skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Maska Felicia
-> Marťan136LS: Ano kludne mozes spravit facelift na starom modely a naopak… Aj tak vsetky veci ktore na to pouzijes su medzi sebou jednak zamenne a jednak schvalene … 

-> Marťan136LS: Je to to samý... Nepovolená přestavba. Záleží potom jenom na konkrétním technikovi na STK, jestli to pustí, nebo jestli Tě s tím vyhodí.
Edit: Nebo je pak ještě možnost mít v techničáku napsáno "osobní automobil specální" :-D Třeba já mám feldu r.v. 1998 se starou tváří originál z fabriky... Ale to je maličko jinej případ. :-)
Edit: Nebo je pak ještě možnost mít v techničáku napsáno "osobní automobil specální" :-D Třeba já mám feldu r.v. 1998 se starou tváří originál z fabriky... Ale to je maličko jinej případ. :-)
-> Marťan136LS: musel bys to nechat zapsat do TP jak píše štěpán fun
Chtěl bych se zeptat, sice asi neobvyklá otázka ale je povolena přestavba novější masky na starší?
Zakladateli tohoto vlákna se omlouvám, že to píšu sem, ale nechtěl jsem zakládat jiné.
Zakladateli tohoto vlákna se omlouvám, že to píšu sem, ale nechtěl jsem zakládat jiné.
-> Brayen: Když pominu pracnost, tak je riziko, že neprojdeš STK. Je to v podstatě přestavba a měla by bejt napsaná v TP a kterou škodovka nepovoluje. A ještě - pokud je to rok 95, tak tam by se ještě mohlo jednat o nezesílenou kastli (nosníky stejně jako Favorit "ohnutý" dolu). V tom případě by to bylo ještě problematičtější, protože nová chladičovka je jiná.
-> Brayen: nárazník dáš z nové i na starou. jen to chce malinko vychytat, ale masku musíš udělat tak jak píše afro100
afro100 08.12.10 02:00:25 napsal:
v podstate musis prevarit chladicovku za novsiu a potom naskladat diely
z new face … teda kapotu s maskou, svetla, blatasy, naraznik, pripadne
mlhy …
tak to se do toho pouštět nebudu, zní to moc složitě

v podstate musis prevarit chladicovku za novsiu a potom naskladat diely
z new face … teda kapotu s maskou, svetla, blatasy, naraznik, pripadne
mlhy …
tak to se do toho pouštět nebudu, zní to moc složitě

v podstate musis prevarit chladicovku za novsiu a potom naskladat diely z new face ... teda kapotu s maskou, svetla, blatasy, naraznik, pripadne mlhy ...
Chlapy, nemáte někdo zkušenost s faceliftem přední masky felicie rok 95 > na např. 99 ?? co je všechno potřeba vyměnit ?? dík