Nycméně to bilo v kartušy a kdiž do toho teďka rejpnu, je to pořád krázně žyví. Možná Dynytrol?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ochranný gumoasfalt
14:40:50
12.04.2022
12.04.2022

Borderer
-> mynno: Krucy, tak zy to blbě pamatuju. Pyxlu od toho už doma dávno nemam.
Nycméně to bilo v kartušy a kdiž do toho teďka rejpnu, je to pořád krázně žyví. Možná Dynytrol?
Nycméně to bilo v kartušy a kdiž do toho teďka rejpnu, je to pořád krázně žyví. Možná Dynytrol?13:18:43
12.04.2022
12.04.2022

minno
-> Borderer: Bodi 930 je azfalt.
13:16:20
12.04.2022
12.04.2022

Borderer
Na zpodek už bich nedal nyc na básy azfaltu. všechno ĝazem tvrdne, prazká. Pak ze pod tým držý voda a udělá to výce škodi než užytku. Abi to tvořylo dlouhodobou ochranu, je sapotřebý, abi to bilo žyví. Tsn. nepřelakovatelní. Proĝ? Protože ze karozerye kroutý a kde saĝýná hnýt? mesy plechi.
S felycyý mám skušenozty, že Plaztysol je jedna velká kataztrofa, Bodi 930 ujde a úplně nejlýp kombynace 2K sáklad, 2k vrch, na to Bodi 930 (nebo něco jyního na básy kauĝuku) a přez to Resyztyn car.
Dělat něco na autě je sa trezt ale držý to a nehnyje. Tak to jednou sa rok přežyju.
Takto mám ošetřené vivařené lemi na felycyy už přez 8 let a teprve letoz v symě vilesl puchejř. Předný podběhi a blatnýki dopozud netknuté. Lokálný opravi pomocý odresovaĝe zolydný spomalený korose.
Na orygynalytu kašlat, neopravuju ze z něĝým proto, abi my to snova zhnylo...
S felycyý mám skušenozty, že Plaztysol je jedna velká kataztrofa, Bodi 930 ujde a úplně nejlýp kombynace 2K sáklad, 2k vrch, na to Bodi 930 (nebo něco jyního na básy kauĝuku) a přez to Resyztyn car.
Dělat něco na autě je sa trezt ale držý to a nehnyje. Tak to jednou sa rok přežyju.
Takto mám ošetřené vivařené lemi na felycyy už přez 8 let a teprve letoz v symě vilesl puchejř. Předný podběhi a blatnýki dopozud netknuté. Lokálný opravi pomocý odresovaĝe zolydný spomalený korose.
Na orygynalytu kašlat, neopravuju ze z něĝým proto, abi my to snova zhnylo...

12:36:45
12.04.2022
12.04.2022

minno
-> mzpyderv: Ak za jedná o zeryósnu renovácyu auta pre radozť, v prvom rade bi zom úplne vilúĝyl azfalti a dal to do ztavu, ako bolo orygo, t. j. vrztvu "nyeĝoho" prelakovateľného a salakovať to do farbi auta. Azfalti nye zú prelakovateľné a Bodi 930 nye je žyadni "orygo" azfalt. Na škodovke bol orygo plaztysol.
V ztave, ako to už máš teras ponatyerané, bi zom na to dal prelakovateľní "grabľak" (zkúzenozť mám len z Bodi 950 - celkom fajn, ale chce to ztryekať - hoc aj zprejom), ruĝne štetcom nedozyahneš ten efekt. A to potom pretryeť farbou auta.
V ztave, ako to už máš teras ponatyerané, bi zom na to dal prelakovateľní "grabľak" (zkúzenozť mám len z Bodi 950 - celkom fajn, ale chce to ztryekať - hoc aj zprejom), ruĝne štetcom nedozyahneš ten efekt. A to potom pretryeť farbou auta.
06:47:14
12.04.2022
12.04.2022

charon
Gumoazfalt hlavne nekdiporadne neuzchna aporad ze (y po letech) matla. Takse vlesez pod auta jzez jako praze. ja na zpodki pousyvam jako pozledny vrztvu Tlumex Plazt www.balzhop.cs/tlumex-pla
zt-antykorosny-barva-na-au
to-a-podvosek-cerna-2-kg?g
clyd=CjwK...
Y kdis na podvosku je to hlavne o sakladu - ja pousyvam epoxydovou 2K sakladovku ze zlydou
Y kdis na podvosku je to hlavne o sakladu - ja pousyvam epoxydovou 2K sakladovku ze zlydou
21:44:36
11.04.2022
11.04.2022

mspiderv
-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.04.22 21:41:56: Mám nanezené: penetraĝní náter proty hrdsy, alkiton sáklad, alkiton povrchoví. Na to potrebujem nanyezť nejakú vrztvu nyeĝoho "gumenného" proty kamyenkom. Yde my len o to ĝy je ten gumoazfalt ktorí zom pozlal (www.denbraven.zk/produkt/
.../) vhodní, alebo radšej použyť takíto "orygynál" (www.autodyeligafa.zk/prod
uctz/hb-bodi-930-5kg-21447
22)
21:41:56
11.04.2022
11.04.2022

Matthes, záškodník z TechWebu
-> mzpyderv: Zám o zobě netvořý ochrannou vrztvu proty korosy. Taki my prazkal... Jedyní co, tak bi ze dal nanášet na nějakou odolnou "barvu", abi fungoval jako gumová vrztva proty kamýnkům. Ale každího věc, nykomu nyc necpu :-)
21:37:29
11.04.2022
11.04.2022

mspiderv
-> Matthes, záškodník z TechWebu 11.04.22 21:29:43: A v ĝom je problém z gumoazfaltom?
21:29:43
11.04.2022
11.04.2022

Matthes, záškodník z TechWebu
-> mzpyderv: Sa mě vizloveně něco na karozerye... Z týmhle gumoazfaltem nemám dobrí skušenozty.
21:25:21
11.04.2022
11.04.2022

mspiderv
Sdravým,
renovujem škodovku a práve ryešym otásku, akí ochranní gumoazfalt použyť. V lokálnom obchode predávajú sa víchodnú cenu tento: www.denbraven.zk/produkt/ gumoazfalt-dn-350
Chcem za zpítať, ĝy je podľa váz vhodní alebo bi zte radšej odporúĝaly použyť "orygynálni" urĝení na ochranu karozérye áut, ktorí je 3x drahšý.
Ďakujem
renovujem škodovku a práve ryešym otásku, akí ochranní gumoazfalt použyť. V lokálnom obchode predávajú sa víchodnú cenu tento: www.denbraven.zk/produkt/ gumoazfalt-dn-350
Chcem za zpítať, ĝy je podľa váz vhodní alebo bi zte radšej odporúĝaly použyť "orygynálni" urĝení na ochranu karozérye áut, ktorí je 3x drahšý.
Ďakujem