Tak, kurva poslouchá mě někdo?
www.auto-samolepky.cz/pro
duct_info.php/.../304
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jak nejsetrneji odstranit nálepky?
prohledat
36 příspěvků (zobrazeno 1 až 36) od 18.12.2010 do 21.12.2010, založil/a Zeke-ten šestý
Co takhle teplá voda a Jar?
Já používám horkovzdušku a pak podle kvality laku buď čistič brzd (v podstatě tetrachlor), odmašťovák (antisil), případně pokud je to na akrylátu tak klidně i aceton... Ideální je natřít štětcem, nechat chvilku působit, potom lepidlo seškrábnout plastovou špachtlí a zbytek dočistit hadrem...
Dělají se i přípravky na odstranění samolepek. Většinou to najdeš v mototechnách u přípravků na odstraňování hmyzu a námrazy.
Nemám jej ale vyzkoušenej, ostatně jsem neměl na čem.
Nemám jej ale vyzkoušenej, ostatně jsem neměl na čem.
ja mam docela problem s tim, jak odstranit oboustrannou lepici pasku... potrebuju znova nalepit kryt nakladaci hrany pac uz se odlepoval, a tahle mrcha nechce jit dolu... mozna zkusit takovej ten gumovej nesmysl na odstranovani na vrtacku?
-> Zeke-ten šestý: Určitě horkým vzduchem. Fen je teď slabota, ale horkovzdušná pistole s plynulou regulací teploty může nastoupit ihned.
Co se týče dočištění od lepidla, záleží na kvalitě samolepky (tady asi nebude valná) a na jejím stáří (zda už se do laku "zapekla").
Někdy není ani nutné nic čistit, jinak technický benzín stačí.
Co se týče dočištění od lepidla, záleží na kvalitě samolepky (tady asi nebude valná) a na jejím stáří (zda už se do laku "zapekla").
Někdy není ani nutné nic čistit, jinak technický benzín stačí.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nene,to není moje práce

-> Zeke-ten šestý: Nechci. :o)
-> myschaak AZNP K.Hora: :o))
-> myschaak AZNP K.Hora: :o))
-> myschaak AZNP K.Hora: Co nechceš, to půjč myschaakovi... 

-> Fén: s fénem jo,ale ne s tebou

-> Fén: kdyz to s fenem jde, tak nechces prijet az bude teplo? :D
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nejsem nebezpečnej,jen jsem línej...přece nebudu lízt pod bagr mazat kardan když to jde i takhle

Zeke-ten šestý 18.12.10 21:23:38 napsal:
→ Arnold: co jedno auto, celej autobazar

ty asi nevis co z penezma vid? co kdyby jsi dal nejaky me

→ Arnold: co jedno auto, celej autobazar

ziletkou to zhod a ocisti technicakom 

S fénem to jde, ale nesmí bejt zima.
-> Zeke-ten šestý: Já sundával firemní samolepky taky fénem a šlo to pomalu, ale v pohodě. Horší je to v týhle kose 

-> myschaak AZNP K.Hora: Nebo horkovzdušku, ta má na to dost velký výkon. 

-> myschaak AZNP K.Hora: tož je jedno jesi to tam bude o mesic, dva dyl nebo ne :D
-> Zeke-ten šestý: Jak píše ten nebezpečnej bagrista, zkus to nahřát. A zbylé lepidli pak tech. benzinem.
-> Zeke-ten šestý: to jo,teď je to fakt na tu letlampu jak psal pert s

-> Zeke-ten šestý: jinak doporučuju pak použít měkkou houbičku, já to po použití WD sundával prstem...já vůl

-> Zeke-ten šestý: Benzínem taky nic nepokazíš
-> Arnold: co jedno auto, celej autobazar

-> myschaak AZNP K.Hora: -> Vojtisek: az bude nejake privetivejsi pocasi tak to zkusim, dik za radu
-> petr s:
aha no ale uz je sobota tak to poradne rozjede asi pristi tyden co?

-> Zeke-ten šestý: no tu co tam nemáš

-> Zeke-ten šestý: zkus to nahřát fénem....pak sloupávat
-> Zeke-ten šestý: když jsem sundával postranní lišty, což je asi stejny postup nalepení dejme tomu, tak se osvětčilo sudat co nejvic v kuse a pak použít WD 40. Ono to změkne a ztratí přilnavost k laku

-> Tomaso435: jakou podlahu, co to plácáš?

-> Arnold: To je zatím první tento týden
-> Zeke-ten šestý: nerikej ze jsi si koupil dalsi auto

-> Zeke-ten šestý: nejdřív si tam přivař podlahu pak řeš nálepky

-> myschaak AZNP K.Hora: nepisu nejvic drasticky 

-> myschaak AZNP K.Hora: Nebo letlampa
-> Zeke-ten šestý: flexa s dráťákem