skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Handsfree Parrot
Tak kamarádka má to stejný v autě a taky nejde... Takže asi kvalitní sady:(
jj, navíc jsem zkoušel přehrát soft, ale bez úspěchu, hrál jsem si s tím, ale nechtělo se tomu moc komunikovat, vždy mi to spadlo s hláškou established connection..., tak jsem se na to vy... a volám z auta pouze když to funguje.
jinak mi ta bílá obrazovka zmizí, po vypnutí klíčku, ale chvíli to trvá..., cca 60sec. možná dýl...
jinak mi ta bílá obrazovka zmizí, po vypnutí klíčku, ale chvíli to trvá..., cca 60sec. možná dýl...
No tak mně ten bílý display svítí i po vyndání klíčku...maximálně se ještě ukáže "no signal" a na nic to nereaguje. Jsem myslel, že to celkem funguje, když to stojí takovejch peněz. Mam handsfree bluetooth na transmiteru za 500,- a to mě zatim nezradilo, ale zase jsou občas problémy s přehráváním mp3. Patrně se všichni snaží maximálně ušetřit na něčem na čem by neměli:(
ano je to typ CK3100, mám jej ve firemním aute celkově s parrotama nejsem spokojenej, v druhým aute máme dalšího a taky nic moc.Jinak ten s kterým máš problém ty mi normálně vypadavá, akorát zapípá, ukáže se bíly display a dál nic.., pomáhá pouze vytáhnout klíček, potom zhasne a znovu jej napárovat...
Párovat se dá i v menu parrotu.
Párovat se dá i v menu parrotu.
strejda googl www.parrot.com/uk/.../par
rotck3100ck3300ck3500
nepoznavam ale dle obr zda je to ten typ
nepoznavam ale dle obr zda je to ten typ
Zdravím, dostal jsem se do kontaktu s handsfree sadou Parrot. Neměl jsem návod k použití, tak jsem se snažil hadsfree spárovat s telefonem. Nejprve šlo na handsfree listovat v menu a vysílalo signál - mobil mi ho našel. Jenže než se mi to podařilo spárovat, tak se objevil nápis "no signal", který se střídal jen s lehce rozvíceným displayem, žádné menu, žádný signál... hands free přestalo reagovat na veškeré mé snahy...
Nevíte někdo co s tim, popřípadě nemohli byste napsat, jak se handsfree používá.
Díky Jirka
Nevíte někdo co s tim, popřípadě nemohli byste napsat, jak se handsfree používá.
Díky Jirka