skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
co je to za kola?
-> jok3r: zápich na vnitřní průměr a naklepnout na tmel,mám v podstatě to samý na pegách
-> myschaak AZNP K.Hora: jo to me taky napadlo, zatim jedina moznost,,, jen jak ji tam upevnit? pomoci ty stredovy diry a origo plastovy krytky?
-> jok3r: vytočit a láknout)
nevíte někdo jaký to sou kola? jsou to Rial 7×15" ET38 ale zaboha na ně nemůžu nikde najít pokličky,,,
-> TTomas: gratuluju,taky jsem měl zálusk)
na škodovce jsou pěkný ale v nějaký světlý barvě, černý jsou divný
-> TTomas: mrknu jestli mám a kdyžtak proženu skenerem.
-> myschaak AZNP K.Hora: Jo uz je to tak.
Pro uplnost prihodim odkaz na ten clanek.
skoda-virt.cz/cz/.../5941 -skoda-v-dansku
Pro uplnost prihodim odkaz na ten clanek.
skoda-virt.cz/cz/.../5941 -skoda-v-dansku
-> TTomas: jsou tvoje jo?
-> sep: -> Pavel P..: Finsko, Dansko...takze dalsi kola ze severu. Parada...dekuju:) Kdyby ten casak mel nahodou nekdo doma a byl by mozny scan nebo foto, tak by to bylo jeste lepsi:)
-> TTomas: :ve starem Automobilu z roku 85 tusim je clanek o skodovkach v Dansku a je tam bila 120ka upravena mistnim prodejcem s temito koly.
-> Pavel P..: aha:))
-> TTomas: tedka nedavno byly na prodej:)
viděl jsem je na nějaký finský 120 asi ve dvou případech...
Je to italska firma OSCAM, ktera delala kola na vsechny mozne auta i motorky, ale pro jakej trh a typ byly urceny tyto kola prave vubec netusim. Stredovka, roztec i dosedaci plocha matic sedi se Skodovkou, takze i podle rozmeru to bude urcene primo Skodovce.
Foceno mobilem, tak omluvte kvalitu.
Foceno mobilem, tak omluvte kvalitu.
-> Pavel P..: rarita no 

auto.bazos.cz/inzerat/...
/Revolution-7JR14-4x130.ph
p
slušný kolesa a v pěknym rozměru... akorát cena kapku utopická
slušný kolesa a v pěknym rozměru... akorát cena kapku utopická

Řeší se tu kola tak to dám sem. www.wheeldictionary.net/1
3.html
-> Aidamgonnahate: Je to upraveny tak, aby se dalo cele vzit a otocit k docileni jeste mensiho ET:
-> Aidamgonnahate: tam jsou i jiny zajimavy fotky nez nejaky auta :D
Já taky asi ne. Nebo teda jsem tohle nikdy neřešil. Zajímavý...
-> Aidamgonnahate: si toho eště neviděl

havlik 20.02.12 07:30:26 napsal:
→ Aidamgonnahate: normálně vyřezaný no No ty výztuhy jsou vyřezané ale že u šroubů je to osoustružené nebo prostě zvětšená ta díra a ještě jsem to neviděl tak mě to zajímalo..
→ Aidamgonnahate: normálně vyřezaný no No ty výztuhy jsou vyřezané ale že u šroubů je to osoustružené nebo prostě zvětšená ta díra a ještě jsem to neviděl tak mě to zajímalo..
-> Aidamgonnahate: normálně vyřezaný no
-> havlik: ved hej preto som sa uz na ne dalej nepytal
-> castrol: já věděl že už to tu bylo skoda-virt.cz/cz/.../1261
67-co-je-to-za-kola-9?goto
post=2...
-> TTomas: su proste pekne
-> Luky.: tek nejakej peknej farbe to uz je jedno ale mne sa pacia
-> castrol: no právě...

-> Luky.: hej predstav si ich celolestene 

-> castrol: ty kanáldekle? 

-> Luky.: su pekne ale viac sa mi pacia tie center line
-> Luky. 06.02.12 09:53:00:

-> TTomas: je pravda že ten střed tam může být z čehokoliv
Když napíšeš limbra subaru do obrázků na googlu, odkáže to sem na virt na fotku od castrola. Takže to máme asi správně 

-> havlik: Jo i ja ctu v tvem prizpevku Limbra a dodavam, ze jsou i kola jmenel LIbra...jen ani jedny z nich to nejsou. 

-> TTomas: pisu limbra to tam je napsano na ty poklici:)
-> havlik: Jo Libra take existujou, ale nejsou to tyto...
-> TTomas: pod limbra wheels uz neco najdes sice ne moc ale nejake obrazky kol existuji
zda se mi, ze je tam Limbra, Libra nebo Libre, ale pod tim toho asi moc nenajdes.
-> Luky.: já mam pocit že jsou to 4x125 na subaru. ze uz se to tu jednou na virtu probíralo
-> castrol 05.02.12 11:29:36: tyjo, ty jsou pěkný. Co je napsáno na tý pokličce?