-> Milan 136: Nejhorší je když člověk má něco, co je chytřejší než majitel a neumí to používat. Normálně nekecám dneska mi přivezli tady ze servisu OIII s tím že jim nejde zamknout kufr. Že tam už měnili zámek a jakýsi napětí na drátech měřili, nic nepomohlo... Někdy před 14 dny jsem je s tím poslal do prdele, že mam moc práce a ted v pátek zase volal jestli si udělám čas, tak jsem mu řekl že teda v pondělí se na to kouknu, resp týden mi tu auto nechá. Předpokládám teda, že byli hodně v řiti a nevěděli co s tím.
Borec mi to ukazuje, zamkne auto, vezme za kufr, zmáčkne tlačítko a kufr se otevře. V duchu jsem si říkal jakej to bude oser, a jakej jsem vůl, že se nechám vždycky ukecat a neposlal je do prdele rovnou.
Koukám na to a vepředu jsou kliky od kessy-ta sociální verze co má kliky jen vepředu(tohle šetření jsem mimochodem nikdy nepochopil) no a samozřejmě jsem vzal klíček, odnesl 2m od auta a kufr už nečekaně otevřít nešel

To že je majitel pitomec, no snad budiž, ale to že mu v servisu rozeberou půl auta a študujou to 14 dní a na nic nepřijdou mě fakt dostalo

přitom by stačilo si občas přečíst manuál, ale holt je to pod úroveň majitele i některých servisáků.
Jen by mě zajímalo jak to vysvětlí majiteli a co mu za to naúčtují, u toho bych fakt chtěl být