skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vazelína A00
Pěknej hnus ta A00 máme ji na dílně velkej kýbl.. Ruce sem si pak musel mejt benzínem

A OO vyrábá paramo, mogul, slovnaft
-> petr s: aj to je mozne ale ten sa uz minul ale aj a00 je perfektna
-> suri: lepší je namočit šrouby do resistinu ml
-> minno: ano taka hneda tahajuca sracka taka ja najlepsia aj na srouby aby si ich za 10rokov povolil
-> suri: som to včera dával do zvislákov a ťahá a lepí sa to teda fest tá A00, problém to oddeliť od seba keď treba nabrať

-> PeterP136: diky uz som pial do lucenca do mogulu ale este neviem nechcem ten dneny smejd ten nettahavy
-> suri: Popozeraj sa na benzinkach slovnaftu, pripadne v autodieloch, ktore este drzia diely aj na starsie znacky a nielen same hliny a pneu a baterky a oleje a dost. Pripaden skus ako ja napisat do slovnaftu, odpisu Ti na ktorej benzinke v Tvojom kraji ju maju (takto som sa dopracoval k PP80W90), Alebo som nedavno videl na prievozskej pri bajkalske v predajni vedla autobazaru dve A00 od maditu. Lezeli tam mnoho dni byly totiz zanovni :))). V tej hlinikovo sklenenej budove na prizemi predavaju diely na daewoo a oproti na ziguliky. Volakedy za sociku tam byvala vraj opravovna zigulikov.
-> pinokio110: ja neviem ale v sr som nic take nezohnal ale skusim asi tu od mogulu jak pise havlik
-> suri: Správně,dělá to Paramo a tahá se furt jako dřív.Na čepy nejlepší a u Benziny koštuje 40-60Kč.
-> havlik: neviem ja som chcel kupit a vytiahla na mna napisane ze a00 a taky bordel v tom jak lajno
-> suri: tak jak má bejt
-> havlik: ale ta ako ma byt ci ten novy netahavy sajrajt?
mam za to že ji vyrábí mogul a je v modrejch plastovejch pixlách
-> suri: už nevím ale měli ji u benziny
-> petr s: hej a nevies kto to vyraba? potrebujem to ajna zavity aj do zvislakov a zasoba sa mina
-> suri: je stejná jako ta stará
-> petr s: a to je dobra? lebo tieto nove su vobec nie tahave aa ako pozeram tak aj voda si s nou poradi
-> suri: jde ale je tmavě zelená
cavte je mozne zohnat niekde este vazelinu a00 tu fajnu hnedu tahavu co sa drzi na prstoch? vsade mi nukaju len take sracky a ze ina nie je ...diky