-> haso: A co jste na tom Mercedesu každý den dělali? jen vysát pod řidičem a umyt okna?
-> Pavell: Mám v plánu podobnou konfuguraci. Přeleštit 3M a pak tvrdý vosk Meguiars a poté umývat asi šampónem s voskem nebo šampónem stejné řady jako je vosk (taky meguiars).
-> Tommyk: To stačí pouze touto jednou? Maj docela dost přípravků v řadě
![9](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
. Ale zřejmě půjdu do 3M, teď mám půjčený na vyzkoušení.
-> Pavel P..: Na tu jsme koukal, co jsi to někde už ukazoval. Je to sympatický, stejně jako podobné od Sonaxu, Meguiarsu, apod., nicméně mi přijde nejvhodnější ten lak vyloženě "přebrousit" typickou pastou.
-> el.tomas: Voskovat nechci víc, jak 1x do roka :-D. Proto chci šampon vhodný k použitému tvrdému vosku ideálně s voskem v sobě. Případně použít párkrát do roka ještě navíc tekutý vosk? Auto je sice alá daily, ale nejezdí každý den. S tím očištěním mezi leštěním a voskem jsem jsem, že by stačil obyč autošampon..? Sympatičtější než celá sada od meguiarsu mi přijde leštit 3M a pak až vosk a zbytek od Meguiars.
Ale když už jste vzpomenuli ten vosk, nemusím se bát obsahu silikonu ve vosku? Vybírám mezi vosky Meguiars, někde píšou, že silikon obsahuje, někde složení není. Když vezmu ten se silikonem, nemusím se bát problémy s přelakováním? Nebo vzít vosk na vymazání forem a byt v klidu?
![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)