Tady me udivuje, ze sup nema na zadku eds, proc? Jinak z toho videa mi prijde, ze se mu to chva stejne, jak me a to uz je to o tolik generaci dal...

neni to jen tim, ze predface a FL maji jine koncove kulaky a jinak je rizeni stejny? diky
ale tak normalne to funguje, jen ten zvuk...

jak tam vstoupil renault, tak se ale hodne meni, jen nevim, jestli k lepsimu... ted by to chtelo neco koupit, protoze jeste u puvodnich aut zvednou kvalitu, jako kdyz VW vstoupil do skodovky a z rozvrzaneho, nekvalitne poskladaneho fava udelali novej typ, kde komfort se uz blizil felde, vse sedelo...

Nebo to bylo oslovení?

nedavno zas nekdo, ze chce pridat na utulek, no dal bych mu treba kilo, ale nebyl to schopnej prokazat :( tak jsem mu rekl, ze psa mame z utulku a proste, on hned buh vam zehnej a jestli mu neco dam, rekl jsem ne... proste jsem mu uz neveril a doted si to vycitam, ze jsem mu nic nedal
clovek se citi fakt trapne, kdyz by mohl pomoci a nepomuze, ale zkusenosti s vychcankama bohuzel z cloveka udelaji, cim nikdy byt nechtel :(((
Každý má svoje starosti a potíže, někdo je závistivý a někdo ne. Útlocitný zrovna nejsem, spíše jsem (bohužel) někdy až moc tvrdý, byť se to hodí, když je potřeba něco nepříjemného rozseknout. Ale když v práci vidím, v čem se lidi dnes občas potácí, jak jsem uvedl níže, a je to rok od roku horší, trochu mi to nedalo nereagovat, protože dost lidí ve stejné situaci může být i zde. Vánoce a předvánoční čas s tím nijak nesouvisí.

no se uz tesim na jaro...