-> dragon_cb_cz 10.06.16 12:28:38: Jo a noťase spadlého ze sedačky na zem.
Nevím jak jsem to udělal, ale stihl jsem brzdit, troubit, zařvat něco o čůrákovi, pohrozit na něj pěstí a poprskat si palubovku drobkama z rohlíku, který jsem zrovna požíral.
Pak jsem ho viděl ještě jednou, páč u nás vykládal.
Jinak jaké máš u Sobolka servo? Kapalinové a nebo elektrohydraulické? Já mám klasickou kapalinu, kterou dělali asi 200 let a na jednu stranu bych možná byl raději za to elektrohydraulické apod. Páč tohle chce trochu větší ovládací síly, byť cítíš více kola, ale je to se širší gumou i náchylnější na korekce kvůli kolejím, dírám apod. Přijde mi, že elektrické posilovače nebo elektrohydr. na to tak háklivé nejsou a spíše čekají až volantem hneš ty. U Xantie jsem měl taky hydro, ale tam byl zcela jiný systém a tam se kola podle kolejí v podstatě nehnula pokud jsi netočil volantem ty a kvůli Diravi se to mnohem příjemněji rovnalo do klidové polohy.
Ale výše uvedené jsem pozoroval u více aut, která měla klasické hydraulické servo. Je to takové pro chlapy, protože i ta gigantická spojka je tužší než u těch dnešních fichtlů a brzda také. Asi jsem trochu zpohodlněl a o to pomaleji si zvykám.