skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia Kit sada a Stk
mám v TP 7x15" s pneu 195/45/15 a dokázal jsem to přes Alcar od kterého jsem dostal Homologaci a s tím jsem zašel na STK a pak na dopravku a už to tam mám i v malém ať chlupatí neopruzujou
-> venni: 1,9D je trochu něco jinýho.....15ky k tomu taky určitě přispěly,ale ten motor je daleko težší než benzínový. 1,6ka je taky litina,ale 1,9 je nejtežší
-> Rosta: jak jsi to dokazal sakra? to chci taky:)) pisu na ICQ jestli mi prosim poradis jak na to...
znamej měl na felicii 1,9D 195/50 R 15 a za dva roky bylo řízení,ramena a uložení zadní nápravy v piči.Prostě to odskákala v plný polní a to byla tenkrát funglovka

-> Rosta: ty jo tak to čumim....ale buď rád že je tam máš....je to o lidech, domluvě a ochotě...:-)
když mužou napsat tahačum kdoví kolik KG na kouli,proč by nemohli napsat větši kola do tp
když mužou napsat tahačum kdoví kolik KG na kouli,proč by nemohli napsat větši kola do tp

-> Rosta: A jak jsi to dokázal? a s jakou gumou?
-> Tuner#2: já už mám
-> Rosta: Ty budeš mít 15" na feldě v TP!?
kurnik tak jak to tak čtu tak se na to asi vyseru :( mám 15" a ideál by na Kit byly 16" ale ty už do TP nezapíšu a ta podložka by taky byla asi 5cm aby to jakš takš vypadalo
Dvě feldy který jsem si prohlížel a měli tenhle kit,tak jak řikám, jeden to má jako treningový auto, podle toho to i vypadá. Má tam kotouče a jiný náboje ( 5 šroubů) a 15 nebo 16 kola. A vypadá to k světu...
tuhle jsme jel domu koem jedný která měla kitový lemy jen vzadu a ty 15ky vypadaly fakt hrozně...jak piše jirik. Jako tramvaj
tuhle jsme jel domu koem jedný která měla kitový lemy jen vzadu a ty 15ky vypadaly fakt hrozně...jak piše jirik. Jako tramvaj

-> Rosta: Jen vím, že jeden maník měl u 15" ráfků s ET tuším 37 podložky vzadu 50 mm. Což je až moc. A navíc když s nimi přijedeš na STK, tak moc nadšení nebudou, nehledě na to, že ráfků s ET kolem nuly moc na výběr není.
A nebo když tam dáš normální kola, tak to bude jak tramvaj.
V ulici kde bydlím stojí jedna, jestli ji tam dnes uvidím, tak vyfotím, měl tam teď 13" zimní a vypadalo to humorně.
Jinak bach na KS, zatím od nich sedělo šecko na piču. Masky a LR + RS blatníky taky.
A nebo když tam dáš normální kola, tak to bude jak tramvaj.
V ulici kde bydlím stojí jedna, jestli ji tam dnes uvidím, tak vyfotím, měl tam teď 13" zimní a vypadalo to humorně.
Jinak bach na KS, zatím od nich sedělo šecko na piču. Masky a LR + RS blatníky taky.
-> Rosta: přesně ti to neřknu,ale muj odhad je tak 3cm na každé straně
a nevíte o kilk se to tou sadou rozšíří? myslím tím ty lemy
koukam že ty kontzroly na stk jsou teda všude kuwa

-> Max: kurnik tos mě moc nepotěšil ale dík za info
Další věc je že teďka taky na několik stk byla nějaká kontrola,nevim jelsti je to celorepublikový,nebo jen tady. Nějaký nýmand,kterej si vše fotil a koukal na auta před a po.... a samožřejmě počet aut se známkou podle toho vypadal...šli hlavně po rezevejch šrotech a tuningu.
-> Rosta: jeden známý to má,má to sice na značkách,ale je to treningový auto. Jak to dělá s stk nevim,ale legální to neni....
Když vezmeš že máš jinou šířku vozidla (je to sice blbost,ale dostanou tě na tom) a samozřejmě zásad do karoserie neschválený výrobcem.... Počitám že to nebude jediná neseriová věc na tvym autě :-) Oni pak začnou štourat.... Naposledy když jsem byl jen na evidenčce,tak mi 20minut zkoumaly číslo na litinoym bloku u 15let starýho auta....samozřejmě že to vyrezlo a nebylo vidět...přesto že mě znají,tak dělali kraviny....nevim jeslti mě chtěli prudit nebo co....
Když vezmeš že máš jinou šířku vozidla (je to sice blbost,ale dostanou tě na tom) a samozřejmě zásad do karoserie neschválený výrobcem.... Počitám že to nebude jediná neseriová věc na tvym autě :-) Oni pak začnou štourat.... Naposledy když jsem byl jen na evidenčce,tak mi 20minut zkoumaly číslo na litinoym bloku u 15let starýho auta....samozřejmě že to vyrezlo a nebylo vidět...přesto že mě znají,tak dělali kraviny....nevim jeslti mě chtěli prudit nebo co....
-> Rosta: legalne na STk to je nesmysl, kit car je jen pro zavody.
-> Pavel Korbelář: to 100% sedět nebude jsou tam rozšířené k těm lemům
-> Pavel Korbelář: To asi dost tezko...
-> Rosta: taky by me to zajimalo uvazuju pouze o zadnich ale zajimalo by me jestli to pasuje i se seriovim narazníkem...