kolega koupil něco drahýho pikatec, a jako celoročně má čistý auto ... ale jelikož o svačine si v práci chodí silikonem černit pneumatiky, pochybuju že pikatec funguje a že si to denně newapkuje
-> Nwkt: trojka je ešte tenšia , na passatových nárazníkoch je fajn že chodia odierované a osadené držiakmi , vyzerá to lepšie aj sa to lepšie lakuje .. len nárazník na Passat stojí 500 a na Octaviu 200eur
-> Nwkt: Musíš sklopit obě a pak to vycvakneš z držáků (vysunuje se do boku ke spolujezdci). Jediný, co mě sere je, že nejde sklopit jenom širší opěradlo samostatně. Úzký, nebo obě najednou. A samozřejmě se ta síť dá po sklopení sedaček cvaknout do předních úchytů, takže je z toho 2místný auto s přepážkou.
Téměř plná nádrž, je to teda N95 z Ona. Na doběhnutí čerpadla jsem poprvé nečekal, podruhý a dál už vždycky, beze změny. Potom to jelo už uplně normálně.
-> palinator: Čerstvej benzín? Kolik ho bylo v nádrži? Na cvaknutí jsi předpokládám čekal (tak, jak je "slušností" u všech aut se vstřikováním / el. pumpou)... Nebyl tam E85?
Dneska jsem nemoh natočit Octavku. Stála půl dne v prudkým nájezdu ke garáži. Startér točil, škytala kolem 500, ale vždycky chcípla. Startoval jsem asi 10x a pak jsem jí držel plnej plyn a chytla.
-> Tuner#2 - zrušená registrace 01.11.17 17:29:24: Nemůže, to chodí po canu. At ti na to někdo koukne diagnostikou a hned budeš vědět které čidlo. Čidla prohodit levé pravé a znovu zdiagnostikovat. Ale podle mě bude spíš proseklá kabeláž po nějaký malý nehodě.