skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jsou tyto plechy prvovýroba?
-> doly120-ten třetí:o): kamos mi ten plech taky prinesl a po 5 minutach boje jsem to vzdal a poslal jsem ho s tim tam kde se zada prestavaj slusne jmenovat to je fakt lepsi upravit repliku.
-> formen: Tak v takovém případě už nic jiného nezbyde.. ale když je malá dírka tak se to dá opravit

-> doly120-ten třetí:o): to jsi zrejmne dobrej svarec ja jsem ten plech rovnou mohl zamist a vyhodit 

-> PeterP136: Svářečka to jistí

-> doly120-ten třetí:o): ja som nemal na vyber, na povodnom uz bola "prepilovana" diera od jednej diery k druhej :) a v posjovackach uz nemali take velke podlozky na 6tky skrutky aby tu dieru pokryli 

-> PeterP136: Tak ten plech na pravou stranu mám.. ale je fakt na hovno... sem rači dal ten co tam byl.. akorát obrousil a natřel dvousložkovým základem a na to černou barvu a bezbarvý lak:)
Nahodou ja som kupil este jednoduchsiu druhovyroby, ani tie prelisy nemala, a nad vyfukom som sice musel vyhnut cely plech aby sa smestil aj s vyfukom, ale potom to uz sedelo pekne a chranilo to lepsie nez origo :) . Horsi bol ten pod filtrom, bol problem naohybat, kedze bol zvarany a potom ho tam dostat ale nekoniec sa to nejako zadarilo, akurat je to furt ako jezko v klietke, ked ho skladam a nasadzujem.
-> onda: myslím
, že oba jsou na houno
jeden jsem koupil, po hodině vztekání s nůžkama a pilníkem, sem tam dal starej rezavej
držák vejfuku to samý

jAK kouknu na ty plechy na fotrkách od Ondy tak ta strana s jedním otvorem je dobrá. každej kus má tu díru někde jinde. To už není na propilování ale na vyvrtání nové díry.
pacholci.. přístě se na vás vyseru abych tu dával fotky až budete něco chtít porovnat

-> VeTëV: Dostatek prostoru nemá. :o))
-> VeTëV: jak jsem už někde poznamenal... nemám asi rozum, jinak bych s tim seknul
plech mám jen jeden a šetřim si ho pro sebe :o)

-> Pavel P..: je neco co nemas? hele dej me jeden stranou z te bedny - tech 10 neupotrebis 

-> Pilot 105: A jak se pozná origo?
-> onda: Jak jsem psal sehnat origo uz neni takova prdel asi se budes muset spokojit s druhovyrobou.
pro pilot 105-jj,bohužel.
Pokud dobře vidím, tak ani jeden plech není origo.
pro doly120-díky za přízpěvek,řešíme to tu.

-> onda: Ten stříbrnej plech je od autodemontu,a pasuje až na díry-ty se musí vypilovat.Ale pravá strana nepasuje vůbec

pro petr s a formen,díky.myslím si že ten černej je origo,ten druhej nevím.jdu to přiložit ke svýmu co mám na rapidu,tam je všechna plechařina origo!!!
-> onda: Ty černé jsou asi origo
Ja jsem je schanel ale sehnal jsem jen nakou druhovyrobu a musel jsem je upravovat ta pochybuju o tom ze to je prvovyroba. tohle nekdo boucha doma na lisu