Já jsem zatím jezdil jen Pirelli Pzero, Toyo R888 a zimní používáme celá rodina Nokian.
A žijeme taky všichni

Už jsi někam jel, když už máš ty tabulky? Co ty převody, už máš hotové?

Nějak jsem zapomněl, že do Cromaňonce se nasedá jako do MPV, tedy v podstatě ze stoje akorát vkročit dovnitř. Kdežto u Volfiho se padá do sklepa. Jak jsem na to nebyl připravený, tak jsem nějak zapadl dovnitř, zároveň držel vnitřní madlo a přirazil si hlavu mezi dveře a rám střechy. Teď mám bouli jako prase a jako docela to na omak bolí. 

Známý to měl u XC90 za 7800 i s proplachem..
V jednom se tvářili, že to vlastně radši nedělaj, protože "to by se muselo měnit od začátku pravidelně, teď už je lepší to tam nechat, jak se do toho šáhne, tak se tam určitě něco najde a skončíte repasí převodovky", v druhým mi alespoň na férovku řekli, že to třeba udělaj, ale za toho Masaryka že budu mít s bídou ten olej 

Olej asi 1200, kolik stojí filtr a těsnění neříkal, práce taky něco bude... tak ještě asi zkusím zjistit, jak moc důkladně to dělají v autorizáku a kolik by to stálo.

Jen trubka od turba, prostřední tlumič a koncový tlumič..

Ty to máš v původním stavu, nebo nějak nadopovaný ?
Myšlenku proplachu jsi mi vnuknul ty a pak hned nezávisle na tom, o ní začal mluvit i kamarád co jezdí s XC90..

Ale pokud máš tip na auto podobný velikostní kategorie s dobrou výbavou a provozníma nákladama 0.20 Kč/km (mínus palivo a gumy), sem s ním - zrovna vybíráme 

Jen luštím na telefonu, jsou tam parkováky a nebo nejsou?