-> ajok 11.05.24 04:41:07: Nakonec jsem musel koupit něco jiného, páč Lidl nedostupné, Mountfield levnější řady až někdy v červenci. Prošel jsem různě hobby markety a low endy mizerné plasty, to praštělo v ruce jen se to zvedlo z regálu. Komplety sekačka+nabíječka+baterie soubor kompromisů, tak jsem vzal Black+Decker normálně do sítě, 800W. Pěkně sedí v ruce. Buben stejně potřebujeme, nůžky na živý plot jsem vzal Parkside, taky do sítě. Poslední kus na prodejně. Pěkná dlouhá čepel, pěkný výkon takže asi tak no.
E: tak jsem rád, že jsem nakonec vzal strunovku do sítě. Protože jsem toho dnes udělal tolik, že s Aku bych víc dobíjel než dělal.
Co se mi ale nepovedlo, tak jsem chtěl ještě jeden akumulátor pro velkou sekačku. Než jsem si vytáhl hlavu z prdele, tak už nestojí 2850,- nebo za kolik jsme ji kupovali, ale 2x tolik. Asi počkáme, až přejde ta předzahradní mánie a pak ji koupíme zase za tu nižší cenu. Akorát než jsem posekal zahradu, tak jsem nabíjel 2x. Minule jsem nabíjel s košem 1x a předtím jsem bez koše jen s mulčovací vložkou posekal celou zahradu na jedno nabití. Nějak se mi to nezdá.