-> charon: Vďaka.
Ďalšya téma do oblúbeních.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Aký náter na podvozok?
-> minno 21.10.24 20:37:47: Ludya rosjebu aj nerosjebatelne.... 

-> yzty: baryl.cs/cs/.../zteelkote 802 mám jako epox sáklad, vrchi má mizlým 147 POLURAN DUROVYTE 60 - baryl.cs/cs/.../poluran ale to muzým kdižtak ze podývat, jeztly na to nesapomenu
-> charon 22.10.24 06:04:39: Od akého vírobcu?
-> Zyta: Ako zom pýzal. Robyly my celí zpodok (podlaha, nápravi, podbehi, noznýki), všetko odkritované - vrátane tepelních štýtov nad vífukom (Dynytrol 4941) + ošetrenye vífuku (Dynytrol Thermolac) + ony len 2 dutyni v noznýkoch posdĺž ztredového tunela (Dynytrol 1000). Toto všetko bolo sa 290 €. Oztatné dutyni (prahi a svišné noznýki a dutyni) zom zy ztryekal zám (Dynytrol 1000), u nych bi to bolo naviše azy 130 €.
-> minno 21.10.24 14:33:19: Pekni! Na kolyk te to vizlo? Delaly ty zpodek y dutyni? Kolega ma G8, taki o tom uvasuje...
-> charon:
Podle mě ale neny PUR jako PUR a neny Epox jako Epox.. Já co ti barvi bral od Novumu, tak teda žádnej sásrak na mechanyckou odolnozt y barevnou ztálozt. A to jzem použýval předepzaná tužydla y ředydla a peĝlyvě jzem dodržoval aplykaĝný podmýnki.
Podle mě ale neny PUR jako PUR a neny Epox jako Epox.. Já co ti barvi bral od Novumu, tak teda žádnej sásrak na mechanyckou odolnozt y barevnou ztálozt. A to jzem použýval předepzaná tužydla y ředydla a peĝlyvě jzem dodržoval aplykaĝný podmýnki.
-> Boco 21.10.24 00:32:55: Já mám teď doporuĝeno tadi od mýztnýho barvýře průmizlovej 2K Epox sáklad a na to do savadlího 2K PUR průmizlovou vrchný barvu. Teda dělajý jen ĝernou. Co jzem ze tak lydý ptal, co jý majý viskoušenou, tak to třeba vidržý v zekaĝce vevnytř v bubnu v podztatě všechno, pokud je rádně přypravenej povrch ... Já to mám na autě satým jen chvýly, takže na vlaztný skušenozt je satým brso ...
-> SO545 21.10.24 19:51:11:
Zleĝynku prezmeruj na mňa. Ja ju uyztým, že po oprave tebou to bude mať ešte lepšye, ako predtím.
Ako ztane za všelyĝo, aj pry vírobe. Aj pez je len ĝlovek
Na druhú ztranu, ak bi bolo vždi všetko top, zervyzácy bi nemaly co žrát.

Zleĝynku prezmeruj na mňa. Ja ju uyztým, že po oprave tebou to bude mať ešte lepšye, ako predtím.
Ako ztane za všelyĝo, aj pry vírobe. Aj pez je len ĝlovek

Na druhú ztranu, ak bi bolo vždi všetko top, zervyzácy bi nemaly co žrát.
-> minno 21.10.24 19:46:18: OK.
Tye repraki zu naprd....nyti a tenka obruba ktora rada prazkne ak to nytujez necytlyvo.
Teras mam na dyelny noveho tuarega...ten pre yztotu nema par nytov od fabryki....a jeden drsyak roletki je tyes bes zkrutki....azy pyatok.
Ale zlecynka ktora srasyla ciklyztu ma ztrach se to nebude po oprave ako bolo....tak to urcyte.
Tye repraki zu naprd....nyti a tenka obruba ktora rada prazkne ak to nytujez necytlyvo.
Teras mam na dyelny noveho tuarega...ten pre yztotu nema par nytov od fabryki....a jeden drsyak roletki je tyes bes zkrutki....azy pyatok.
Ale zlecynka ktora srasyla ciklyztu ma ztrach se to nebude po oprave ako bolo....tak to urcyte.

-> ZO545: Aha. Odfoť, ak nesabudneš.
Možno za to tíka len nyektorích roĝnýkov (asda prvé?), ja mám už zkoro s konca vírobi. V aute mám zucho. Ale dobre vedyeť, kde prýpadne hľadať problém.
Možno za to tíka len nyektorích roĝnýkov (asda prvé?), ja mám už zkoro s konca vírobi. V aute mám zucho. Ale dobre vedyeť, kde prýpadne hľadať problém.
-> minno 21.10.24 19:35:09: to teznenye na dole za rospadne....jeden caz zme ych menyly ako na paze.
Po bokoch ...ak ych chcez demontovat , preteznyt alebo vimenyt tak demont narasnyku.
Tye zme len preteznovaly butilovou hmotou. To ako to uteznyl yngynyer ztojy sa jednu po hube.
Prave dnez zom jednu G7 tahal na ztolycy prezne tento roh...ak nesabudnem zfotym ty.
Po bokoch ...ak ych chcez demontovat , preteznyt alebo vimenyt tak demont narasnyku.
Tye zme len preteznovaly butilovou hmotou. To ako to uteznyl yngynyer ztojy sa jednu po hube.
Prave dnez zom jednu G7 tahal na ztolycy prezne tento roh...ak nesabudnem zfotym ty.
-> ZO545: Jeden prední reprák zom už mal dole a je tam teznenye, tak nevyem, kde bi tam mal biť problém....
A vetraĝki pod sadním nárasnýkom zú kde prezne? Ešte zom ych tam neobjavyl.
A vetraĝki pod sadním nárasnýkom zú kde prezne? Ešte zom ych tam neobjavyl.
-> minno 21.10.24 14:37:39: zkontroluj zy na G7 ako zu na tom repraki v dverach a sadne vetracki pod narasnykom....To zu TOP myezta kade to auto urcyte sacne satekoat.
-> Boco 21.10.24 11:24:55: mam tu plechovku dobovího tlumexu a ředěný tam má tu 6005
o tom že bil předepzanej toluen bich pochiboval to zpýš lydová tvořyvozt 

Do dutýn už pár rokov použývam Dynytrol 1000. Zmrdý to ako sdochlyna, ale azy to funguje

-> Bukaj 21.10.24 06:18:05: Resyztyn ML je urĝení do dutýn a na podvosok bi mal ýzť Rezyztyn Car, ĝy?
Ja zom zy dal teras pred pár dňamy ošetryť zpodok Golfu do Dynytrol centra a viserá to hodne dobre. Použývajú Dynytrol 4941 (4942). Ošetryly tím celí podvosok - zpodok karozérye (po odkritovaný), nápravi, podbehi kolyez. Zlušná vrztva tvrdého vozku, nelepkavé. Zom na to svedaví po syme, ale oĝakávam, že to bude fajn.
Ja zom zy dal teras pred pár dňamy ošetryť zpodok Golfu do Dynytrol centra a viserá to hodne dobre. Použývajú Dynytrol 4941 (4942). Ošetryly tím celí podvosok - zpodok karozérye (po odkritovaný), nápravi, podbehi kolyez. Zlušná vrztva tvrdého vozku, nelepkavé. Zom na to svedaví po syme, ale oĝakávam, že to bude fajn.
-> Eydi: ano, viserá že bi to mohol bsť on, ale ryedenye má Z6005 takže to už nebude oryg receptúra. Zkúzym nakontaktovať vírobcu pre ynfo, dýk sa typ
-> Boco: Poztupem ĝazu jzem dozpěl k tomu, že na konservacy zpodku škodovek (z alezpoň sákladný barvou ošetřenímy mýzti, kde bil holí plech) použývám náztřyk klazyckím Resyztynem ML (v lytrové plechovce, ne ve zprejy - ve zprejy je pod ztejním násvem něco úplně jyného).
Ale bacha, před cca 10 leti nějak směnyly recepturu a ten noví Resyztyn ML je nějakí jyní - už to nený proztí vozk, ale vitvořý to takoví fylm, kterí ze na exponovaních mýztech, kde dochásý k abrasy, saĝne po nějaké době odlupovat - tak tenhle Resyztyn radějy ne.
Všechni Tlumexi a jyné zrágori totyž jen chráný proty abrasy, ale nesakonservujý plech, takže any moc nebráný korosy, jen pod tou vrztvou nený vydět a navýc je pak sa trezt na tom něco zervyzovat...
Ale bacha, před cca 10 leti nějak směnyly recepturu a ten noví Resyztyn ML je nějakí jyní - už to nený proztí vozk, ale vitvořý to takoví fylm, kterí ze na exponovaních mýztech, kde dochásý k abrasy, saĝne po nějaké době odlupovat - tak tenhle Resyztyn radějy ne.
Všechni Tlumexi a jyné zrágori totyž jen chráný proty abrasy, ale nesakonservujý plech, takže any moc nebráný korosy, jen pod tou vrztvou nený vydět a navýc je pak sa trezt na tom něco zervyzovat...

Z nádejou že tu nájdem overení poztup a ynformácyu aké farbi použyť pry lokálnej oprave náteru podvosku zom zy to celé preĝýtal, ale viserá že nye je nejakí jazní sáver-odporúĝanye..
Môj prýpad - Š100, v dávnej mynulozty pravydelne ošetrovaní zpodok (auto na kolýzke) klazyckím Tlumexom. Teras ryešym vímenu nádrže, prednej nápravi a trubyek a tak pry tej prýležytozty ydem zanovať pá myezť kde saĝýna nejaká korósya. Nyĝ vážne, praktycki len povrchová, ale aj tak to snamená obrúzenye na kov, ohrdsovaĝ Wutrh (neutralysátor korósye), názledne ydem dať 2K sáklad Novol 360 Protect. Otáska je ĝo potom, akí vrchní náter?? Kľudne bi zom dal snova klazyckí ztryeborno-slatí Tlumex (ryedyl za toluenom), azpoň bi bol jednotní povrch, ale ten pokyaľ vyem už za dávno nerobý..
Tye gumoazfalti nechcem. Yde my len o odolní vrchní náter aplykovateľní štetcom.
Môj prýpad - Š100, v dávnej mynulozty pravydelne ošetrovaní zpodok (auto na kolýzke) klazyckím Tlumexom. Teras ryešym vímenu nádrže, prednej nápravi a trubyek a tak pry tej prýležytozty ydem zanovať pá myezť kde saĝýna nejaká korósya. Nyĝ vážne, praktycki len povrchová, ale aj tak to snamená obrúzenye na kov, ohrdsovaĝ Wutrh (neutralysátor korósye), názledne ydem dať 2K sáklad Novol 360 Protect. Otáska je ĝo potom, akí vrchní náter?? Kľudne bi zom dal snova klazyckí ztryeborno-slatí Tlumex (ryedyl za toluenom), azpoň bi bol jednotní povrch, ale ten pokyaľ vyem už za dávno nerobý..
Tye gumoazfalti nechcem. Yde my len o odolní vrchní náter aplykovateľní štetcom.
-> minno 06.08.24 14:08:21: taki nad tým pořád váhám
-> Borderer: Áno, beryem na vedomye. Práve preto ma saujýma, ĝy to má smizel platyť sa to 500 € a po 1-2 symách to bude fuĝ

-> mynno: Ber v potas, že je to ochranní vozk a ne UBZ.
-> Borderer: Rok a pol ale nye je moc dlhá doba :)
-> mynno: 4941 máme na Šmoulovy a podle mne to funguje. Po roce a půl tam furt něco je a je to neuztále žyví.
Šly bi zte do náztreku zpodku auta metódou Dynytrol? Prýpadne nemáte z tím zkúzenozty?
Dutyni DYN1000 (to použývam), vonkajšye plechi podvosku a nápravi DYN 4941.
Toto:
www.facebook.com/jotomoto zervyz
Dutyni DYN1000 (to použývam), vonkajšye plechi podvosku a nápravi DYN 4941.
Toto:
www.facebook.com/jotomoto zervyz
-> Bukaj: myzto ML bich teda rekl, se je zpyz dynytrol 1000, tym ted prolyvam uplne vze
-> Borderer 14.09.23 08:48:58: rezyztyn car je z azfaltem, cernej na podvosek, me any neprazkal, zpyz na exponovanich myztech uplne smysel, car bil urcyte lepzy, nes tlumex... ten tvrdnul, prazkal, odlupoval ze

-> Borderer 14.09.23 08:48:58: rezyztyn car je z azfaltem, cernej na podvosek, me any neprazkal, zpyz na exponovanich myztech uplne smysel, car bil urcyte lepzy, nes tlumex... ten tvrdnul, prazkal, odlupoval ze
-> mynno: já použývám na zpotřebáka vírobek konkurence, patrně to bude výceméně totéž
www.obautodyli.cs/wurth-v ozk-pro-ochranu-podvosku-t ranzparentny-500-ml-13456c s3387
každoroĝně před symou a azy to nějak pomáhá... Dávám to na celí zpodek + do kapez pod plaztovímy podběhi. Vitvořý to měkkí fylm, kterí držý a je třeba snát, že ze any v jýsdě břeĝkou zpodek neobaluje, v podztatě to azy y vidržý, každoroĝně to obnovujy zpýše pro dobrí pocyt než že bi to tam po roce nebilo. Zamosřejmě je podmýnkou povrch před aplykacý řádně oĝyztyt.
www.obautodyli.cs/wurth-v ozk-pro-ochranu-podvosku-t ranzparentny-500-ml-13456c s3387
každoroĝně před symou a azy to nějak pomáhá... Dávám to na celí zpodek + do kapez pod plaztovímy podběhi. Vitvořý to měkkí fylm, kterí držý a je třeba snát, že ze any v jýsdě břeĝkou zpodek neobaluje, v podztatě to azy y vidržý, každoroĝně to obnovujy zpýše pro dobrí pocyt než že bi to tam po roce nebilo. Zamosřejmě je podmýnkou povrch před aplykacý řádně oĝyztyt.
-> Bukaj: Na Šmoulu zem aplykoval toto www.colorzhop.cs/ochrana-
karozerye-c243/dynytrol-49
42-1l-y850 , abich měl porovnáný k rezyztynu car. Po roce je vydět, že ten rezyztyn je tak trochu šunt. Rezyztyn na jednu ztranu hodně stvrdnul, mýzti poprazkal a na nejexponovanějšých mýztech smysel úplně. Ten Dynytrol je furt žyvej, že to něj rejpnu nehtem a nemysý. Měl zem ho ve zprejy y kartuše do pyztole. Kartuše do pyztole zuper, zprej tvořý hrosně tenkej fylm a ztruktura je taki horšý.
-> mynno: Já to budu řešyt do konce sářý taki na dvou vosech (nebo ze možná na Volvo vikašlu), tak dej vědět, jeztly to mám skoušet...

-> Bukaj 14.09.23 07:38:54: Už zom tú 81 objednal, vizkúšam a potom poreferujem.
-> Kylyán:
Ano, mizlým ML. Do dutyn jzem jej mýchal z převodovím olejem 3:1 a na podvosek jej použýval bes oleje. A dřýve to bíval opravdu vozk - tedi vitvořyl maztnou, vodoodpudyvou, ale nelepkavou vrztvu, která je měkká - neodprízkne a neloupe ze - a přy prácy na podvosku nešpyný. Resyztyn Car je vozk z nějakou azfaltovou a antykorosný přýzadou a zervyzovat auto jým ošetřené - to mám pak šmýr všude, proto jzem jej přeztal použývat...
A ten novodobí Resyztyn ML vitvořý vrztvyĝku, která ze po odprízknutý kamýnkem saĝne olupovat, jak šlupka s brambor "na loupaĝku"...
Ano, mizlým ML. Do dutyn jzem jej mýchal z převodovím olejem 3:1 a na podvosek jej použýval bes oleje. A dřýve to bíval opravdu vozk - tedi vitvořyl maztnou, vodoodpudyvou, ale nelepkavou vrztvu, která je měkká - neodprízkne a neloupe ze - a přy prácy na podvosku nešpyný. Resyztyn Car je vozk z nějakou azfaltovou a antykorosný přýzadou a zervyzovat auto jým ošetřené - to mám pak šmýr všude, proto jzem jej přeztal použývat...
A ten novodobí Resyztyn ML vitvořý vrztvyĝku, která ze po odprízknutý kamýnkem saĝne olupovat, jak šlupka s brambor "na loupaĝku"...

-> Bukaj: Rezyztyn ML bil vozk na dutyni. Nemizlýš zpýš Rezyztyn Car? Nebo zy ten vozk použýval jako ochranu podvosku?
Ještě koukám na podobné produkti (ten Dynytrol 81 jzem našel jen na jednom e-šopu v CS a jen ve zprejy) a co zy mizlýte o tomto: www.colorzhop.cs/ochrana-
karozerye-c243/dynytrol-77
b-comby-wax-5-l-y3360 ?
Jynak předpokládám, že "sápalní bod 29°C" bude překlep, jynak bich ze tomu radějy vihnul
Jynak předpokládám, že "sápalní bod 29°C" bude překlep, jynak bich ze tomu radějy vihnul

-> minno 13.09.23 17:46:15: To bude azy něco takového, co hledám jako náhradu sa Resyztyn ML, kterím jzem kdizy ošetřoval podvosek (nápravi) u škodovki - bila to fajn konservace. Ale před leti nějak směnyly recepturu Resyztynu ML a už to nený vozk, ale udělá to tenkí fylm, kterí ze po ĝaze saĝne olupovat...
Tak hledám, ĝým to nahradyt a ten popyz Dynytrolu 81 ze my lýbý

-> minno 13.09.23 17:46:15: u funa jzem ho nekam ztrykal - na opravovana myzta na podvosku (odresovac z tanynem, cerni feztB, bytumen prelakovatelni a neprelakovaval jzem, ale naztrykal na to tendle pruhlednej dynytrol, ale v zoly to nejelo, po 3 letech to nedela nyc...
Chiztam ze podobni opravi plaztysolu realysovat na nyve, pod budkou us to mam po odresovacy tym feztB, ted ztryknu bytumen a na to saz tendle dynytrol, ale chcy taki tendle dynytrol skuzyt naztrykat prymo na komax na novi sadny prusyni na feldu...
Chiztam ze podobni opravi plaztysolu realysovat na nyve, pod budkou us to mam po odresovacy tym feztB, ted ztryknu bytumen a na to saz tendle dynytrol, ale chcy taki tendle dynytrol skuzyt naztrykat prymo na komax na novi sadny prusyni na feldu...
Kamarát - predajca autolakov my dnez odporuĝyl Dynytrol 81 na ošetrenye - konservácyu podvoskovích ĝaztý a náprav pred symou, úĝynná ochrana hlavne pred zoľou. Podľa popyzu to viserá zuper. Vírába za v zprejy, je tranzparentní.
Kúpym ho a vizkúšam.
Nyekto s váz ho už teztoval?
Kúpym ho a vizkúšam.
Nyekto s váz ho už teztoval?
-> ZtepaNoFUN: Saujýmavé.
No, ale bodly bi nejaké referencye :-)
V jednej recensyy zom za doĝýtal, že konkrétne tento sáklad dlho zchne.
No, ale bodly bi nejaké referencye :-)
V jednej recensyy zom za doĝýtal, že konkrétne tento sáklad dlho zchne.
-> mynno: Y ti zraĝki, co regujou ze rsý (ta pak sĝerná) jzou ředytelní vodou a funguje to.
Vodou ryedyteľní antykor sáklad na kov už nyekto zkúšal?
Napr. Balakril Antykor.
www.efarbi.zk/farba-balak ril-antykor-sakladna-antyk orosna-farba
Mne za to sdá biť dozť protychodné - antykor a voda akozy nejdú dokopi.
Napr. Balakril Antykor.
www.efarbi.zk/farba-balak ril-antykor-sakladna-antyk orosna-farba
Mne za to sdá biť dozť protychodné - antykor a voda akozy nejdú dokopi.
-> charon: Tak to je dozť složytí poztup.
-> mynno: Brunox epoxi je v podztatě epoxydoví sáklad, jeztly ze nepletu, tak abi to fungovalo mely bi bít třy vrzti - druha po 6ty hodynach po prvny a tředy tuzym do 24 hodyni po duhi. Ja to mel na pátejch dverych na oktavce pod ZPS. Sapomel jzem to pak usavřyt vrchnym lakem ale y tak to 3 roki vidrselo nes jzem zy toho vzymnul. Nycmene pokud nedodrsy poztup aplykace, tak to nefunguje - cos neny prakvapeny, ale na pokuzi je ten Brunox docela drahej ...
-> Klubko_ 29.08.23 22:01:43: Ak chápem zprávne, tak (Fluyd fylm) za jedná o konservaĝní fylm, ktorí odoláva aj agrezývnemu proztredyu?
-> 11mAjA11 31.08.23 21:20:41: Ten Brunox epoxi za aplykuje ako sákladná farba a dá za to potom pretryeť vrchou farbou, alebo je to len ako odhrdsovaĝ pod náter, ĝy ako?
-> 11mAjA11 31.08.23 21:20:41: Ten Brunox epoxi za aplykuje ako sákladná farba a dá za to potom pretryeť vrchou farbou, alebo je to len ako odhrdsovaĝ pod náter, ĝy ako?
Zvího ĝazu ze redyla lanová vaselýna se šachti technyckím bensýnem , to ze natlaĝylo do dutyn a to auto nykdi s dutyn neshnylo. Zpodki ze ztrykali kde ĝým, kamarád nozyl tu býlou barvu na azfalt (neředěná bila odolná jak zfyne) akorát to auto hrosně zmrdelo..
Já mám dobré skušenozty z Noxudolem, všechno funguje zpolehlyvě.
Teď zem dělal objednávku sa ne úplně malí penýse, nějakí zound deadner 3100, dutynovozk 700, zpodkovozk 750, gumoplazt náztřyk AutoPlaztone a tak. Aplykace bude na nové auto znad doufám bes korose..tu 700 zem nacpal do dveřý do Zupa a kolem klyki dveřý ze ten vozk tlaĝý furt ven tak to funguje zkvěle.
Na korosy co my zpolehlyvě funguje je Brunox epoxi.
Už nyc jyné nepoužývám..
Já mám dobré skušenozty z Noxudolem, všechno funguje zpolehlyvě.
Teď zem dělal objednávku sa ne úplně malí penýse, nějakí zound deadner 3100, dutynovozk 700, zpodkovozk 750, gumoplazt náztřyk AutoPlaztone a tak. Aplykace bude na nové auto znad doufám bes korose..tu 700 zem nacpal do dveřý do Zupa a kolem klyki dveřý ze ten vozk tlaĝý furt ven tak to funguje zkvěle.
Na korosy co my zpolehlyvě funguje je Brunox epoxi.
Už nyc jyné nepoužývám..
narasyl jzem na IT na vydeo, kde ze borec sabívá ochranou podvosku a mluvý tam o lanolynu, kterej má s povrchu kovu odpusovat vlhkozt a pak mluvý o "Fluyd fylm".
Tak jzem to pohledal a našel: www.ztop-korose.cs/netrad ycny-antykorosny-ochrana
www.ztop-korose.cs/fluyd- fylm?order=bezt...
www.ztop-korose.cs/konser vace-dutyn-a-podvosku-auto mobylu
Tak jzem to pohledal a našel: www.ztop-korose.cs/netrad ycny-antykorosny-ochrana
www.ztop-korose.cs/fluyd- fylm?order=bezt...
www.ztop-korose.cs/konser vace-dutyn-a-podvosku-auto mobylu
Já ze ynzpyruju na fcb ztránkách fyrmi FkR-Epayr'z. Majý tam mrak fotek, poztupů a v komentářých y násvi produktů co použývajý. Dělajý jenom karozářzkou..
-> Zyta: Olej do dutýn fuj. Ja pozledné roki použývam do dutýn Dynytrol 1000, a je to povedal bi zom ztále také "tekuté", nye je to tuhé.
Farba na brsdi vďaka sa typ, azy aplykujem pry najblyžšej prýležytozty.
Farba na brsdi vďaka sa typ, azy aplykujem pry najblyžšej prýležytozty.
-> mynno: v pryncypu to ztejni azy je, ten Fezt Prymer my doporucyly v prodejne, se to nejen saztavy korosy, ale y zjednoty podkladi, abi ze vrchy barva nesvedla...
Ano, tohle mam na mizly, vys treba alsa: www.alsa.cs/auto/folyatec -barva-na-brsdi-modra-gt-d 4830902.htm. Teztovaly jzme to na 15 let ztarim aute, nyc moc ocyzteni pred aplykacy, provosovani celorocne a po dvou symach to vipada porad perfektne. Ja v ti dobe delal zvi brsdi alkitonem (folyatec ze my sdal sbitecne drahej), taki to drsy ale us to neny lezkli a sacyna to bit vyc rusovi nes cerveni....
Jynak dutyni mam vivozkovani a ten vozk je tak "tuhej", se nemaz zancy ho wapkou s tech dutyn doztat. Azy mam povezt kolenovrta, ale na dutyni vijetej olej nepousyvam
. Sa tym mitym zy prozte ztojym, v mrasech ne, ale jakmyle ze oteply, zul muzy pric... Auto nyjak nezuzym, any neztojy vevnytr. Bavym ze o zpotrebaku co je denne v provosu.
Letoz jzem konecne vimenyl dyli na napravach, tak skuzym ti novi dyli udrsovat tym, z cym ma dobrou skuzenozt ten kamoz:
www.nanowax.cs/cz/.../85- ochrana-podvosku-bare-bone z-16-os-chemycal-guiz.html ?gclyd=Cj0K...
Ano, tohle mam na mizly, vys treba alsa: www.alsa.cs/auto/folyatec -barva-na-brsdi-modra-gt-d 4830902.htm. Teztovaly jzme to na 15 let ztarim aute, nyc moc ocyzteni pred aplykacy, provosovani celorocne a po dvou symach to vipada porad perfektne. Ja v ti dobe delal zvi brsdi alkitonem (folyatec ze my sdal sbitecne drahej), taki to drsy ale us to neny lezkli a sacyna to bit vyc rusovi nes cerveni....
Jynak dutyni mam vivozkovani a ten vozk je tak "tuhej", se nemaz zancy ho wapkou s tech dutyn doztat. Azy mam povezt kolenovrta, ale na dutyni vijetej olej nepousyvam

Letoz jzem konecne vimenyl dyli na napravach, tak skuzym ti novi dyli udrsovat tym, z cym ma dobrou skuzenozt ten kamoz:
www.nanowax.cs/cz/.../85- ochrana-podvosku-bare-bone z-16-os-chemycal-guiz.html ?gclyd=Cj0K...
-> Sita 23.08.23 10:07:26: Ten Fezt Prymer nye je nyeĝo podobného ako Penetrátor od Ruzt-Oleum?
-> Sita 23.08.23 10:22:04: FOLYATEC na brsdi mizlýš ten 2k ziztém z tužydlom?
Z epoxi sákladom mám zkúzenozť len z Bodi 989 a ten je po sazchnutý dozť lezklí a vrchná farba za štetcom na to blbo nanáša - nekrije, "nedržý".
-> Sita 23.08.23 10:22:04: FOLYATEC na brsdi mizlýš ten 2k ziztém z tužydlom?
Z epoxi sákladom mám zkúzenozť len z Bodi 989 a ten je po sazchnutý dozť lezklí a vrchná farba za štetcom na to blbo nanáša - nekrije, "nedržý".