-> Kloggie: u turska je RAMI
603260280
603467764
PO-PA 8-12, 13-17
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
opiskovat karoserii ?
prohledat
78 příspěvků (zobrazeno 51 až 78) od 24.11.2006 do 31.03.2008, založil/a M a r c e l
A kde v Praze to delaj? Ja sem taky z Prahy a zatim po piskovne patram a zatim marne. Neni to nahodou piskovani M.A.R.I. u Turska?? Nebo R.A.M.I nebo tak nejak... Dik
presne tak,kdyz uz to bude opiskovane,zrovna pozink

treba to nechat postat a ja nevramim o ziarovom zinku ale o striekanom je to pistol daco ako autogen a leze s toho al drot ako so zvaracky na CO a tak sa to vlastne nanese
ja mam, budu mit pred piskovanim vyvarene vsechno velke a vsechno to co najdeme, opiskovat a nastrikat zakladem, pak to znovu prolezem a kde se objevi jeste nejake diry, tak to dovarime a uz jen obrousime a zaklad, pak uz me ceka priprava spodku a vnitrku kam patri tlumex a pak uz odvoz k lakyrovi ...
druheho piskovani po drobnych opravach bych se bal, minimalne teda celkoveho, mozna plosne, to co se delalo ze by lizli jeste jednou, ale mam strach aby se tim uz moc nezmensil plech.
kdybych sehnal vanu tak velkou, abych tam v zinku vykupal cele cabrio, tak do toho 100% jdu, ale zase na to pak musi nejaka spesl zakladovka, aby na tom drzela, tak nevim co by tomu rikal lakyra ...
druheho piskovani po drobnych opravach bych se bal, minimalne teda celkoveho, mozna plosne, to co se delalo ze by lizli jeste jednou, ale mam strach aby se tim uz moc nezmensil plech.
kdybych sehnal vanu tak velkou, abych tam v zinku vykupal cele cabrio, tak do toho 100% jdu, ale zase na to pak musi nejaka spesl zakladovka, aby na tom drzela, tak nevim co by tomu rikal lakyra ...
i ja si myslim len teras si vylihujem v neomocici a mam taku dilemu ak to dam opiskovat tak isto verim ze na 100ke sa dao dajaka i mala ale dajaka prehrdzavenina najde a ak sa to take i pozinkuje tak neviem a ak ne tak si to dam dovies domov tam to zasa ohrdzavie kym sa to ovari a zasa dookola a ci ako skuste poradit aku zvolit taktiku dikess
-> pistaa: tak to je super cena
-> M a r c e l - GARDE: jastne to aujima i mna mne to navrhli za 4tis skk v BA tak ma docela zaujima toto forum a za dalsie 4 mi slubili streknutie zinkom
-> michalik: proc? podlahu mam bez rzi, je tam davana nova. necham to opiskovat cele, uz jsem se rozhodl, zjistili jsme totiz, ze ta kastlke je uz z vyroby nejaka spatna, je to rezave pod tlumexem, takze vsechen tlumex dolu a opiskovat.
2All - cenu jestnevim, ale jakmile budu vedet, dam echo, praha
2All - cenu jestnevim, ale jakmile budu vedet, dam echo, praha
udělej jen podlahu a spodek jak říká karlos
-> M a r c e l - GARDE: Hele a kde to delaj? A na kolik zhruba to prijde??
-> K.o.l.d.a.: ale nemusí má se co nejdřív ale dvě hodiny sou málo myslim že do 24 to bohatě stačí
Hlavně to co nejdřív stříkněte (má se do 2 hodin), jinak vám to zase zrezaví

-> M a r c e l - GARDE: a na kolik to opiskovani kastle zhruba vyjde ???
-> TUNER 24.11.06 14:21:14: tak to ze to prostrili neco spatnyho bych ja osobne videl jako vyhodu, aspon se to tam opravi ...
-> kubina 24.11.06 15:00:55: ja bych mel strach, ze to nez se to vyvari zase zrezne a pak by piskovani nemelo smysl ...
tady ten box je taky velkej, dlaji tam korby na nakladaky a kabiny atd. ten clovek se zivi repasovanim vojenskych treranu, tam se toci stotisicove castky, ne jako u tech nasich sracu B-))), maji s tim zkusenosti a umi to, sam mi to nabidl ...
asi do toho pujdu, on mi tam na to i udela zaklad, zkusim ho donutit na synorex B-))) navic si myslim, ze mne necha at si to tam striknu sam, ma i malou piskovacku a i praskovou lakovnu, dela i motorky, ma i chromovani ...
-> kubina 24.11.06 15:00:55: ja bych mel strach, ze to nez se to vyvari zase zrezne a pak by piskovani nemelo smysl ...
tady ten box je taky velkej, dlaji tam korby na nakladaky a kabiny atd. ten clovek se zivi repasovanim vojenskych treranu, tam se toci stotisicove castky, ne jako u tech nasich sracu B-))), maji s tim zkusenosti a umi to, sam mi to nabidl ...
asi do toho pujdu, on mi tam na to i udela zaklad, zkusim ho donutit na synorex B-))) navic si myslim, ze mne necha at si to tam striknu sam, ma i malou piskovacku a i praskovou lakovnu, dela i motorky, ma i chromovani ...
doporucuju opiśkovat nikdy to nicim jinym neobrousis od rzi tak jako opiskovanim jen je potom strasne dostat pisek ze vsech dutin pryc
taky me to ceka,ale ja to budu delat opacne nez jsi to delal ty.oskrabu tlumici hmoty a odvezu to na opiskovani do LIAZu.tam uz asi 5aut delali tak to snad neznici.ale piskovat necham vse krome zadnich blatniku(naco riskovat,ty prebrousim rucne),dvere kaky mema senu delat cely,necham si vypiskovat jen spodni pertl.V LIAZu maji jesterku a piskovaci box ze by se otocil autobus.
po opiskovani to povezu rovnou na vyvareni,to co bude zdrave jeste ted ned natru/nastrikam zakladem to co bude spatne se postupne bude vyvarovat a hned natirat.pri tom vyvarovani se vyfoukaji dutiny od zbyleho pisku.po vyvareni kastle pujde do lakovny.po lakovne udelam poctive rezistinemML dutiny a zacnu osazovat repasovane komponenty.
po opiskovani to povezu rovnou na vyvareni,to co bude zdrave jeste ted ned natru/nastrikam zakladem to co bude spatne se postupne bude vyvarovat a hned natirat.pri tom vyvarovani se vyfoukaji dutiny od zbyleho pisku.po vyvareni kastle pujde do lakovny.po lakovne udelam poctive rezistinemML dutiny a zacnu osazovat repasovane komponenty.
-> Labros: ses rychlejsi
-> TUNER: no tak predpokladam ze bude mit vyvarenou kastli a ze nebude strikat novej lak na "něco co nevíš jak vypadá pod lakem"
Tak aspoň bude vědět, že to bylo zrezlý

-> Majkl: Jo na novejch věcech jo.Ale pískuj něco co nevíš jak vypadá pod lakem...
Když to bude zrezlý,tak ho pěkně prostřílí.
-> Labros: To by asi nedohnal.Vrstva zinku je v setinách milimetru...

Když to bude zrezlý,tak ho pěkně prostřílí.
-> Labros: To by asi nedohnal.Vrstva zinku je v setinách milimetru...

opiskuj to cele!!
ja mam piskovane blatniky i kapoty i dvere, nic se nepokrouti... me to teda delali nejakym superjemnym piskem, tak ze po opiskovani rukou nebyly citelne zadne kraterky, proste hladkej povrch!!
urcite bych do toho sel...
navis se tim zlepsi odtrh barvy..
ja mam piskovane blatniky i kapoty i dvere, nic se nepokrouti... me to teda delali nejakym superjemnym piskem, tak ze po opiskovani rukou nebyly citelne zadne kraterky, proste hladkej povrch!!
urcite bych do toho sel...
navis se tim zlepsi odtrh barvy..
-> M a r c e l - GARDE: Jsem pro opískování, taky to chci provést na rapidu, ale né blatníky a věci, na kterých je vidět jak se to pokroutí.. Jen podlahu a spodek auta.
-> TUNER: tak si to holt odnese v igelitce no.
-> TUNER: kdyby ji pak nechal pozinkovat, tak by se ta ztráta snad zase dohnala?
no nevim, ale zase na druhou stranu se opravdu zbavis rzi ...
-> M a r c e l - GARDE: Každopádně tim zeslabíš plech a možná ti z něj ani nic nezbyde...

ano ci ne? dostal jsem nabidku na opiskovani cele karoserie cabria ... a nevim jestli do toho mam jit nebo ne ...