skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kde sehnat nosič na zad. kapotu?
Tohle je zajímavý auto...je to nějakej exporťák..snad limitovaná edice Weekend a ty střešní lyžiny sou prej origo..
mám tady pár uloupenejch fotek z netu,třeba by to šlo při troše improvizace i vyrobit ;-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Pán s ním jezdí na srazy FCC.
-> osminohej 07.01.09 20:11:26: a nevíš kde je tomu rapidu konec už sem ho tady dlouho nepotkal
-> Čokin: Jenom jako dobový doplněk, na kabriolet normální zahrádku nedáš, tak by byla pěkná ta zahrádka na kapotu.
To vozíte sebou tolik krámu nebo to chcete jen na okrasu místo křídla? Nevím no, ale tak jako dobový doplněk dobrý .
viem ze by sa dalo prichytenie urobit z klasickej zahradky, popripade vymysliet ine, ja som to chcel poradit len tym , ktory to zhanaju, nie je to moj styl mat take na zadnej kapote
-> Saimon2211: Uchycení z kalsický škdovácký zahrádky modifikovat a zbytek je jen o ohýbání a svařování:-)
-> Saimon2211: Určitě by se dalo
viem ze je to blby napad, ale neda sa to vyrobit? nebude to sice origo, ale svoj ucel to splni ne?
Nwkt Dík za ochotu je to asi to auto ale jina fotka ta co si pamatuji byla ze zadu a ten nosic byl hezky vidět
Docela pěknej nosič jsem tady asi před rokem viděl na rapidu cabrio myslím že to byl červený standart? nebyl z cr. databáze neumíte to foto někdo najít? dík
-> Nwkt: Z boku to má nějaký šponováky, nebo tak něco.
-> Nwkt: z boku jsou vidět nějaký uchycení
-> osminohej: Jenom na přísavky? Bych se bál, že mi to uletí, Targa tu kdysi prodával na kupé, ale cena astronomická
dej sem nějakou fotku pls
Taky bych rád měl nosič na zadní kapotu, ale bylo jichy vyrobených tak málo, že je prakticky nemožné ho sehnat za nějakou rozumnou cenu. Viděl jsem už i druhovýrobu, ale cena mi připadala taky dost vysoká.
Nevíte někdo?