skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hlídané parkoviště Praha 4 (ikem)
-> Luky.: hehe hnedle naproti jak jsou ty dva baráky šikmo tak má známý garáž a jezdil jsem tam se škudkou když jsem potřeboval něco udělat.... mimochodem někde poblíž na tom sídláku bydlí zdejší virťácký jezefčík Labros 

Heh, tak nakonec se objevilo hlídané parkoviště přímo pod balkonem dotčeného bytu, asi tak 30 metrů od vchodu...
www.mapy.cz/s/4ad9

www.mapy.cz/s/4ad9
-> Luky.: jop to je ono
zkus parkoviste b-car u trznice sapa v libusi
-> Luky.: škoda 

-> j_j: to né, ty dva dny se budu pohybovat po Praze, to by se to auto ani toho nočního parkování nemuselo dožít 

-> Luky.: přijed embéčkem a necháme ho u nás na zahradě na pozemku ;)
-> Voplik: hýr? 50°2'41.551"N, 14°27'21.046"E
-> Luky.: Kousek od Kačerova je hlídany parkoviste ale nevim jak to tam maj,myslim že je nad tim nejakej most,je to smere od Kačerova jakoby do Michle
-> Toušík: to už je asi daleko, to už spíš asi parkoviště u stanice metra C Pražského povstání. Popojet pár stanic na Kačerov a pak busem
Ahoj hele nevím asi tě tohle moc nepomůže, ale jinak na Braníku: 50°2'14.200"N, 14°24'33.850"E Je to pak do Ikemu 22 minut, 1 přestup. Ale to je asi moc daleko co?
-> havlik: a je to tam hlídaný? To je podmínka, přes kterou vlak nejede. Vypáčenej zámek už jsem tam měl minule a když si vezmu, jaký sraní s tim bylo, tak radši něco zaplatím a budu v klidu, že nebudu zase muset tři týdny chodit pěšky 
EDIT: bajo, je: kardiochirurgie.ikem.cz/c s/.../127-ikem-kudy.html
Jen nevim jestli přes noc, zapátrám po tom.

EDIT: bajo, je: kardiochirurgie.ikem.cz/c s/.../127-ikem-kudy.html
Jen nevim jestli přes noc, zapátrám po tom.
Co tak zastavit přímo před IKEMem?
Přátelé z PraHe,
kde bych mohl nechat jednu noc stát auto na hlídaném parkovišti? Čím blíže IKEMu (resp vhodnému spoji sem jedoucímu), tím lépe.
Díky moc
kde bych mohl nechat jednu noc stát auto na hlídaném parkovišti? Čím blíže IKEMu (resp vhodnému spoji sem jedoucímu), tím lépe.
Díky moc