-> Jirik_Tuňák1983: no nevim... tady v okoli je penny jako samoska z 80tejch let... bordel, vysoky neprehledny regaly, neprijemny prodavacky atd. Lidl je vic naplacato, vysoky regaly jen v 1/3 obchodu, takze se clovek mezi tim tolik nemota a vidi k cemu jde. Navic semi tam nestava ze bych zakopaval o nahazeny krabice a tak.
-> Jirik_Tuňák1983: prodejny jsou koncepčně všude stejný, ne? Teda já to taky neměl rád ale zjistil jsem ze první dojem byl špatnej a teď tam nakupuji rád
-> Klubko_: Náhodou já si teď tu nabíječku taky konečně koupil a můžu vyhodit takovou archaickou plechovou s trafem co hučí, má jen tři diody indikující stav a něco v ní chrastí tak jsem se rozhoupal a koupil hezčí a novější.
-> dragon_cb_cz 19.01.15 19:02:28: ty stupňovity. Ale chtěl bych to vidět. Kdo ví, jestli by se s tím dal vrtat ocelovej plech. Zítra zkusím ještě 3. Lidl v Ol.
-> Nwkt: -> Tuner#2: cajk? Mě se zdá, že termostat je nastavený dost benevolentně - se stejným nastavením je někdy teplota nedostatečná a někdy příliš. Tím pádem pořád seřizuju a nejsem spokojený. Ale použil jsem jí tak 5x, třeba je to jen zvyk, dřív jsem dělal jen s trafopájkou.
-> U-Geen 19.01.15 19:06:07: ja byl u nás cca v půl osmé a ty stupňovité už v hajzlu :( chtěl jsem se ještě stavit po cestě z prahy a kokot sem přejel sjezd z dálnice takže zas nic ;)
-> dragon_cb_cz: A ty se divíš když je xkrát do roka, tak jí každej už má, kdyby byly ty vinrány, třeba 4x do roka, a aspon 50ks na prodejnu, to by byla jiná ....