skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lidl a jiné akční nabídky
prohledat
3619 příspěvků (zobrazeno 2601 až 2650) od 06.12.2013 do 09.07.2025, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
v práci někdo vyprávěl, ze poslouchal evropu2 a když to oznámili, tak chvíli ticho...a pak druhy moderator: a nebude to někomu chybět?
-> Bukaj 04.04.15 09:40:24: přesně tak. Teď bezesrandy. Kvůli tomuhle bude opravdu spoustu lidí ,,trpět" . Jen se to už asi nedozvíme z novin.
-> vhml: No, a nejhorší je asi to, že kvůli této logistické chybce určitě x lidí přišlo o kejhák, případně byli prodáni do otroctví, nebo "na díly"... 

Vy si z toho děláte prdel, ale víte jak musí bejt nasranej ten typek, co mu místo metráku koksu dorazily banány?
Ještě že ta akce v Lidlu nebyla i na Popeleční středu - to by lajnu násál naposled 

-> Tuner#2: To víš, vždyť je zítra bílá sobota.. 

-> MajoLR 03.04.15 19:48:43: Letáková akce, bylo to hned pryč...
-> MajoLR: dochodci si ich rozobrali 

No čo PRAŽÁCI boli ste v Lídli na banány???
Že vraj boli kvalitné až z Kolumbie!!!

no a já si dnes skočil pro tu plynovou páječku/hořák...pájení v terénu už konečně nebude problém ;)
S ohledem na značnou rozšířenost Aku nářadí Bosch mezi známými, a předpokládám, že i zde bude dosti majitelů - upozorním na akci na originální AKU baterie NiCd - pro vrtačky a šroubováky.
57% dolů, dodání obratem.
Mě to aktuálně bodlo velmi, třeba i někomu dalšímu pomůže ušetřit či si rovnou obnovit v kufru obě za cenu jedné:
www.naradiprofi.cz/bosch- akumulator-12v-1-5-ah-2414 .html
57% dolů, dodání obratem.
Mě to aktuálně bodlo velmi, třeba i někomu dalšímu pomůže ušetřit či si rovnou obnovit v kufru obě za cenu jedné:
www.naradiprofi.cz/bosch- akumulator-12v-1-5-ah-2414 .html
-> radekp 19.03.15 14:32:18: Už je pozdě, z toho se už nevykecáš. 

-> castrol: 

-> Jirik_Tuňák1983: preco mam dojem ze by to dopadlo takto
?

-> Jirik_Tuňák1983: sklouzla mi tam myš po shlédnutí nabídky nářadí

-> castrol 19.03.15 14:07:23: Pak by to chtělo i vkusné lodičky. 

-> Jirik_Tuňák1983: no jak otepluje sa tak si hlada nieco volnejsie 

-> radekp 19.03.15 06:31:11: To by bylo skutečně pro labužníky. A vůbec, jak jsi zabloudil k dámskému prádlu? 

-> radekp: asi zda 

-> radekp: Skorej by som povedal, že to je očný klam... Alebo nejaká šnúrka 

www.lidl.cz/catalogmedia/
.../104676_a.jpg
Zdá se mi to, nebo má paní z Lídlu trošku chlupaté břicho?
Zdá se mi to, nebo má paní z Lídlu trošku chlupaté břicho?
-> vhml: Akorát s mejma dodacíma lhůtama bych se tím teda asi moc neuživil 

-> vhml: :D
-> m8rinek 11.03.15 13:39:26: stačí že nedávno fungoval jako prodejna nabíječek 

-> m8rinek:
Myslím, že momentálně už jich Vašek má víc než já 

-> dragon_cb_cz: Že by sis otevřel půjčovnu autonabíček? :D
-> vhml: No jelikož doporučenej proud by byl nějakých 22 ampér, tak to abys jich připojil hned několik 

-> FORM - zlomená ojnice 11.03.15 12:02:18: jj, s tím počítám. Pokud jsem u toho tak zapojuju ještě druhou trafo nabíječku :-)
-> vhml: Vzhledem k tomu, že LIDLová nabíječka dobíjí proudem kolem 4 A, můžeš jednoduchým výpočtem zjistit, že budeš muset nabíjet ještě asi tak 4 noci.
Tak Lídlová nabíječka měla v noci křest ohněm, kdy v dešti dobíjela mrtvýho bobíka ( 225Ah ). Úspěšně to vydržela až do rána ( 14hodin v kuse ), ale stejně nebyla baterka plná. Píchnu to tam v noci zas
-> Antony: Tak paráda, když je takovýhle vybavení 

-> dragon_cb_cz: jj, s tím se počítá, nechám ji tady v práci a přes tu modelářskou nabíječku (nabíjení, vybíjení, testy s protokolem) ji dáme dokupy 

-> Antony: Tak jí asi zapomněli ve výrobě nabít, nebo nevím - obě dvě co jsem bral já ukazovaly na indikátoru zelenou
Uvidíš no, můžeš kdyžtak baterce zkusit udělat kapacitní test (vybít jí přes vhodnou žárovku a změřit jak dlouho bude trvat, než se vybije).
Mimochodem, Lion-ky sice není potřeba "formátovat", ale občas jim zkalibrovat tu elektroniku postupným vybitím od plna až do nuly a následovným plným nabitím taky není od věci... Pokud dostala takovejhle kopanec, možná to bude potřeba.

Mimochodem, Lion-ky sice není potřeba "formátovat", ale občas jim zkalibrovat tu elektroniku postupným vybitím od plna až do nuly a následovným plným nabitím taky není od věci... Pokud dostala takovejhle kopanec, možná to bude potřeba.
-> dragon_cb_cz: jj, taky září 2014 

-> Antony: Koukni do toho návodu, co je přiloženej - na jednej z posledních stránek anglický verze vpravo je "Date of Manufacture" - podle toho poznáš kdy byla vyrobená. Ta moje byla září 2014, ta co jsem dneska bral pro kolegu taky.
Vzal jsem AKU do práce, změřili jsme ji a měla 3,41V.
Přes modelářskou nabíječku se nám podařilo do ní dostat 1,5Ah při 15,5V tak uvidíme, jak se bude chovat dál. .
Přes modelářskou nabíječku se nám podařilo do ní dostat 1,5Ah při 15,5V tak uvidíme, jak se bude chovat dál. .
tak sem se byl podívat na ráčnový klíče a po obědě už opět nebyli
ne že bych je potřeboval ale kdyby je měli tak bych koupil do poličky na chytání prachu

Za poslední rok se mi podařilo oživit dvě baterky který se tvářily jako mrtvý. První byla v tabletu Nexus, kolega koupil na netu novou baterku a po vložení to nešlo zapnout, stejně jako ta původní.
Druhej byl telefon Xperia asi rok starej. Prostě jsem na kontakty baterky na cca hodinu připojil napětí o pár desetin vyšší než napětí baterky a po hodině, to šlo zapnout a nebo aspon reagovalo na připojení nabíječky. pravděodobně se to nabilo navzdory nabíjecí elektronice.
Druhej byl telefon Xperia asi rok starej. Prostě jsem na kontakty baterky na cca hodinu připojil napětí o pár desetin vyšší než napětí baterky a po hodině, to šlo zapnout a nebo aspon reagovalo na připojení nabíječky. pravděodobně se to nabilo navzdory nabíjecí elektronice.
-> dragon_cb_cz 05.03.15 20:19:02: nee, děkuju, zítra ji vrátím a v sobotu zkusím štěstí v Pardubkách, až pojedu na hokej
díky za nabídku 

-> Antony: Zítra budu brát tady pro kolegu, mám vzít i pro tebe?
Jinak já tě chápu, ale to se prostě může stát a od toho jsou záruky... nikdo není neomylnej.
-> Pavel P..: Nevím, mně ta moje chcípla fest, ale zase je fakt, že to byla levná mrdka za pár šupů z Kauflandu a v rámci možností se asi dá říct, že se zaplatila (za těch 6 nebo kolik let jsem jí potřeboval párkrát a vše tak nějak odkroutila).
Teď vlastně řeším co s ní, protože samotná vrtačka je úplně v cajku, ale akumulátor je mrtvej... a dát litr za novej když to celý stálo snad 300 Kč mi přijde nesmysl.

-> Pavel P..: Nevím, mně ta moje chcípla fest, ale zase je fakt, že to byla levná mrdka za pár šupů z Kauflandu a v rámci možností se asi dá říct, že se zaplatila (za těch 6 nebo kolik let jsem jí potřeboval párkrát a vše tak nějak odkroutila).
Teď vlastně řeším co s ní, protože samotná vrtačka je úplně v cajku, ale akumulátor je mrtvej... a dát litr za novej když to celý stálo snad 300 Kč mi přijde nesmysl.
-> dragon_cb_cz: Každopádně pro mě to znamená další čas, kilometry a nejspíš vrácení peněz, páč jsem bral předposlední. A to jen proto, že to někdo pos.al a dal do prodeje stary zboží.
-> dragon_cb_cz: no ale jsou blbuvzdorný... a samovybíjení je i u li-ion, a co mám pár akuvrtaček tak u všech mám chytrý nabiječky, který dobijou a vypnou... je fakt že to nejsou levný chrastítka z Lidlů nebo Tesca. a u jedný starožitný Black and Decker mám baterku už dobrejch 7let a stále má dost slušnou výdrž a nabitá vydrží i půl roku ve skříni... naopak teď budu nechávat repasovat baterku do Würtha a jsem zvědavej jak dlouho bude držet.
-> Antony: Jako myslíš, že tam maj většinu vrtaček mrtvejch? To by asi byli sami proti sobě, ne?
-> Pavel P..: No, že by se jim nic nestalo není úplně pravda a hlavně maj dost ukrutný samovybíjení a citlivost na přebíjení pokud vím. A jak moc jsou inteligentní nabíječky u levnejch vrtaček si nejsem jistej.
Jinak já se právě pro tu co je teď v LIDLu rozhodl, protože co jsem koukal, tak repas akupacku do té mojí staré by vyšel na skoro stejně....
Jinak já se právě pro tu co je teď v LIDLu rozhodl, protože co jsem koukal, tak repas akupacku do té mojí staré by vyšel na skoro stejně....
-> Antony: no to neznamená že to někde rok neleželo ve skladu a baterka zdechla
-> stika87 - Maschinenführer: žádnej nebude když to budeš správně nabijet... a necháš to vždy vymrskat do nuly a tim jí občas naformátuješ

-> stika87 - Maschinenführer: žádnej nebude když to budeš správně nabijet... a necháš to vždy vymrskat do nuly a tim jí občas naformátuješ

-> stika87 - Maschinenführer: no spíš bude velká náhoda, když trefím na dobrou 

-> Pavel P..: aale zase ten pametovej efekt ;-)
-> Antony: velka ;-)
-> Pavel P..: ja ji nenechal umřít, ja to dneska koupil 
Ale jaká je šance, že jiná bude dobrá

Ale jaká je šance, že jiná bude dobrá