-> Jozynek: nedá se to vyloučit, ale pokud vím tak u nich jde auto do 24h vrátit, takže ji snad ani kupovat nemusela.
Co znám story o AAA, z doby, kdy ještě nebyli tak "slušný" jako dneska, tak tam příbuznej koupil dceři pěknýho fiata, dojeli za město a tam konec. Motor bez oleje, vymazanej vazelínou, aby to aspoň odjelo z bazaru. Samozřejmě že ho poslali někam, musel pak dělat generálku...
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kupa auta z bazaru
-> Jozynek: no veď ja nevravím, že sú dobrý, len ako to u nich chodí
-> mb136gl: na AAA som este nepocul nic dobre, uz som pocul aj take ze prisla pani ze ide kupit Feldu, vsetko pekne, ako nova, super bere ju...ked prisla podpisat papiere a prevziat auto stala tam sice "akoze" ta istá Felda ale rozmrdaná na bomby...
-> formalin: nejspíš ti dají papír nazvaný něco jako Technický stav a tam bude u spousty položek, jako rozvody, řemeny, brzdy, spojka apod. napsáno "Nutná kontrola popř.výměna" a jakmile to podepíšeš, tak za to neručej.
a papiere ? co take sa podpisuje kolko je tych papierov? nech nepodpisem ze suhlasim so zavadami a som bol som s nimi oboznameny... a popritom mi nic nepovedali..
-> formalin: pokud to nejsou blbci, tak u závady která jasně nemohla vzniknout za měsíc či dva co to auto máš, závadu uznají a opraví.
-> formalin: Myslim ze bys ze zakona mel zaruku na skryte vady, ale ty se pak tezko daqkazujou ze na aute byly uz pred koupi.
Tak na SK ak kúpiš auto napr. v AAA a berieš na lízing tak ho máš v záruke pokiaľ ho splácaš
-> formalin: nevím jak v SR, ale v ČR dávají některé autobazary záruku třeba rok - bývá to ovšem s nějakou podmínkou - např.že si u nich necháš udělat první servis, za který normálně zaplatíš - pak máš třeba rok záruku na vady, které existovaly už v době koupě a které se projevily až později, do toho jednoho roku od kouě... 

-> formalin: daj si dve pivka a ono ťa to zase prejde
v bazáre ta obabru na všetkom na čom sa len dá, záruky viac-menej žiadne, ked už tak kupit auto priamo od majitela alebo si ho kupit vonku, tuto v našich bazároch určite nie

nikto nic??
Caute.
Uvazjem nad kupou auta z bazaru. Zaujimalo by ma ako to vlastne je... ci bazare davaju nejaku zaruku ( ak ano na co knokretne musisa dat ci vobec musia dat, a ak sa nieco stane na co sa vyhovaraju), na co si dat pozor pri kupe, v com ma mozu obabrat.. (myslim papierovo) nejake vase poznatky a vychytavaky by mi bodli .. a mam na mysli autobazar v SR.
Diki
Uvazjem nad kupou auta z bazaru. Zaujimalo by ma ako to vlastne je... ci bazare davaju nejaku zaruku ( ak ano na co knokretne musisa dat ci vobec musia dat, a ak sa nieco stane na co sa vyhovaraju), na co si dat pozor pri kupe, v com ma mozu obabrat.. (myslim papierovo) nejake vase poznatky a vychytavaky by mi bodli .. a mam na mysli autobazar v SR.
Diki