skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
akú farbu na Garde?
jj neboj, hovorím jak dojdem zo školy dom, teraz som na intraku takže....
-> DJ:
tož jak s tou fotkou löber... ? kdyžtak, kdybych tě mohl poprosit o větší rozlišeni, než se dokáže zobrazit tu ve fóru na mail...
tož jak s tou fotkou löber... ? kdyžtak, kdybych tě mohl poprosit o větší rozlišeni, než se dokáže zobrazit tu ve fóru na mail...
-> DJ: celkem se na tu krásu těšim :-)
-> Jakub M.: ..napsal sem ti zprávu
-> Jakub M.: ..napsal sem ti zprávu
ked dojdem domov zo školy vyfotím
-> ondie: 05.05.08 12:52:13
jojo, uvidíš v Želivi 30.5, teda jestli to stihnu, dnes montuju zadní nápravu
jojo, uvidíš v Želivi 30.5, teda jestli to stihnu, dnes montuju zadní nápravu

-> DJ: ok
Fotka nových Löber by mě celkem zajímala,nikdy moje duše smrtelníkova takovou krásu nepozřela..

Lobro s prehlasovaným o.
-> ondie: niekedy to možno odfotím ked pojdem okolo ... celkom pekný kúsok až na nitované zadné lemy
-> Nwkt: teď ještě jestli -> DJ: myslí opravdu Löbra anebo lebra :-)))
-> 12MOLS: jako možný je všechno čoveče...známe jak to tam matlali,co bylo po ruce....když byl nedostatek prac.sil tak tam nahnali vězně
Ale většinou sem se vždy setkával..auto-vnitřek:
červená-béžová i černá
žlutá-černá
bílá-černá
oliva-béžová
černá-béžová
tabák-béžová
Samozřejmě vyjímky sou a budou...taky podle modelovejch roků..

Ale většinou sem se vždy setkával..auto-vnitřek:
červená-béžová i černá
žlutá-černá
bílá-černá
oliva-béžová
černá-béžová
tabák-béžová
Samozřejmě vyjímky sou a budou...taky podle modelovejch roků..

ondie 05.05.08 12:31:13 napsal:
třeba bílý garde s béžovým vnitřkem sem nikdy neviděl a podle mě neexistuje..stejně tak černý s černým)
tak v našom meste je biele garde s béžovým intošom a podľa toho ako to auto vyzerá môžem prehlásiť že by sa s ním nikto nehral tak aby menil intoš na béžový, farba je zoxidovaná origo biela
třeba bílý garde s béžovým vnitřkem sem nikdy neviděl a podle mě neexistuje..stejně tak černý s černým)
tak v našom meste je biele garde s béžovým intošom a podľa toho ako to auto vyzerá môžem prehlásiť že by sa s ním nikto nehral tak aby menil intoš na béžový, farba je zoxidovaná origo biela

jj, to ešte dedo zohnal.vtedy vraj to bol nedstatkový tovar.mám ich pekne zakonzervované v bedni od granatov.
-> DJ: Jaj, dvoje löbra jo 

tak ja mám rok výroby 1982 má čierny interier, lobra.To auto je po dedovi, takže interier maximalne zachovalý, nedotknutý.mám k nej ešte fungl nové lobra- do rezervy -) ta tabaková je pekna. a čo červená paprika, tuším že aj tá sa dávala na garde.
-> Jakub M.: to bílý bylo tabákový ?
-> DJ: Takže výběr máš,zbytek nech rozhodnout srdce..
černou sem ve svý databázi nenašel,ale jistojistě byla...dokonce sem viděl i ve světle šedivým vnitřku...paráda
-> ondie:
týjo, ten tabák je moc hezkej... takovéhle bylo moje Gardečko původně a asi tam možná znovu skončí 

-> DJ: ..jakoukoliv barvu,co se na gardéčka dávala..nutně bych se červenou neomezoval,jen kvůli tomu,že to auto bylo vždycky červený,tak přece já svojí věc,do který nasypu spoustu peněz nebudu mít taky červenou,když se mi třeba nelíbí.. (já sem teda ale zaujatej,nemám červenou rád :-)
Takový ty základní barvy byly:
Hněď Tabáková
Zeleň olivová
Žlutá
Šípková červená
Bílá
Černá,Šampaň krémová (světle žlutá) + sem viděl ještě Zlatou - ale to sou málo se vyskytující příplatkové barvy
...tohle vše je origo a stále nulový prohřešek vůči originálu..takže výběr myslim celkem slušnej...ještě záleží jakej máš rok,podle toho i ty barvy nějak byly...
Dá se říct,že i ke každému laku byla nejčastější barva vnitřku..
(třeba bílý garde s béžovým vnitřkem sem nikdy neviděl a podle mě neexistuje..stejně tak černý s černým)
A pokud až tak po originálu nepaseš,tak tam foukni co buď,třeba reflexní oranžovou
Takový ty základní barvy byly:
Hněď Tabáková
Zeleň olivová
Žlutá
Šípková červená
Bílá
Černá,Šampaň krémová (světle žlutá) + sem viděl ještě Zlatou - ale to sou málo se vyskytující příplatkové barvy
...tohle vše je origo a stále nulový prohřešek vůči originálu..takže výběr myslim celkem slušnej...ještě záleží jakej máš rok,podle toho i ty barvy nějak byly...
Dá se říct,že i ke každému laku byla nejčastější barva vnitřku..
(třeba bílý garde s béžovým vnitřkem sem nikdy neviděl a podle mě neexistuje..stejně tak černý s černým)
A pokud až tak po originálu nepaseš,tak tam foukni co buď,třeba reflexní oranžovou

-> Majkl:
Šípková červená, světlej interiér a dobrá Apolla na to

Šípková červená, světlej interiér a dobrá Apolla na to

jedine original, pokud to ma byt original.. sipkova cervena je moc pekna kdyz je nova..
určitě origo

-> DJ: Když stavíš originální nový (zrepasovaný) kousek, byla by škoda na něj nedat i originální barvu...
Zdar všetkým, potreboval bych poradit.Kompletne renovujem jedno garde - motor napravy, karoseria atd atd.všetko do originalu.neviem sa rozhodnut aku farbu naň.za dva tyždne idem do lakovne.origo bola šípková červená. ja by som chcel tiež červenú lenže chcem nejaký pekný odtien. poradte pls