skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zkurvený díl
prohledat
46 příspěvků (zobrazeno 1 až 46) od 03.05.2009 do 18.05.2009, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
dil výřezový
-> Tomo - DK: Na kilo sa dajú zohnať celé bočnice, samostatně blatníky... na litra to isté...
Nedávno boli na aukru... tuším jedna sa predala okolo 1400,- czk

ondie 03.05.09 17:59:41 napsal:
a tohle je taky hustej náhradní díl :-) to sa da este taketo zohnat ??? ci? alebo na kilo ? na litra?

a tohle je taky hustej náhradní díl :-) to sa da este taketo zohnat ??? ci? alebo na kilo ? na litra?

FORM 05.05.09 06:42:02 napsal:
→ su.tech: Nu a to mi ještě dlužíš malé planetky do
diferáku, vořechu.
A přesně takhle vznikl ten problém proč ti došly planetky a ne satelity... další vořech ve skupině hihi... co vím tak chceš satelity a planetky jsem ti poslal ne?
→ su.tech: Nu a to mi ještě dlužíš malé planetky do
diferáku, vořechu.

-> su.tech: Nu a to mi ještě dlužíš malé planetky do diferáku, vořechu. 

Syny 05.05.09 00:13:04 napsal:
→ su.tech: Nwkt je hroznej vorech… To jak si mi psal aby
sme se dohodli, tak ja vubec netusil o cem je rec, jelikoz mi to
zapomelrict… Takze ja vubec nevedel, ze mam neco nekam vezt… Nejspis to
odvezem v patek, ale je to tak na 75%.Vořech není jen on ale i já... Jsem mu poslal navíc rapiďácký práh který se díky mé blbosti bude poštou opět vracet ke mě. Ten se chudák nacestuje po republice...

→ su.tech: Nwkt je hroznej vorech… To jak si mi psal aby
sme se dohodli, tak ja vubec netusil o cem je rec, jelikoz mi to
zapomelrict… Takze ja vubec nevedel, ze mam neco nekam vezt… Nejspis to
odvezem v patek, ale je to tak na 75%.Vořech není jen on ale i já... Jsem mu poslal navíc rapiďácký práh který se díky mé blbosti bude poštou opět vracet ke mě. Ten se chudák nacestuje po republice...

-> su.tech: Nwkt je hroznej vorech... To jak si mi psal aby sme se dohodli, tak ja vubec netusil o cem je rec, jelikoz mi to zapomelrict... Takze ja vubec nevedel, ze mam neco nekam vezt... Nejspis to odvezem v patek, ale je to tak na 75%.
-> su.tech: skoro soused takhle má na garáži celý bok Chrysler 180
-> su.tech: náhodou nápady dobrý... ;-) ..však tohle by se nechalo udělat i ze starších aut.. já už sem taky o něčem takovým přemejšlel,jakože kusy aut alá nábytek :-) ..anebo takovej škodováckej klubík a místo gaučů,kastle škodovek ze sedačkama..jen obsluhovat hosty..
-> ondie: Pořád koukám na tu fotku zadního blatníku s prahem... ještě přidat dveře, sloupky okna a rám střechy, přední blatník a máš na stěně doma v obýváku nádhernou industriální feroplastiku! Nejhezčí plastika co bych kdy viděl
To by nebyl špatný nápad - fouknout to normálně částečně do omítky aby to vystupovalo ze stěny... nějaká pěkná barva to by byl mazec! Mladá by se naštvala, matka by se mnou nemluvila, otec by se jen zasmál a já bych z toho měl radost jak malé dítě! Nicméně plechařina tohoto typu začíná být na takovou zhovadilost docela vzácná...

-> Stal: pochybuju,že se dá sehnat,občas se něco nárazově objeví..ten díl na fotce neni můj...je to jen fotka (jako zajímavost)
-> ondie: Ten komplet zadek mas odkud? Da se to jeste sehnat?
Já bych chtěl celou novou kastli na Garde...
(koupim:)

su.tech 03.05.09 22:07:47 napsal:
Nwkt 03.05.09 18:00:56 napsal:
→ ondie: Blatník mam práh jsem měl taky
Kdo
tě o něj připravil?

tipuju že už je navařen..

tě o něj připravil?

tipuju že už je navařen..
-> Nwkt: Ty všiml sis že jsem ti poslal jeden pravý práh na Rapida navíc mimo naši dohodu?
ondie 03.05.09 17:57:26 napsal:
..tohle by bylo jiný kafe..Hrozně se mi ta fotka líbí ale narovinu si neumím představit kde bych takové heblo skladoval. To je ten zadní blatník proti tomu kousek plechu. Tak určitě by se to nějak pořešilo, ale zabralo by to místa... Samostatně to je rozhodně skladnější...
..tohle by bylo jiný kafe..Hrozně se mi ta fotka líbí ale narovinu si neumím představit kde bych takové heblo skladoval. To je ten zadní blatník proti tomu kousek plechu. Tak určitě by se to nějak pořešilo, ale zabralo by to místa... Samostatně to je rozhodně skladnější...
-> su.tech: Neboj, poznáš
-> petr s: Tu jsem nikdy neviděl ale jestli myslíš bočnici co vyhrál NWKT na aukru a co směřuje směrem ke mě tak tu znám. A doufám, že ji teda poznám i osobně.
-> Nwkt:
-> petr s:
-> Syny:
-> ondie:
-> Pavel P..:
SVĚT JE MALÝ A OSTRAVSKO ZVLÁŠŤ TU PÉ KAPSU NECHALI VYŘÍZNOUT PROTOŽE VĚDĚLI, ŽE JI NEJSPÍŠ VEZMU A KDYŽ JSEM TO FOTIL TAK TO BYLO ZAPLACENÉ A ČEKALO TO NA VYZVEDNUTÍ... NO PROBĚHLA MALÁ VÝMĚNA A UŽ SE MI VÁLÍ DOMA...
TO SEM FAKT NEČEKAL.

-> petr s:
-> Syny:
-> ondie:
-> Pavel P..:
SVĚT JE MALÝ A OSTRAVSKO ZVLÁŠŤ TU PÉ KAPSU NECHALI VYŘÍZNOUT PROTOŽE VĚDĚLI, ŽE JI NEJSPÍŠ VEZMU A KDYŽ JSEM TO FOTIL TAK TO BYLO ZAPLACENÉ A ČEKALO TO NA VYZVEDNUTÍ... NO PROBĚHLA MALÁ VÝMĚNA A UŽ SE MI VÁLÍ DOMA...

-> su.tech: Na rapida byla taky celá bočnice jak máš dole na fotce cena byla 1050
Kdo tě o něj připravil?

-> ondie: To už mě napadlo taky.... že by se dala postavit funglovka, dokonce vím kde by to byli schopní dát dohromady! Profesionálně i s pozinkem! Ale zatím jsem moc malý pán na to abych to prosadil... a taky proč že? A co z toho? Narovinu všechno jsme schopní na to sehnat a udělat novou karoserii ale finální cena? EXTRÉM!!! A proč kdo to kdy ocení a má to tu cenu když já ji mám super? Ale stejně si myslím, že až budu jednou dost velký pán na to abych to prosadil tak do toho půjdu!
Tu zadní podlahu jsem viděl, ale narovinu? Ta byla porezlá jak liška... díky nechci. Ale s tím bokem na Rapida - blatník práh a Pékapsa si mi vyrazil dech to vidím poprvé. Ještě jsem viděl zadní blatník i se sloupkem a rámem trojúhelníkového okna... 

-> petr s: Jojo,to by byl úlet...já to říkám furt že by se nechalo postavit skoro nový auto znova... na slovensku prodává někdo novu střechu na kupé...před půl rokem běžel na aukru celej předek (akorát GB),kdysi na burze sem viděl rámy zadních bočních oken (kupé)...podlahu s tunelem,rošty a ty menší věci jako z.blatníky,dveře čela,kapoty už doma mám...
Ale jak tohle všechno spíchnout,aby to za něco stálo,aby se dodržely všechny body,aby to nebyla nějaká křivotina.. hmm
Ale jak tohle všechno spíchnout,aby to za něco stálo,aby se dodržely všechny body,aby to nebyla nějaká křivotina.. hmm

-> Nwkt: no jo,zvlášť to já mám taky..ale takhle po kupě,to je machrovinka
-> petr s: Ale jenom jeden díl 

-> Nwkt: Třeba ty to děláš
-> petr s: Ale kdo by to dělal
-> ondie 03.05.09 17:59:41: Položíš 3 díly k sobě a máš celou podlahu
-> ondie: Blatník mam práh jsem měl taky 

-> Pavel P..: Tak já mít třeba sedana tak bych byl za to rád že... když tě někdy v budoucnu obtáhne nějaký kretén ze strany tak to bude pecka... no naštěstí mám rapida, takže řešit jak to koupit a odvézt jsem nemusel.

-> Syny: Tam je akorát jiná ta část co je vepředu a tam nápravu nemáš 

kolikrát to už bylo tady na virtu i na aukru a moc velkej zájem o to nebyl.. taky bych to rozřezal na blatník, práh a P kapsu a zbytek vyhodil... tohle nebude nikdo nikdy měnit nebo vařit.
Syny 03.05.09 12:02:51 napsal:
→ su.tech: ja si treba budu kupovat celou podlahu kufru
i s mostem a tim rostem jen kvuli tomu mostu, kterej odriznu :)Tak se domluvme, já chci podlahu komplet a ty chceš most - já mám komplet most i s roštem... neuděláme nějakou výměnu dohodou?
→ su.tech: ja si treba budu kupovat celou podlahu kufru
i s mostem a tim rostem jen kvuli tomu mostu, kterej odriznu :)Tak se domluvme, já chci podlahu komplet a ty chceš most - já mám komplet most i s roštem... neuděláme nějakou výměnu dohodou?
-> petr s:
-> Nwkt:
-> Syny:
-> ondie:
No to byla původně celá bočnice - rozřezané to původně nebylo. Trochu mě to zamrzelo, tohle mohlo někomu udělat slušnou radost. Jinak samozřejmě zastávám stejný názor - je to díl takže co s tím že.
-> Nwkt:
-> Syny:
-> ondie:
No to byla původně celá bočnice - rozřezané to původně nebylo. Trochu mě to zamrzelo, tohle mohlo někomu udělat slušnou radost. Jinak samozřejmě zastávám stejný názor - je to díl takže co s tím že.
-> Syny: Jsem ho dával na auto a nevšiml jsem si že by nepasovala náprava
-> petr s: No most mi staci... Ale potrebuju original a ne ty druhosky co maj dole to uchyceni napravy jinak...
-> su.tech: není to foto z burzy v Ostravě? Jeden borec to tam prodával ale v celku s tím předkem
-> su.tech: ..asi ti to přijde líto,řezat celou bočnici kvůli P kapse,ale je to prostě opravný "karosářský díl" a většina k tomu tak přistupuje..
Ostatně s celou bočnicí se už nikdo na auto dneska srát moc nebude,max se zadním blatníkem..
Ostatně s celou bočnicí se už nikdo na auto dneska srát moc nebude,max se zadním blatníkem..
-> Nwkt: Prodávalo se to i jenom střed předek jak je tady a zadek bez blatníku
-> Syny: A nestačí ti jenom most? klidně ti dovezu na hrocháč výrobce autodemont stačí říct co bys chtěl
-> su.tech: ja si treba budu kupovat celou podlahu kufru i s mostem a tim rostem jen kvuli tomu mostu, kterej odriznu :)
-> petr s: Takhle uřízlý? Viděl jsem několikrát už oboje jak v celku tak bez
To se tak dodávalo jako ND