no takze ja to vidim tak ako povedal byvaly majitel auta.... vyztuzit stlpiky, pripadne sa pokusit ich trochu zrovnat... otazka je co vsetko treba zhodit z auta aby som sa dostal tam kde sa potrebujem dostat... je mi jasne ze dvere blatniky, a mozno interier... ale netreba rezat napr podbehy a pod? pripadne nejake fotky by sa nenasli?
-> Matthes z TechWebu: jj presne tak to je na ranu a dela to upe kazdej -> zedd: no toho uz sem se ja zbavil sedadlama novejma ptz se nedaj sklapet a dostava se dozadu dost blbe..de to ael blbe a to je odradi tam lizt
no tak já už to začínám mít dost akutní,dveře u spolujezdce už ani nejdou srovnat,okamžitě se svěsí, mám oba ty čepy vymleté,dá se to normálně sehnat nebo už jen na vrakáči z jiného auta?
Já jsem měl na tisícovce padené pravé zadní dveře. Jeden známý jenom poklepl zevnitř dveří na místo uchycení horního pantu a dveře se zázrakem zavíraly jako na novém autě.
-> David29: no tohle je fotka tak pul roku stara uz to mam po ty oprave ty dvere tak ten pul rok a otviram jen ty spadyl ptz k tem druhejm se nedostanu a zatim pohoda
-> darklord: no ja sem to tam mněl praský tak sem to vyvářel, ale stejně se to nějak zase propadlo, tak sem tam dal vekou podložku z plastu silnou cca 8 mm.
podlozky... kuaaaaa ved hovorim ze uz sa ich tam viac nevojde to uz by som dvere vobec nezavrel.... nejako sa tie panty na dverach vymenit nedaju? myslim uplne... alebo je to privarene na dverach? nejako som to este nestudoval.
-> tunerlada: já sem dával na sedanu podložku z PPR desky pod spodní pant a pohodička, dvížka zavírám jedním prstem.Jde jen o to, jak dlouho by to vydrželo na kupečku
no dvere maju samozrejme vytrieskane svoje miesta na stlpiku a myslim ze tie prave aj na zamku, ale ako hovorim proste ked ich clovek dvihne hrubou silou tak vydrzia den az dva a zase je to rovnake, myslim ze podlozky tam uz nejake su taze dalsie by sa asi nevosli, aj pri zavretych dverach vidno ze vpredu u blatniku je hodne vecsia medzera ako u stlpiku... kua zeby ove dvere alebo je fakt hnuty a stlpk?
pokud jsou padnuté a nejdou už poštělovat, pomáhá hrubá síla. Pořádně to chytnout a natáhnout vší silou nahoru.....dělám to tak po půl roce...vydrží to dost dlouho
-> darklord: Já to dělal, ale při utahování se mi povedlo vorvat závit na šroubu o hranu dveří (jak sem ty dveře páčil nahoru). No, a když sem je chtěl vyměnit, tak koukám, a on závit M7..docela problém v neděli odpoledne
jj mam na rapidu taky ten problem, měl sem z toho otlučeny b sloupek, když sem je zavíral tak sem musel za kliku a tak, že sem je trochu přidržel nahoru, a šlo to lehce, ted sem trochu pošteloval ty panty aby to líp lícovalo a jde to uplně vpoho
no hlavně se musíš pořádně podívat, kde to nepasuje, jestli se někde odírají o sloupek, jestli bouchá zámek na dveřích o protikus na sloupku, a podle toho to řešit - přidat nebo ubrat podložky, naštelovat je na jednom z pantů víc dovnitř nebo ven... Možná už je ale máš tak křivý, že jako kámošovi se ti už zavírat nebudou. Poštelovat se ti to ale určitě podaří
vladne uplna zufalost... teda dvere sa daju kratkodobo spravit silou, trocu ich pritlacit hore a potom tak den vydrzia ale potom je to zase strach a hroza
tak a prisiel rad na dvere... nejake rady? proste klasika rapid, zatvaram dvere tak buch tresk a co najvecsia sila... podobne ked otvaram, kamos sa len pozre na dvere a oni sa zavru bez sebamensieho nasilia.... panty myslim spodne su podlozene kolko to len slo a uzitok ziadny...