skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pyroman potřebuje nutně help!!!
-> MOLSO: já to mám standartně na -15 až -20 a zatím to vždycky stačilo i u nás v podhůří

-> spartra: nn nestojí... už stojí na západě... v myčce byl cca hodinu a půl
uff padnu mrazy a polka skodoviek zmrzne
tak nakoniec som dobre urobil ked som to zarobil na -40 a otec mi nadaval ze stacilo na -10 az -15 ... ale nechcel by som aby sa taketo stalo ...

tam jěště stojí, chudák
-> pyroman: Tak aspoň že jsi si poradil a SUV je v pořádku
-> pyroman: tak si to vyriesil nadherne , ta umyvacka by ma nenapadla , inac vcera rano sa mi toto iste stalo , aj ja som namiesal tak okolo -17 stupnov a ani vo sne ma nenapadlo ze to zamrzne

-> M@rtin: njn... hold sem nepočítal, že bude tak tuhej mráz
-> gabo000000: přede mnou tam bylo auto, takže tam pára byla a na benzínce mi řekli, že ho tam můžu nechat jak dlouho chci, ale když přijede auto, tak že bude muset ven...takže sem to tam nechal hodinku a půl, pak sem šel k autu, jedna trubka byla ještě "tvrdá" ale druhá v pohodě, tak sem nastartoval, ohřál motor na 80, pak teplota klesla na 60 tak sem vylezl, zkontroloval trubky - obě měkký, tak sem stál v myčce abych prohřál celej okruh na 80° a čekal co se bude dít, naštěstí se teplota držela, takže sem mohl pokračovat dál
-> gabo000000: přede mnou tam bylo auto, takže tam pára byla a na benzínce mi řekli, že ho tam můžu nechat jak dlouho chci, ale když přijede auto, tak že bude muset ven...takže sem to tam nechal hodinku a půl, pak sem šel k autu, jedna trubka byla ještě "tvrdá" ale druhá v pohodě, tak sem nastartoval, ohřál motor na 80, pak teplota klesla na 60 tak sem vylezl, zkontroloval trubky - obě měkký, tak sem stál v myčce abych prohřál celej okruh na 80° a čekal co se bude dít, naštěstí se teplota držela, takže sem mohl pokračovat dál
-> pyroman: braaacho vies ze ked som precital tento temat a siel som si sadnut vykadit sa na zachod tak som rozmyslal prave nad autoumyvarkou?:D somt o tu aj chel napisat nech si das jeden program a nech zatvoria dvere na teba a sa zohrejes

-> pyroman: Tak to musíš dát aspoň do mínus 40, já mám ve Feldě na 40, tak snad Felina přežije bez úhony v garáži
-> M@rtin: ti dám vocas.... sem měl namícháno na -15°
jj už je to vyřešený...postavil sem to do myčky a čekal
jj už je to vyřešený...postavil sem to do myčky a čekal
-> Pavel P..: ježíši co dělal vocas jeden? to nemá fridex bo co?
tak snad už vyřešeno.. už to rozmrazil..

-> Nwkt: já tam nejsem regnutý takže se tam nedostanu.. a on taky ne když stojí u benzinky s uvařenym autem

Co mapa pomoci?
...právě mi volal že má zamrzlý trubky a chladič a stojí někde na Bílé Hoře a vaří a potřeboval by někoho ochotnýho z Prahy kdo by poskytnul na chvíli garáž kde by to rozmrzlo..... kdo by byl tak hodný a pomohl mu tak ať mu cinkne nebo napíše na mobil.
číslo jest: 603817388
Předem všem díky.
číslo jest: 603817388
Předem všem díky.