skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
VÝbava Forman Special Line?
Jj sedáky,páčky pod volantem,topení a volant je z feldy..Palubovku jsem nechal původní,bo do hranatého auta patří hranatá palubovka..:-)
-> NOVON: vidiš pěknej, ty sedáky sou felda?
-> NOVON: hod sem fotky at pokoukáme 

Mno světla jsou tam s oranž blinkry,sedačky obyč netvarované-budu dávat z feldy..Okna tónované nejsou:-(..Barva modro-zelená 5280..Vtip je v tom,že to auto je původně dovoz-Rakousko...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : e-éééé světla v žádným případě,,, tonovaný okna už vubec ne,,,,, sedačky klasika jen v černým a tapece klasika 93 special line pro trh v česku byly vlastně jen barvy a to červená modrá a zelená...(myslim že jen tyhle 3) výbava žádná krom tech hodin a panelu nadstandart je už to výškový nastavení pásů..... ale do zahraničí šly i světla kouřový,, ale zase jen ty lepší . . .
ty tónovaný okna by myslim měl mít. a měl by to být GLX (sedačky a výplně dveří). a hlavně kouřovo červený zadní světla rozhodně 

-> NOVON: dej si roletky a přísavky s medvídkem a máš to tunersky zatonovaný
no zapalovač byl snad u všech od 93 vejš,,, otáčkoměr jasný,, jinak bys tam měl hodiny,ale to měly spíš ty praktiky,,, a van plusy a tak,, ty tam měly černý hodiny,,,

Jo máš pravdu,průchodky ve sloupcích tam jsou a co se týče audia,tak tam byla jen anténa jinak žádná příprava..Jo a ještě zapalovač a otáčkoměr..
Vlastně je to trochu lepší výbava LX s motorem 136B..;-)
Co mi ale chybí jsou tonovana okna,jsi v tom autě jako ve výkladní skříni:-(..
Vlastně je to trochu lepší výbava LX s motorem 136B..;-)
Co mi ale chybí jsou tonovana okna,jsi v tom autě jako ve výkladní skříni:-(..
-> Samantus: jj,na tom něco bude....hold jiná doba

to sou vybavy:-) stejne postupem casu clovek zasne cemu vsemu se rikala maximalni vybava :-)
-> NOVON: otzáčkomě, (některý obyč měly jen hodiny) teoreticky přípravu na rádio,, nebo aspon repra ve dveřích,,, a co mě napadá, tak ještě uzamikatelnej kastlik,, ale to je jen moje zpozorování, že to specialové některý měly,,,, jiank snad nic,,,, joo možná přípravu na centrál - takový gumový ucpávky ve sloupkácha dveřích,,,,
No stropni hodiny tam mám,středový panel taky a ještě stavitelnou výšku pásů+otvírání kufru u sedačky řidiče..Pak je tam příprava na přední mlhovky a 50kW motor.Ještě by tam něco mělo být?
-> NOVON: jen nálepka posledních modelu,, pravděpodobně máš tam přípravu na všechno ale z výbavy tam bude max středovej panel a stropní hodiny.....
Zdar chlapi,koupil jsem fofrmana a vzadu má nálepku SPECIAL LINE..Znamená to něco nebo je to jen nálepka?Díky