Tak mám pár dní dodělané vyhřívání vody a je to fakt super. Dokud nevyměním altík za 120A tak to nechám pouze na ruční ovládání. V kabině spínám zvlášť 1. nebo 2. svíčky. Vypínám to zhruba při 70 - 80°C
Nechápu, že jsem s tím otálel 5 let.
Po měsíci je doma moje O2 ....
Auto tam nebylo na žádný servis, ale opět jsem reklamoval korozi. Dostal jsem nový blatníky, prahy a lakovala se i komplet přední kapota.
Připojili to i na disagnostiku a jsou tam dvě závady, má cenu nějak tohle řešit, nebo to mám nechat bejt?
-> Milan 136: Přesně tak. Kamarád, který mi dnes dělal diagnostiku říkal, že to samé řešil na passatu, byl rozpojený konektor. Jen se trochu bojím toho rozebírání!!!
18:50:43 22.11.2016
Milan 136
-> Shader: no tak to by melo byt to, co daval na obrazku suri. Odplastovat a zkouknout elektriku k nemu.
18:38:17 22.11.2016
Shader
-> Nwkt: -> StepaNoFUN: Chyba smazána! Uvidíme!
18:27:54 22.11.2016
StepaNoFUN
-> Nwkt: Pokud jde. Já mám například na autě sporadickou závadu, která smazat nejde. ;-)
18:23:56 22.11.2016
Nwkt
-> Shader: Pokud je sporadická, tak vymazat a neřešit dokud se neobjeví znova
17:38:03 22.11.2016
Shader
Dneska jsem byl na diagnostice! Porucha č. 01639- snímač nárazu postranního airbagu vzadu, strana spolujezdce! Jedná se o sporadickou chybu.
-> Gabro11: to je aby ve velikych mrazech nezamrzal kondenzat, co jde skrz odvetrani. Myslim, ze to je celkem zbytecny dodelavat to
15:57:44 20.11.2016
Gabro11
-> suri 20.11.16 15:22:13: dekuji za odpoved a cislo dilu, ted uz vidim ze jsem v katalogu hledal blbe :D
Jeste se prosim zeptam, je to v ceskoslovenskem podnebi k necemu uzitecne tak jako ten vyhrev kapaliny co resil -> Pavell: a nebo je to pro nas zbytecne a nema cenu to dodelavat?
Ahoj, vetru se sem s dotazem navazujicim na dodelani vyhrivani chladici kapaliny u Octavie I. viz -> Pavell 14.11.16 17:50:07: .
Pri prochazeni elektrickych schemat v dilenske prirucce Oct I. jsem narazil na jeste jednu zajimavou ficuru - mimoradnou vybavu ktera me nic nerika, a to "N79 - Vyhrivani odvetrani skrine klikoveho hridele". Co si pod tim predstavit, do jakych aut se to davalo? Je to vubec k necemu dobry a stoji to za shaneni a dodelani? Googl mi nenasel nic a v katalogu jsem to taky nenasel.
-> Shader 20.11.16 11:35:44: choď niekde na diagnostiku a daj presnú chybu , tak či tak po oprave budeš musieť chybu vymazať tak je to jedno
nakoniec to bude spoj bočného airbagu pod sedačkami , alebo niečo úplne iné
k snímaču pri c stlpiku musíš zložiť dole plasty , pod sedačkami je plastová matica , musíš rozobrať aj stredný stlpik ak to nechceš polámať , umiestnený je takto ale na 99% tam chybu nehľadaj
-> Milan 136: Ještě jsem zkontroloval obě přední průchodky, zatahal za vodiče, vše vypadá ok. Jaký je přístup k konektorům pod sedačkama a k tomu snímači/konektrou v C-sloupku? Jinak já vůl si to měl nechat vytisknout, ale když mi řekli, že je to snímač v zadních dveřích, neměl důvod jím nevěřit (příště budu chytřejší)!!!
12:09:37 19.11.2016
Milan 136
-> Shader: zkusil jsi zatahat za ten zluty a cerny? Koukni pripadne do pravych dveri.
Ale bez presnyho zneni chyby tu muzeme polemizovat jeste pekne dlouho
-> suri: Nevím jak to má FL, já prostě spočítal ty krytky ve svém autě! Pokud je tedy A-B-C brán jako jeden... pak mám v autě 6 bagu! Každopádně nemám tedy v zadních dveřích hledat žáden snímač nebo něco podobného jo?
08:53:06 19.11.2016
suri
-> Shader 19.11.16 08:42:05: a keď má FL OII hlavové airbagy ale na B a C stlpiku už nemá krytky tak má len 6 bagov ?
-> suri: -> suri: Hm... tak to jsem z toho jelen! Jinak jak píše Jarda, prostě jsem spočítal krytky s nápisem Airbag. Volant/palubka, A-sloupky, B-sloupky, C-sloupky, sedačky.
21:45:20 18.11.2016
Jarda/felda
-> suri 18.11.16 21:31:15: lidi počítaji boční "záclonu" za víc podle nápisů "airbag" i když se jedná jenom o jeden