A kupodivu i tvé oblíbené Volvo na tohle podle tebe starodávné řešení přešlo, hned po tom co vyrobili to tvoje

A kupodivu i tvé oblíbené Volvo na tohle podle tebe starodávné řešení přešlo, hned po tom co vyrobili to tvoje

Příště jim řekni že je lepší ty šrouby vyndat celý, je to víc váhy dolů. A kola chytit jen na dva šrouby to je taky váha dolu, pak stačí dotáhnout pistolí na krev

Co tam s tim ty mentalove delali netusim, ale ze se buzny ani neomluvi a nepriznaj to, to me nasrali. Jsem se toho vsiml az pri prezouvani na zimaky, kdy se kotouc pootocil a ja nemohl prostrcit sroub. A o chybejici cepicce na jednom odvzdusnovaku trmenu ani nemluvim... Zrejme dobrej oddil.

Já tyhle těhlice jezdím na B6 asi 4 roky, rozdíl jsem nepozoroval, ale to je daný tím že tam je hliník už z výroby jen čtyř šroubový ložisko. Ale je dobře že to konečně někdo vyzkoušel na oktávku za ty železný, až se budu někdy nudit tak je napáchám i na RSo. Je vidět jak jsou ty auta všechny stejný skládačky od dvojkový oktávky po kodiaqa

Ale jinak moc pekny. Ty naboje s loziskama by se mi novy taky hodily 

Ten není v excentrech?

ale ja je tam fakt Milane mam, nasel jsem je v tehdejsi objednavce, myslis ze to je ten duvod? tenkrat mi vybehly tusim do audi TT quattro 165kW, na octu jasne nejsou, tam nikdy plne nebyly... ale TT/S3 by mely byt zamenne