BTW: my sme zase "zvárali" prahy na mojej lepenkou, chemoprenom a kusom jaklu (ten doplňal časť chbýbajúceho prahu) ... a napodiv to držalo skoro dva roky
-> jtlustos: 2x1 mm? To by měl zvládnout v pohodě i "instant laminát", tedy kyt s vláknama. Očistit na plech, odrezovač, trochu okolí naklepat dovnitř, aby byl ďolík k vyplnění - rok to tam určitě vydrží...
Máš pixlu v ní máš tvrdidlo pryskyřici a vlákno a jen namícháš směs a podle toho jak tam dáš to vlákno tak to nebudeš třeba muset ani tmelit, já běžně dam vlakno na malinky dírky z obou stran a pak jen zabrousím a střiknu prlničem a barvou a ok :)
čaute, potřeboval bych poradit - na spotřebáku (seat ibiza I) mám blatník v místě u dveří, tam kde se drží nejvíc bordelu schnilej. Mám tam dírku tak 2x1 mm...nechce se mě kupovat novej blatník, ani tenhle sundavat, jen to opravit co nejlepším a nejlevnějším způsobem. Co tam mám dát, aby to vydrželo co nejvíc a nejdýl :D... mám tam prostě narvat kit a kitovat a kitovat? nebo nejak zdruhý strany něco nějak pridelat aby tam vznikla plocha.... nejsem klempíř, plechařině vůbec nerozumím :D takže dík za každou radu :)