skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Favo brzdotrubky
-> petr s: No já nevím ale já měl na pickupu natahaný brzdy komplet i s utažením a napojením prasat a předních bzdičů za ani ne hodinku...zkus za hodinu natahat a zapojit rozvod na 4 písty 

-> minno: aby si sa nedivil
-> petr s: ja som už robil také drbačky, že ma nič nerozhodí

-> minno: To si chce zkusit
-> petr s: prečo?
-> minno 20.05.08 19:55:47: Tak jednodušší to není určitě
tak to jo no já jsem to dělal jen na fáčku a to mi stačilo
-> Kalibán123: určite to bude 100x jednoduchšie ako v škodovke, kde sú navyše 2 kocky, vpredu treba preplietať trubky popod kufrom pomedzi nápravu a vodné trubky, zadné držiaky sú v mieste, kde nie je prístup atď....som to pozeral a vo fave to bude malina.
-> minno: ok já jen pro upozornění jestli jsi na něj nezapoměl. Pokud chceš tahat nové trubky tak si užiješ je to hnus kdyby byly rovné tak je to úplně stejné jak ty jejich natvarované
-> Kalibán123: jj to viem ale ten obmedzovač je priamo na THV
-> minno: tak jak to máš na začátku tak to je dělal jsem brzdy komplet tak to mám vyzkoušené. S tím, že pro zadní kola je ještě mezi THV a trubkou dozadu omezovač tlaku
-> suri: no ved takto ja vravim od zaciatku ze to takto je s tymi hadickami
-> suri: male kocky su prasata cervene je trubka a zelene hadicka aspon myslim ze je to tak idem kuknut
-> minno: a asi hadicka ide inde trubk od prasiatok sa stretnu spolu na naprave a tam kde je prechod na karoseriu tam su myslim hadicky
-> minno: vies co vidi sa mi ze ide rovno trubka do bubna ked tak ti idem pozret po feldu
-> suri: dozadu ide priamo trubka od THV do prasata? preco sa mi potom zdalo ze tam su este hadicka pre vykyv zadnej napravy?
kazde koleso ma svoj okruh vzadu ide trubka rovno do prasata vpredu ide aj hadicka
no halo
Pokial ma pamat neklame, je tam taketo vedenie:
- kazde koleso pripojene priamo z hlavneho valca
- vpredu na kazdej strane od THV 1x trubicka + 1x kratka hadicka
- vzadu na kazdu stranu 1x dlha trubka popod auto + 1x kratka prepojovacia hadicka + 1x dalsia trubicka uz priamo k prasatu
Je to tak?
- kazde koleso pripojene priamo z hlavneho valca
- vpredu na kazdej strane od THV 1x trubicka + 1x kratka hadicka
- vzadu na kazdu stranu 1x dlha trubka popod auto + 1x kratka prepojovacia hadicka + 1x dalsia trubicka uz priamo k prasatu
Je to tak?