-> Jirik_Tuňák1983 05.09.18 19:32:32: ja dost potrebuju matematiku, fyziku a chemii a prave v te chemii mam nejvetsi nedostatky a ted mi propustili kolegu chemika, ktery se opil do nemoty (3,6), takze ve firme ted neni zadny chemik, jen laborantka
Jinak jsem driv dost studoval diplomky - na problematiku, kterou jsem zrovna potreboval resit, ale parkrat jsem se pak dozvedel, ze tam jsou takove blbiny, ze to ten dotycny nemel ani obhajit. Treba jednou jsem udelal zaver, ze jehlicova morfologie titanove slitiny je pro implantaty nepripustna - byla to velka dodavka z francie, tak jsem z toho udelal zaver a pak me malem vyhodili. V te diplomce to zvetsoval 1000x a 2000x, tak jsem sel taky na 1000. No ve skutecnosti tam ty jehlice nemaji byt videt pri zv. jen 200x, ikdyz i tak se tam neco dalo najit, ale nikdo nechce slyset, ze nic neni cernobile...
Nejlepsi je v normach konstatovani, ze zaver ucinime dle konkretniho pozadavku na vyrobek, ale jake ty pozadavky jsou mi neni schopen rict ani konstrukter, protoze si netroufne stanovit nejakou mez, napr. korozni odolnosti ruznych chirurgickych nastroju apod.