skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Felicia-kabel.pruchodka 5-te dvere
-> Milan 136: takže ten nový zväzok má osadené konektory na miestach a musíš ich znova vypichať?
-> suri: má, ale přes konektory to samozřejmě hořelo dál. ne, byly tam napíchaný
-> Kuladmin: hlavne že sa podarilo
Tak je tam ale to sr... se stim pac tam ma dodelavy 3- brzdovy + central a sem si nevsiml ze kdyz jsem to tam todle strkal (tenkrat) ze mi draty prosli blbe temi dvermi mezi vztuhou co tam je u tech pantu grrrrr to neslo ven - kdyz jsem to tam daval nemelo to koncovky. Ale je to tam uz i spravne natahany vse maka tak doufam ze to zas vydrzi aspon tech 10 let kdyz original vydrzela cca 14
Diky -> suri: za tipy.

Diky -> suri: za tipy.
-> Milan 136: nemá ten svazek konektor pri zadnom svetle ? tá cena je fajn , konektory to malo vypichané ?
-> suri: objednával jsem jednou zedníkům do kombíka do 5.dveří. zlámalo se jim to v průchodce a vypalovalo pojistku tak místo ní narvali nějakej silnej drát a svazek shořel. asi půl metru do auta jsem to ještě měnil. ten svazek stál okolo 500 Kč
-> Milan 136: ja viem , zväzky idú aj dverné a včera som to pozrel a idú aj priechodky objednať
-> suri: taky jde objednat
-> Kuladmin: ja by som potreboval nový celý ten zväzok do dverí
-> suri: to je v pohode uz mam koupenou origo na to mam dobrej obchod 

-> Kuladmin: nz , máš etku? že by som zistil či ide origo priechodka zohnať?
-> suri: Ok diky za tipy.
-> Kuladmin: Dělal , konektor je za ľavým svetlom zadným a hore do dutiny vedie káblovačka , lepší prístup je ale vo dverách , máš 94 takže tam nejde ani k zámku kábel iba osvetlenie , stierač a vyhrievanie , ku káblom vyhrievania si uviaž špaagát a pri vyťahovaní to vytiahni aj zo špagátom - potom to tam iba natiahneš , stierač má trojpinovú svorkovnicu - musíš vypichať a poznačiť si piny a výstupky na konektore , konektor osvetlenia značky - neviem aký máš typ ale zrejme starý , tam sú tuším klasické 6,3 konektory , šroubováčikom zatlačiť jazýček a von s nimi , ak by tam boli novšie vodotesné konektory tak musíš dať dole také modré plasty a vypichať ich , tretie svetlo ak je origo tak káble idú pekne von ale tiež odporúčam navliecť špagát , a priechodku zohnať v nejakej rozumnej kvalite
všetky káble hlavne v spoji skontroluj na praskliny a porušenie izolácie
všetky káble hlavne v spoji skontroluj na praskliny a porušenie izolácie
Zdravim jen dotaz nekdo kdo jste to treba uz delal/menil potrebuji vymenittu pruchodku do 5-tych dveri u feldy je nekde v tom levym blatniku kabelovy spoj ze ktereho bych vypichal jednotlive draty? Nebo musim jednotlive konektory (zarovek) ve dverich? Diky.