skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zatékání ke spolujezdci Felicia
to je porad dobry...tete takhle jednou zaclo auto blbnout a vylejvala vodu primo z pojistkove skrine :-( taky felda ..a pritom jinak hezka neshnila...
-> rsvancara: sranda, že aj novodobé autá dokážu netesniť :)
-> minno: Bylo jich víc... jednak chybějící fólie ve všech dveřích a hned potom následovala další povodeň díky takové plastové bílé skříňce v tunelu co je motorek stěračů, na který kape voda od řidičova stěrače a díky ne moc dobrýmu těsnění to cedilo přes panel relátek přímo na podlahu. Objel jsem těsnění krabičky tmelem na spárování kastle a ještě jsem tam pro jistotu dal kousek plastu vystřiženýho z kanystru na kapalinu do ostřikovačů aby ta kapající voda stékala přímo do odtoku dešťové vody a je pokoj :-)
-> rsvancara 25.11.13 06:18:03: a v čom je problém, že do tej octavie zateká?
natlačit pod tu gumu lukopren a je po problemu...
-> Stepan FUN: Spodní rám okna ve spreji to spraví (prodává se pod obchodním názvem "Montážní pěna") :-D
Jen tak pro zasmání, takhle umí zatékat do Oktávie :) Vysál jsem odtamtud cca 4 litry vody....
Jen tak pro zasmání, takhle umí zatékat do Oktávie :) Vysál jsem odtamtud cca 4 litry vody....
-> tasatunga: Pokud ovšem bude to okno kam vrátit... Často se stane, že spodní hrana rámu okna jaksi chybí...
-> tasatunga: Tak pak to mas jasny ze je to oknem ale ono to neni ani tak gumou jako spis ze az to sundas/vyndas okno tak to tam bude vorezly jak.... Takze kup gumu starou odrizny, vyndej sklo sundej zbytek gumy a vse tam ocisty a pripadne oprav a poradne prelakuj apod. a teprve pote nasad gumu na sklo a zpet.
Jelikož je mokrý molitan pod palubkou, myslím, že je problém vyřešen a to guma pod oknem KO. Na průchodku mrknu taky, ale to by snad nezateklo tolik vody za krátkou dobu což?
-> tasatunga: mrkni ještě na průchodku,kama vedou kabely z motoru do kabiny. Já jsem měl tu průchodku rozhryzanou od kuny a voda mi tekla tama.
-> tasatunga: Jop bud tamtudy nebo gumou pod celnim oknem.
Normal otevri dvere a zacni to kolem okna polevat (zvenci) a hned uvidis zda to vytece pod tapecem nebo jen otvory ve dverich.
Normal otevri dvere a zacni to kolem okna polevat (zvenci) a hned uvidis zda to vytece pod tapecem nebo jen otvory ve dverich.
Folie ve dveřích??Tím myšleno folii co je pod tapecírunkem??
Folii ve dveřích pak to stece pod plastem přímo pod koberec, taky jsem to nedávno řešil
Guma čelního skla.
Prosím místní Feldaře o nápady, kudy by mohlo zatékat ke spolujezdcovi do feldy, kolem dveří to není, kolem skla si myslím též něco je zajímavé, že horní svrchní koberec je od dveří i od palubky suchý(na gumě nikdy není ani kapka) a zateče to vždy jakoby pod něj a přímo do filcu, který tak suprově tlumí a ještě líp nasákavá vodu..:) ...Filc pod kobercem je po dvou větších deštích nachcaný, že má 5 kilo...