skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vyvaření - kdy to ma ještě cenu?
-> tunerlada: Asi se nic opravovat nebude.. Teď poslouší jako šablona pro pasování díly a pak si třeba z jeho zadní části udělám gauč 

to zprav,taky sem to takhle měl
-> havlik: njn, tak co by chtel taky za pár korun že

-> Tom.t: mno jenže tam tuty části byly vesměs zdravý tam schnila jen podlaha ve který evidentně stála voda, protože zespoda byla neporušená
toho nadeláte, se podivejte v jakem stavu bylo Nwkt-ovo flinstone kábro

-> VeTëV: To věřím.. Ani nevím proč bych to měl dělat, páč to, co bych do toho vrazil by mi těžko někdo zaplatil a abych si dělal druhýho Rapida...
...mám ještě rozum celkem v pořádku..

-> Montér: nedavno jsem si prosel podobnym marastem a muzu zodpovedne rici - nikdy vice 

-> zidlik: To ho radši nechám na zahradě vštřebat do trávníku...
-> VeTëV: Jj

-> VeTëV: Jj

-> Montér: vyhod to
dam ti za nej tak 1500 když ho dovezeš ke mě domů zdarma

-> doly120: Cena by byla asi lidová...šrotu 

-> Montér: kdybys nebyl tak daleko tak to beru

-> Montér: za kolik
-> Montér:

Tak pro ty co si mysleji že stojí za záchranu mám otázku kdo ho chce? 

-> Montér: to stoji za zachranu!

Šak na kros ještě dobrá
tak zase tohle je bezna schnilost vetsiny skodovek spis by asi zajimave byly fotky uchyceni zadni a predni napravy a tak. jinak takhle nejak mel tuxik schnily prahy na 136tce a vymena kompletniho i vnitrniho prahu to vyresila:) ale to aby to nekdo by to musel by tak za odvoz
-> Montér: Na to už bych se asi vykašlal, můžeš jí zkusit nabídnout na prodej/odvoz, ale viděl bych to na šrotaci...
to se vyvari
Nee vazne... Myslim ze pokud si sikovnej tak se to da
Zalezi jestli to ma cenu - teda jestli zbytek auta je ok...

-> Montér: aspon dej foto ne

-> Peklo-Evo-Luboš: Tak děkuji.. Ortel zněj jednoznačne 

jo
Mám doma kastli z Rapida kterou sem nepoužil na svojího, ale je mi líto ji vyhodit.. Stav je: prahy skrz, zadní lemy skoro nejsou, díra v podlaze, v kufru a ted začína kvést i kolem sloupků...
Moje otázka je, jestli ho mám zkovošrotovat..?
Moje otázka je, jestli ho mám zkovošrotovat..?