Par rad pro totalniho zacatecnika

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 28.01.2009 do 31.01.2009, založil/a goog
řadit dle data
11:20:25
31.01.2009
goog
WGeorge 29.01.09 20:46:13 napsal:

taky je mozno pouzit suchej zip, na to aby to lip drzelo.

Uvazoval jsem o tom, a prilepit ten suchy zip chemoprenem.
20:46:13
29.01.2009
WGeorge
taky je mozno pouzit suchej zip, na to aby to lip drzelo.
21:29:12
28.01.2009
Kuladmin
-> goog: Tak jestli mas to plato dreveny neorigo tak si ty uchyty musi vyrobit sam. Treba vysoustruzit apod. Nebo z neceho. V obchode tezko neco koupis. Leda neco z ceho by to slo vyrobit.
20:00:40
28.01.2009
goog
rejpy rejp :-)

Samozrejme, ze vim, ze se ta zadni deska jmenuje plato, jen sem to zapomel uvest.Spatne jsem to rozvedl ohledne plata.Nemam tam original, pokud se nepletu orignal je plastovy s uchytama, ja tam mam desku, ktera je vytvarovana a uchyty na tom platu nejsou.Drevena asi z duvodu, ze tam jsou basova repro+vyskace TVM.Proto jsem se ptal jestli existuje nejaka sada na uchyceni.Ta barva byla vtip :) a v druhem pripade slo o to, ze kdyby ta manzeta byla nejaka kompatiblni, aby me to sedelo k barve auta.
upraveno 1x, naposled 28.01.2009 20:01:52
19:32:51
28.01.2009
vaclav785
-> goog: no tak manžetu si tam můžeš dát například z feldy nebo jinou ale nevím jak ti budou pasovat

té desce vzadu se říká plato a má být uchycená na takových plastových prováskách a má mít takové packy zacvaknuté v plastu aby se nehýbalo

pedály si kup nějaký univerzální někde v tuzing schopu

jo a půjde ti to i na jiný auto než modrý ale jsem rád že si tuto informaci uvedl bez toho bych to nevymyslel
upraveno 2x, naposled 28.01.2009 19:34:58
19:15:38
28.01.2009
goog
Dobry den, jelikoz jsem si koupil auto Favorit 135 GLX rok vyroby 93 (vyvarovan spodek 2,5mm plechem, vystrikane dutiny, mototore OK, LPG, 5 dvere OK, technicky v pohode ) mam par dotazu ohledne jednoduchych uprav (pro vas), ja se radsi zeptam, nez abych neco zkazil :D.

Absolutne se v tom nevyznam a proto mam par dotazu.

1, Kdybych chtel vymenit manzetu u radici paky (je natrhla) jak mam postupovat? Pokud bych chtel tam dat nejaky hezci uchyt a nejaky hezci ramecek radici paky, jakou bych si mel poridit (kompatibilita s mym favoritem)?

2, vymena krytu pedalu (nejake hezci) opetovne nevim jak nasadit a jestli jsou vsechny kompatibilni (na webu psano byt muze, ale radsi se zeptam odborniku)

3, Mam vzadu (tam kde lidi davaji repro) desku, ktera neni uchycena a je jen polozena a, kdyz jedu sem tam na hrbol zda se mi, ze to drcni.Nejaka rada uchyceni danne desky?

Asi bude dulezite, ze barva favoritu je tmave modra :-)

Mensi dodatek.. muzete mi psat i na icq, pokud chcete :).Veskere rady vitany.

Libila se mi i uprava palubovky z fotky Favorit-Ferrari, velice pekne.Libila se mi ta palubovka (barevne provedeni bylo pro me moc kriklave..) ale jinak hezke.V lete bych uvazoval o teto kombinaci, akorat nevim kdo by me to udelal, protoze ja se bojim to zkazit :-)
upraveno 2x, naposled 28.01.2009 19:33:23
Extreme Tyres