skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Skrabani plastizolu a asfaltu z auta
-> aDAm: jj, přesně, plastizol se dá krásne seškrábnout, ale cokoli s asfaltem se patle... no strašná práce
-> Majkl: ja mel jen plastizol z vyroby, nic navic tak sem to jel nahrubo klasika spachtli a az byl dole tak dratak. on ten plastizol sel dolu uplne nadherne ale asfalt nevim, s tim budes asi vic srani
Ja se stim bavim uz 14 dni mam toho dost zejtra vam dam foto oskrabat nozem a zacistit flexou a vrtackou s dratenym kotoucem, vyhoda je kdyz je to porezle tak to skoro nedrzi ja to mam zdrave tak to je kurewska drina

asfalt ide dole ako nic. ak je hruba vrstva tak skrabka a ked zostane uz iba tenka tak stetec a aceton
na plastizol som pouzil flexku a islo to ako nic (kotuc bud brusny alebo so smirglom)
na plastizol som pouzil flexku a islo to ako nic (kotuc bud brusny alebo so smirglom)
jj taky jsem to dělal dlátam a co tam zbylo... vetšinou taková tanká vrstvička, tak kartáčem na kábrovce... jenak nevim jak. opalovat nebo brousit je podle mě blbost
-> Majkl: A co tak nějaký starší široký dláto, u kterýho nevadí, že ho budeš pořád tupit a brousit? My sme to tak dělali na tatovym Favu i na mojim kvelbu a celkem to šlo
-> Gryzly: Jj, tim to jde dobře, nebo z čela mi to šlo taky dobře drátěnym kotoučem a vrtačkou
-> Majkl: dratěným kotoučem do flexi
-> Majkl: tak jí polej benzínem a zapal... asfalt a jiné se rozteče a opadá a ještě z toho bezva chodníček pod tou kastlí...

taky sem to videl v akci asvalt nema sanci
-> Nwkt: ten pisek se na to lepit nebude ja v praci piskoval moji vlecku a predni napravu ktera byla napatlana gumacem tolikrat ze to ani nejnimozny ale dolu to slo krasne...

-> Davo: Dle mě se na to ten písek bude lepit
co takhle opiskovat
-> bnjaro: No do takovýho auta co nemá ani střechu a bohužel ani podlahu
-> Nwkt: panecek ide davat novu podlahu ... kam asi ???
-> Majkl: V tomhle vidim výhodu nový podlahy, tam žádnej neni

Ještě že už to mám

-> Majkl: zkus se poptat na hlavnim nádraží, tam možná někoho nalákáš...

-> Pavel P.: a nebo kdyz za tu hodinu oskrabes cely auto tak ti dam 500 za hodinu jak si chtel

-> Pavel P.: za jidlo a piti :) chleba a vodu

-> Majkl: za 500kč/hod. ? to zní dobře....

pneumatickym kladivem to jde super...

nechce nekdo na brigadu?

Taky jsem škrabal,je to pakárna ale asi nejšetrnější způsob.Opalovat to a škrabat je naprd kvůli prohřívání plechu.
majzlik a kladivo ... a odsekávat

jak na to aby to slo co nejrychleji? delam to skrabkou a celkem to i jde ale pomalu :)
jaky ste pouzivali postup vy pri renovaci? Marcel? aDAm? kubina? diky za vyjadreni i ostatnich :)
jaky ste pouzivali postup vy pri renovaci? Marcel? aDAm? kubina? diky za vyjadreni i ostatnich :)