým způsobem zbavit žlutých nápisů na hadicích které vyrábí fa. Semperit.
Děkuji za rady zatím jsem se dopátral pouze toho, že by mohla vydržet barva ve speji (to mám i odzkoušené) ale potřebuji něco co vydrží v motorovém prostoru (pokud možno dluhou dobu) auta i když jen občas ježděném.Teploty by u toho motoru potažmo hadic by neměly být nějak závratné.
Děkuji za nápady a rady.