skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Dotaz
diky tak já nevedel kde jinde se na to ptát:D btw: šak to je kde, co a jak:D
-> wondraz: nevím sice proč se na to ptáš kde co a jak ale proč ne
na levé straně povolíš šroubek kterej drží vypínače a vyndáš je na pravé straně povolíš druhej šroubek a vyndáš středovej panel s vypínači a s výdechami topení, sundáš takovou tu kapličku kolem budíků (opět musíš povolit pár šroubků) pak uvidíš přístrojovku která je nahoře přišroubovaná, povolíš šrouby vyndáš konektory a odpojíš náhon tachometru, jak už máš venku přístrojovku tak jí rošroubuješ a v zádu na tištěným spoji povolíš tu matku co drčí tachometr a máš ho venku
na levé straně povolíš šroubek kterej drží vypínače a vyndáš je na pravé straně povolíš druhej šroubek a vyndáš středovej panel s vypínači a s výdechami topení, sundáš takovou tu kapličku kolem budíků (opět musíš povolit pár šroubků) pak uvidíš přístrojovku která je nahoře přišroubovaná, povolíš šrouby vyndáš konektory a odpojíš náhon tachometru, jak už máš venku přístrojovku tak jí rošroubuješ a v zádu na tištěným spoji povolíš tu matku co drčí tachometr a máš ho venku
Jak se vyndava tachometr ve fávu 93?? 

to jde no :D

Z Feldy na Favorita kola záměná jsou. Obráceně nikoli. Ne že by tam nešly, ale ty z favorita maj nižší nosnost. Jinak na těch kolech všechno souhlasí - průměr, šířka, ET... Jedninej rozdíl je v tý nosnosti. Teda pokud tam nechceš dávat 5,5Jx13, který se dávaly na PICK-UPy. Ty by tam legálně bejt nemohly, ale dle mejch zkušeností si toho nikdo nevšimne. Udělal jsem technickou na 2 normálních feldách s ráfkama 5,5Jx13 (normálně maj bejt 4,5Jx13) a teprve když jsem ty ráfky přezouval na zimní gumy, tak jsem zjistil že dokonce byla na zadku každá guma jiná. :-D
záměnné..i legálně
tak to mas bez problemov

já mam 4x100
dostaneš... jen pár úplně prvních favoritů v roce 93 měly jinou rozteč
dostanu plecháče z feldy na favorita 93??