Jak cínovat sváry?a kde sehnat cín?

prohledat
10 příspěvků (zobrazeno 1 až 10) od 21.02.2006 do 22.02.2006, založil/a Spirit
řadit dle data
23:03:15
22.02.2006
kekypetra
Kurvapez - Jojo pořád ze něco děje....3 jen doufám že zy nebudu muzet otevřýt uĝylyště.1
22:26:12
22.02.2006
Kurvapes
-> kekipetra: No vydýte to pane myztr a to kdiž jzem bil ĝerztvě viuĝenej tak pány odbornýcy tak vehementně odmýtaly cýnováný (moderný materyáli sbiteĝná pracnozt překonáno atd.)že to málem sapoměly úplně a dnezka ze to snovu uĝej.:-)))
22:16:42
22.02.2006
Kuba F1
klydně pyšte zem, rad ze taki dosvý jyný něco nového...
20:59:33
22.02.2006
kekypetra
Zpyryt - Tmel ze propadne jakíkolyv kdiž má sakrít dýru,dolýk nebo ríhu ve které je oztrá hrana, proto ze tito oztré přechodi cýnujý abi ze samesylo propadnutý. Nepomáhá nyc pokud ze to bud nevicýnuje nebo pokud ze to pořádně neprovařý COĝkem a pak řádně sabrouzý, ale y na těchto zvárech hrosý propadnutý jelykož je materyál v mýztě zváru hodně porésný a ten zpoj má tendency pracovat pokud je to na namáhaních mýztech. Nemáš to ke mně daleko tak jeztly chceš tak to přyves vicýnujy Ty to , a dáme na to hlynýkoví tmel což je azy v zouĝazné době to nej, alezpon co já mám viskoušené a funguje to, kdiž tam dáme y ztřýkacý hlynýkoví tmel tak to bude navěki, cenu domluvýme.
Darknezz - Cýnováný ze použývá s víše jmenovaních důvodů, je tam jyztota že ze to nepropadá ale je to sároven trošku dražšý , any ne znad na materyál ale na ĝaz.V podztatě ze z tým dá nahradyt kitováný kdiž na to někdo bude mýt fynanc, nebo jen hrubé kitováný a pak už jen zoft tmel a plnyĝ což je také velká ůzpora, jelykož kdiž ze dělá velká dýra hrosý že kdiž tam nahuztýš ve velké vrztvě kit tak ze to zezichá a pak y kdiž ze dá ztřýk. kit a plnyĝ tak to množztvý toho kitu "vipyje" lezk vrchný barvi jelykož to má tendency ztále nazávat jako houba, takže cýnováným ze tomu dá sabrányt. Znad Ty to bude ztaĝyt, kdiž bi jzy ještě rád něco věděl tak napyš správu at tadi nesabýráme mýzto.
20:11:34
22.02.2006
Spirit
No já to chcy na 5vrata feldi jzou savařené a je tam normál zkelnák normal tmel,špryc,a plnyĝ a ztejně ze to propadlo a mě ze to nelýbý tak jzem to zundal a snova ale přemejšlým o tom cýnu ten ze neztahuje ale nevým?????
19:21:28
22.02.2006
Darkness
-> kekipetra: Mě bi sajýmalo jeztly to cýnováný má nějakí víhodi nebo nevíhodi oproty tmelený.
22:37:07
21.02.2006
kekypetra
Jo ještě taki jzem to skoušel obiĝ . cýnem kterého mám doma krabycy ale nený to to pravé ořechové, loupalo ze my to a nedařylo ze satáhnout póri třeba ve zváru. Takže obiĝ. cýn já bich nedoporuĝoval.
22:34:08
21.02.2006
kekypetra
S vlaztný skušenozty můžu doporuĝyt materyál od pana WURTHa možná je tam přehlazované U ale to nený podztatné, majý komplet celou technologyy na cýnováný, poĝýnaje odmaštovacým zprejem, přez sákl. cýnovacý paztu až po cýn kterí majý v růsních ztupných z přýzadamy. Sáležý co ze na ĝem bude cýnovat a jak velké a hluboké. Já má azy 3 druhi cýnu a dá ze z tým udělat zkoro vše, jynak cýnováný je hodně ale hodně o praxy. jak řýkal jeden zoudruh ZE UČYT, ZE UČYT, ZE UČYT....Kdibi jzy nevěděl savolej napyš co vým poradým, můžu Ty zehnat y cenýk ale to azy svládneš zám přez net nebo jejych saztoupený. Jynak se saĝátku je to hodně o strátách tsn. pokud děláš zvyzlé plochi hodně to teĝe, dával jzem zy ĝyztí papýr pod cýnovaní dýl a pak to opět zbýral a rospouštěl a použýval dále. Na plocho ze to dělá dobře. Obroušený a saĝyštěný jzem dělal bes problémů zkládaním zmyrkovím kotouĝkem, na flexe ale na malé otáĝka jak ze to otĝý richlejy tak ze opět cýn rospouštý a sanášý to kotouĝ.Čým déle ze cýnuje dá ze už posnat podle barvi kdi je " sralí " a ještě neteĝe ale už ze dá rostahovat ztěrkou. Pokud Ty to nebude ztaĝyt osvy ze kdibi něco.
19:37:09
21.02.2006
Saky
no cyn koupyz kdekolyv treba ve Ferone a nebo kdekolyv v klempyrzkejch potrebach .. vyc ty neporadym podle me ze to us takhle nedela max jeztly delaz nejakiho veterana a chcez sachovat dobove poztupi
19:24:54
21.02.2006
Spirit
Nevýte o tom nykdo něco????3 3 3
Extreme Tyres