skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
www,nejlevnejsipneu.cz
prohledat
34 příspěvků (zobrazeno 1 až 34) od 06.05.2008 do 09.05.2008, založil/a Kalibán123 - zrušená registrace
-> TUNER: ceny mají teda zajímavé ;) ja teď sháním 225/55 r16 ;)
Jinak jsem teď scháněl gumy 235/45-17" (jedna mi bouchla na dálnici ve 130) a nejlevnější značkový jsem sehnal na extralevnepneu. Prolezl jsem asi 10 levnejch shopů na netu a tak nějak to vyšlo nejlíp tady.Kupoval jsem tam už jednu gumu na mašinu a vše bez problému.
Tak jsem asi jedinej kdo dostal tohle
hele jestli ono to nebude tím, že jsem kupoval co nejlevnější gumu

Kupoval jsem si u nich TOYO Proxes a vše přišlo tak jak mělo,vpořádku..
Tak se pletu já )) Koukal jsem na gumy a opravdu tam bylo MS a ne M+S...
Sory za mystifikaci... ;-)
Sory za mystifikaci... ;-)
mne na slovensko prisli za den a pol od objednavky mailom. to som skoro odpadol, nemal som vytiahnute ani peniaze, lebo som cakal ze to poslu tak najskor tyzden a zrazu mi vola typek z dodavkovej sluzby, ze je pred dverami... hehehe. no co, som bol rad :) a inac, na ake to chces auto ? ja ich mam na alfe a vravim, zatial celkom OK.
j asom objednaval viackrat a neni problem, vapcsinou do 3-4 dni na slovensku
inak co napisat k tvojmu problemu, co cakat od znacky "gudrajdz" ze, m+s nemusi znacit ze pneu je zimna, ale ze je aj do blata a pod. taksito bude maksia, ja by som sa toho nebal, mozno sa bude rychlejsie opotrebovavat ale mozno bude lepsia napr n a mokre, uvidis, zistis, a aj z obrazku vyzera na nie na zimnu pneu, ale vlastne vacsina ti pise to iste
inak co napisat k tvojmu problemu, co cakat od znacky "gudrajdz" ze, m+s nemusi znacit ze pneu je zimna, ale ze je aj do blata a pod. taksito bude maksia, ja by som sa toho nebal, mozno sa bude rychlejsie opotrebovavat ale mozno bude lepsia napr n a mokre, uvidis, zistis, a aj z obrazku vyzera na nie na zimnu pneu, ale vlastne vacsina ti pise to iste
me se po objednani Bridgestone neozvali asi 14 dni tak jsem jim volal a ze prej se uz nevyrabej. ale sami mi dat vedet nemohli a asi cekali az se ozvu.. pak jsem objednal Pirelky a vce v poradku do 3 dnu jsem je mel doma..
proč mám jen já problém to není fér 

jako taky sme od nich brali předtim dohromady asi 10 sad pneumatik a vždy vše bez problémů
ted mi od n ich přišli firestony... doprava rachlá cena supr,a vse souhlasilo
Taky jsem od nich bral zimáky Bridgestone a všechno v pořádku, ale už bych u nich nekupoval, protože nejlevnější nejsou ani omylem.
-> Kaňa: super mě to zajímá každý názor na tu gumu je dobrý. Kde jsi je koupil? To že brzdí hůř na mokru to už si zvykám od dob Debic
a jinak jsi s nima spokojen? Vím je levná nemůžu čekat zázraky, ale i tahle je lepší než sjetá guma.

ja mam na aute tiez goodride ale H 800 a nemaju zatial ziadny problem. oproti pirellkam trochu slabsie brzdia na mokrej ceste a su cinske :) to len keby niekoho zaujimalo :)
-> Syny: No vidíš

-> Kalibán123: Mozna to melo bejt Sprinter, jen se preklepli 

-> Syny: Jsi si jistý není tam třeba něco jiného co jsi jen blbě přečetl? 

Jeste ze ja tam nemam ani MS ani M+S, ale Winter 

-> Samantus: Dobře beru v potaz MS psáno dohromady, ale M+S se snad všichni shodneme že jsou zimní gumy a pokud ne tak svoje zimáky jdu hned použivat a na těch pneu co jsem koupil je právě M+S ne MS ne SM ani nic jiného
Oznaceni MS na letnich gumach znamena pouziti mekci smesi pro provoz "ve srackach" kvuli mensi prilnavosti, proste aby se to minimalne smekalo a tudiz to oznaceni univerzalni guma
-> TUNER 06.05.08 18:28:34: tos nemyslel vazne vid?
Teda já taky žiju léta v přesvědčení, že M+S znamená Mud and Snow, bláto a sníh... Jestli je to omyl, tak mě z něho prosím vyveďte děkuju:)
-> TUNER: Koukám tomu rozumíš takže mi vysvětli co v překladu znamená zkratka M+S já v tomhle souhlasím s -> Kuladmin: a za další ty bys to řadil mezi letní ok ale proč prodejce tvrdošijně trvá na tom, že je to letní a neřekne rovnou univerzál? Přečti si to znova prosím
M+S by melo byt Mud and Snow ne? Tzn blato a snih. Teda pokud se zas neco nezmenilo a neco mi neuniklo.
A jestli myslíš že M+S znamená zimní pneu...tak se pleteš... 

Nechápu na co si stěžuješ.....
Plně s nima souhlasim v tom že to je letní pneumatika....
A pokud mají rozdělení jen letní/zimní tak bych to zařadil taky jako oni mezi letní pneumatiky....Zimní vypadají trochu jinak...
Jinak jsem od nich před 2 lety bral Pirellky na škodu a plná spokojenost...
Plně s nima souhlasim v tom že to je letní pneumatika....
A pokud mají rozdělení jen letní/zimní tak bych to zařadil taky jako oni mezi letní pneumatiky....Zimní vypadají trochu jinak...
Jinak jsem od nich před 2 lety bral Pirellky na škodu a plná spokojenost...
-> Nepér: Mě nejde o značku to mi je šumák mě jde jen o to klamání přece poznám zimní gumu od letní
-> havlik: Proč by to dělali pohodlnější je napsat že nejsou
-> havlik: Proč by to dělali pohodlnější je napsat že nejsou

já u nich objednával napřed continental contisport contact a pak nějaký falkeny( oboje 195/45 R14) a u obou mě napsali že už se nevyrábí, ale že by je smazali z nabídek ani omylem
Já jsem u nich taky objednával barumky a pohoda... nejni nad prověřenou značku(neřikam že kvalitní)... ale nějaký goodride... no nevim noo...
Ja si teď u nic objednal Pirelli P3000, tak uvidime co mi přijde

Tak když taky kupuješ takový pochybnosti jako Goodride... 

-> Nepér: Velmi letně právě v garáži mám i zimáky a je to úplně něco jiného. Hele kdyby mi řekli na rovinu jo jsou to univezály ok ale zatvrzele tvrdit ne jsou to letní a M+S je označení čínských a korejských výrobců no fuj
Na Toyotě LC máme taky Mischeliny s letním vzorkem a je na nich M+S, páč jsou univerzální (265/70/R16 nebudeme kupovat navíc *3 * ) , ale vzorek je od pohledu letní. Jak vypadá ten tvůj vzorek?
Nevím kdo s touto firmou máte jaké zkušenosti, ale musím se s Vámi všemi podělit o tu moji. Objednal jsem si u nich pneumatiky Goodrige H500 u nich mezi letními gumami pro osobní vozy. Když mi došla tak jsem kontroloval jestli vše sedí no na to že to měla být letní pneumatika a tam symbol M+S tedy zimní a ještě pak symboly jak jsem pochopil 4 ročních období tak dobré tedy dle mě v lepším případě univerzální pneumatika ale v žádném případě letní. Tak jsem se tedy chopil klávesnice a že si to s nimi vyříkám a zde jejich odpověď:
Dobrý den,
jedná se o letní pneumatiku, jelikož zimní pneumatiky mají lamely, což tato pneumatika nemá a v sekci letní pneumatiky je zcela správně s tím, že označením M+S v tomto případě znamená:
MS - v některých případech se u letních a offroad pneumatik může toto označení také nálezat na boku pneumatiky (většinou u čínských nebo korejských výrobců) s tím, že v tom případě se jedná o pneumatiku pro letní provoz
Oni si vážně myslí, že ze zákazníků udělají debily kteří jim vše sežerou takže tuto firmu velmi nedoporučuji za toto jednání.
Dobrý den,
jedná se o letní pneumatiku, jelikož zimní pneumatiky mají lamely, což tato pneumatika nemá a v sekci letní pneumatiky je zcela správně s tím, že označením M+S v tomto případě znamená:
MS - v některých případech se u letních a offroad pneumatik může toto označení také nálezat na boku pneumatiky (většinou u čínských nebo korejských výrobců) s tím, že v tom případě se jedná o pneumatiku pro letní provoz
Oni si vážně myslí, že ze zákazníků udělají debily kteří jim vše sežerou takže tuto firmu velmi nedoporučuji za toto jednání.